Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Αρα? Ολοι οι αναρχικοι ειναι επιμελητες του ΕΣΥ? ... Κοίτα, δεν περιμένω κάποιο πολύ συμπαγή ειρμό στην επιχειρηματολογία, αλλά μην του λαμάμε τη νάνα τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Αγαπητε Χαριλατρε. Δεν πειθεις κανεναν πλεον :) "Οι αναρχικοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Έχω εδώ δίπλα μου (στο διπλανό δωμάτιο) ένα φοιτητή που ισχυρίζεται ότι "οι μπάτσοι" τον έχουν σταματήσει κάποιες φορές για να του κάνουν έλεγχο χωρίς λόγο και ότι του μίλησαν απότομα. (Ο ίδιος λέει ότι σε άλλες στιγμές έχει "πετάξει πολύ μάρμαρο στους μπάτσους" στα χρόνια που σπούδαζε στην Ελλάδα.) Ο επαγγελματισμός πρέπει να διέπει και τις δύο πλευρές- και το όργανο και τον ελεγχόμενο. Όμως το πως θα ξεκινήσει το «ταγκό», σε αυτή την περίπτωση (νομίζω ότι) ξεκινά από τον ελεγκτή. Αν αρχίσει με το λάθος πόδι (αντιεπαγγελματικά)- όπως και εσύ το περιγράφεις- το πιθανότερο είναι ο χορός να εξελιχθεί λάθος. Εν κατακλείδι αν το όργανο θέλει να έχει αποκλίνουσα συμπεριφορά, ας πάει να γίνει χούλιγκαν για χάρη κάποιου ποδοσφαιρικού σωματείου. Όχι όμως να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά όταν ενδύεται τον μανδύα του τηρητή του νόμου και της τάξης. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο δημόσιος που υπάλληλος που θα πρέπει να είναι πρώτος στην λίστα με τους προς απόλυση. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ε,αφού έκανες google όλα ο.κ. ::) Τον Γρηγορόπουλο όμως που μάλλον δεν χρειάστηκε να τον κάνεις google και αυτόν ελαφρά την καρδία τον συμπεριέλαβες στους εγκληματίες. Γράψε για τον καπιταλισμό και το guitar gear που κατέχεις άριστα και άσε στην άκρη κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις. Ο αναρχικός ΔΕΝ ψηφίζει. Οπότε ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα περί σύριζα είναι ΑΚΥΡΟ,λόγω άγνοιας ή εμπάθειας. δεν ξερω καν ποιος ειναι ο Γρηγοροπουλος που μου λες,εγω θορυβημενος απο το γεγονος οτι οι Ελληνες μπατσοι "σκοτωνουν αβερτα ανηλικους" εκανα google 3 ονοματα απο αυτα που μου εδωσε ο Neeq για να δω ποιοι ηταν αυτοι οι ανηλικοι και ειδα οτι ειχαν "παρε δωσε με τον νομο",αν οι πληροφοριες που βρηκα σε ιστοσελιδα αναρχικων ειναι λαθος..βαλτα μαζι τους ,οχι με εμενα... edit .τωρα θυμηθηκα ποιος ειναι ο Γρηγοροπουλος,ειναι το ατυχο παιδακι που σκοτωθηκε απο τον τρελλαμενο αστυνομικο και μετα εγινε "συμβολο μιας γενιας " προς τερψιν των καναλιων και των αρρωστων που τα εσπαγαν στο ονομα του....ντροπη.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Αγαπητε Χαριλατρε. Δεν πειθεις κανεναν πλεον :) "Οι αναρχικοι" Αγαπητέ Τρολετάριε, check your facts. Ο Τραπεζίτης. (Παρεμπιπτόντως από τα 5 ανήλικα θύματα που ανέφερες προηγουμένως, νομίζω κάποια ονόματα αντιστοιχούν στους αστυνομικούς-δράστες και όχι στα θύματα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 edit Λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν το πιάνω και εσύ έχεις σχέση με το αντικείμενο. Βρε Νίκο, μπας και ξέρεις... Αυτό το «αναβαλλόμενη φορολογία» τι είναι; Είναι δηλαδή το αυτονόητο (αναβάλω να σε φορολογήσω για κάποιο Χ διάστημα) ή κάτι άλλο; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω, αλλά δεν το πιάνω και εσύ έχεις σχέση με το αντικείμενο. Βρε Νίκο, μπας και ξέρεις... Αυτό το «αναβαλλόμενη φορολογία» τι είναι; Είναι δηλαδή το αυτονόητο (αναβάλω να σε φορολογήσω για κάποιο Χ διάστημα) ή κάτι άλλο; είναι η λογιστική δυνατότητα συμψηφισμού ζημιών με μελλοντικά κέρδη. http://www.xrimatistirio.gr/index.asp?id=14710&ekdosi=4655 http://www.bankingnews.gr/%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/73538-%CE%B7-eurostat-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CF%84%CE%BF-15-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82-%E2%80%93-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-42-%CE%B4%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-psi www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Κάθε μέρα προστίθενται 10+ σελίδες, άντε να απαντήσεις μετά σε ότι διαβάζεις... Πάρτε για παράδειγμα τον noizy ο οποίος δε λέει ότι θα έπρεπε να ξέρουμε τι δουλειά κάνει ο καθένας για να τον προσδιορίσουμε ταξικά (αυτό ισχύει φίλε noizy) αλλά λέει ότι θα έπρεπε να ξέρουμε το "βιοτικό του επίπεδο", όντας σίγουρος ότι "καλύτερο βιοτικό επίπεδο = καπιταλιστικό κτήνος".. μα.. έλεος βρε αδερφέ... υπάρχει και το ΠΡΟ-ΠΟ.... Αν ο noizy είχε ρωτήσει σωστά, θα μάθαινε αυτό που ξέρω εγώ για τους περισσότερους από αυτούς που είναι "άστεγοι" στο φόρουμ, ότι δηλαδή εργάζονται τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα (ως υπάλληλοι ή αλλιώς), ότι είναι επίσης πολύ στριμωγμένοι και αγχωμένοι, και ότι ο λόγος που συζητούν είναι διότι πραγματικά ελπίζουν ότι μέσω της συζήτησης μπορεί να βγει άκρη. Οπότε, προτείνω έντιμα, ειδικά στους κομματικά στεγασμένους να μην προβαίνουν σε πρόχειρα συμπεράσματα. Ένας από αυτούς - ξέρει ποιος είναι - με έβριζε μέσω π.μ. και του πρότεινα αν θέλει να συναντηθούμε ώστε να δει από κοντά τον άνθρωπο που βρίζει... ούτε καν απάντησε στην πρότασή μου, ίσως γιατί φοβήθηκε μήπως τον κάμω ντα, αλλά μάλλον κυρίως διότι μία ψευδαίσθηση διαλύεται όταν την βγάζεις στο φως... αυτό θα ΣΟΥ συνέβαινε αγαπητέ Noizy αν γνωριζόμασταν *. Καλώ οποιονδήποτε κομματικά ενταγμένο αριστερό στο φόρουμ να έρθει να περάσει ένα εργασιακό δωδεκάωρο δίπλα μου (καφέδες να πίνει δηλαδή) και... μετά ας μου πει ότι θέλει για τα χρήματά μου, τα χρήματά του και τις πολιτικές μας πεποιθήσεις. Αυτά. * Δεν ήταν ο Noizy αυτός που με έβριζε, να εξηγούμαστε. Πράγματι, έχεις δίκιο και στο συγκεκριμένο σε βρίσκω σωστό: η ταξική θέση του καθενός προσδιορίζεται κυρίως με βάση τη θέση του στην παραγωγή και όχι τόσο με βάση το βιοτικό του επίπεδο.. Το έθεσα πολύ απλοϊκά, κυρίως γιατί αποφεύγω να χρησιμοποιώ στο noiz όρους με τους οποίους κάποιοι βγάζουν σπυριά ακούγοντάς τους.. Επειδή αναφέρεσαι σε πολιτικά στεγασμένους και επειδή πολλές σελίδες πριν άφησες να εννοηθεί ότι ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ (αν με προκαλέσεις να το ψάξω θα το κάνω, πρωτοβουλία να ψάξω σε τόσες σελίδες όμως δεν παίρνω), ας κάνω τώρα αυτό που δεν έκανα 50 σελίδες πριν.. Ας ξεκαθαρίσω δηλαδή ότι δεν ανήκω ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στο ΚΚΕ και εν τέλει, από τη στιγμή που δεν έχω δηλώσει ότι ανήκω κάπου, ας μη βγάζουμε ταμπέλες... Πολιτικές αν θες, ναι, τύπου "κοίτα ένα κομμούνι".. Κομματικές όμως, όχι.. Το να αναμετρηθούμε για το ποιος είναι ο πιο προλετάριος του forum :P δεν ωφελεί.. Λίγο πολύ, απ ότι καταλαβαίνω, ζεις την κρίση όπως οι περισσότεροι.. Δε μίλησα για εσένα συγκεκριμένα στο προηγούμενο ποστ μου, ωστόσο δεν ξέρω αν όλοι όσοι έχουν υιοθετήσει το προφίλ του τεχνοκράτη/καπιταλιστή/(νεο)φιλελεύθερου στη συζήτηση περνούν τα ίδια με σένα.. Κι αν τα περνούν - πίστεψέ με - θλίβομαι ακόμα περισσότερο με τις απόψεις τους/σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Noizy, συγνώμη για το off-topic αλλά εσύ είσαι στη photo του avatar? Αν ναι είμαστε το εντελώς αντίθετο διότι εγώ έχω καράφλα στη μέση και μαλλιά γύρω γύρω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δε μίλησα για εσένα συγκεκριμένα στο προηγούμενο ποστ μου, ωστόσο δεν ξέρω αν όλοι όσοι έχουν υιοθετήσει το προφίλ του τεχνοκράτη/καπιταλιστή/(νεο)φιλελεύθερου στη συζήτηση περνούν τα ίδια με σένα.. Κι αν τα περνούν - πίστεψέ με - θλίβομαι ακόμα περισσότερο με τις απόψεις τους/σας... Αυτό το θλίβομαι είναι ανφέαρ,σα τη ταμπέλα που κάποιοι κολλάνε στους άλλους . Οφείλεις να δικαιολογήσεις γιατί θλίβεσαι? Φιλικά ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση