Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ε βεβαια, σε συναυλιακο χωρο - καφενειο, τι δουλεια εχουν αδεια μπουκαλια? :P Και 200ml πετρελαιο θερμανσης :P Ελα τωρα Neeq, υποτιμας τον εαυτο σου αν το πιστευεις αυτο. Ακομα και οι γατες μου που δεν ζουν Αθηνα ξερουν τι τα κανουν αυτα τα μπουκαλια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ελα τωρα Neeq, υποτιμας τον εαυτο σου αν το πιστευεις αυτο. Ακομα και οι γατες μου που δεν ζουν Αθηνα ξερουν τι τα κανουν αυτα τα μπουκαλια. τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ και δινουν τα λεφτα για να φτιαξουν τα υποβρυχια που γερνουν? ΑΦΤΟ ινε φιλως? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ελα τωρα Neeq, υποτιμας τον εαυτο σου αν το πιστευεις αυτο. Ακομα και οι γατες μου που δεν ζουν Αθηνα ξερουν τι τα κανουν αυτα τα μπουκαλια. Ρε φίλος...αφού είναι γνωστό ότι είμαστε από τις πρώτες χώρες στην ανακύκλωση... :P Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Παιδια, ο καθενας ξέρει απο προερχονται οι γνώσεις του για τις καταληψεις και τον αναρχικό χωρο :) Οι δικες μου απο προσωπικά βιώματα, οι δικές σας απο τρίτους. Δεν αμφιβάλλω για τις καλες προθεσεις σας, αλλά μη προσπαθειτε να πεισετε ΕΜΕΝΑ...δε γινεται :) Δεν εφτιαξα μολοτωφ με τα μπουκαλια που μαζευαμε απο τις συναυλιες ποτε, όσο και οσοι και να επιμενετε :) Και ναι το παραδεχομαι...πιναμε μπυρες στις συναυλιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 αγορι μου καλο δεν τους ξερω τους ανθρωπους...κανοντας ενα απλο google ειδα οτι ο ενας ηταν σε κλεμμενο αμαξι,ο αλλος ειχε κανει διαρρηξη και ο τριτος ειχε κλεψει και τον κυνηγουσαν.. αυτα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..κατα τον ελληνικο ποινικο κωδικα και οποιος κανει εγκληματα λεγεται εγκληματιας.. η ερωτηση μου ηταν αλλωστε προς τον Neeq γιατι ετσι πως τα εγραφε εμοιαζε να υποστηριζει οτι οι...μπατσοι σκοτωνουν καμμια 10αρια ανηλικους την ΗΜΕΡΑ....και ηθελα να ξερω αν ειναι αληθεια.. τα υπολοιπα περι ζαρντινιερας και χουντοκαθαρματων στα επιστρεφω. Ε,αφού έκανες google όλα ο.κ. ::) Τον Γρηγορόπουλο όμως που μάλλον δεν χρειάστηκε να τον κάνεις google και αυτόν ελαφρά την καρδία τον συμπεριέλαβες στους εγκληματίες. Γράψε για τον καπιταλισμό και το guitar gear που κατέχεις άριστα και άσε στην άκρη κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις. Ο αναρχικός ΔΕΝ ψηφίζει. Οπότε ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα περί σύριζα είναι ΑΚΥΡΟ,λόγω άγνοιας ή εμπάθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 σε ευχαριστουμε για τη μεγαλοψυχια σου.. :P γιατι φανταζομαι οτι αν δεν το επαιρνες στην πλακα θα μας "κανονιζες" οπως οι ομοϊδεατες σου ,ετσι δεν ειναι? Μην χολοσκάς. Σιγά σιγά μπαίνω και γω στο κλίμα της εικονικής πραγματικότητας. Σε λίγο θα αρχίσω να κάνω πλάκα για τα αποκαίδια στο Ναγκασάκι κ.λπ. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Εντωμεταξύ θα σας λιανίσω ε? Εχω προθεσμία 10 μερες να παραδόσω 30 σελίδες και με απασχολειτε με αναρχιες και μλκιες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ωραία ιδέα για μπίζνα μου δώσατε παίδες . Θα κατεβαίνω ημέρες επισοδείων κλπ με τη πράγκα φουλ εξοπλισμένη ,έχω 4 20λιτρα κάνιστρα ,θα πάρω και κανά κασόνι τσεκούρια,βαριές ,τπτ στυλιάρια,αντιασφυξιογόνες μάσκες, από την εταιρία μου και το χρήμα κασεράτο όρθιο πάνω στο καπώ, όχι σα το λαλάκα να τρέχω από νησί σε νησί και να παρακαλάω ,πάρτε καλέ κύριε . Τελικά η κρίση ανοίγει δουλειές ;D ;D ;D Δεν έχω πρόβλημα πολιτικού προσανατολισμού ,ο πελάτης εξυπηρετήτε με εχεμύθια . Ευχαριστώ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Είδες ποσο ευκολα πηδαμε απο το "ανακοινωσεις των αναρχικων" στο "απάντηση κάποιων πυρήνων αναρχικών"? Με το ελάχιστο τσιγκλισμα μαζευτηκες, που να σου έβαζα και ολες τις ανακοινωσεις των συλλογικοτήτων, να ψάχνεις με το μικροσκόπιο να βρεις ενοχοποιητικά στοιχεια. Τι λε ρε μάγκα που "μαζεύτηκα", σου απάντησα, αφου δεν νοείται ΕΠΙΣΗΜΗ θέση αναρχικών... Επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ έχουν στοιχειώδη τσίπα και ΑΥΤΟΙ μαζεύτηκαν μετά το έγκλημα, αυτόματα αθωώνεστε όλοι μαζί με τους δολοφόνους;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 αυτόματα αθωώνεστε όλοι μαζί με τους δολοφόνους;;;;; Οχι βεβαια. Και κακως ειμαστε ακομα έξω. Αν και δουλευουν πυρετωδως για το αντιθετο ;D Η ευθυνη ειναι συλλογική και πρεπει να δοθεί η τελική λυση ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση