Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Απο περιεργεια Neeq μια και πλεον ξεκαθαρισες οτι εισαι αναρχικος. Το προγραμμα σας οταν καταλάβετε την ΕΞΟΥΣΙΑ ποιο ακριβως ειναι? Δεν κανω πλακα,μια και των..κομμουνιστων το ξερουμε ηδη,θα ηθελα να ξερω και το δικο σας. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ακολούθησε η εκκένωση του άντρου της τρομοκρατίας στη Βίλα Αμαλία και η κατάσχεση των μπουκαλιών.... ...τα οποια μπουκαλια ηταν μαζεμενα εκει για "ανακυκλωση"... Α ρε Βορεια Κορεα που θελουν μερικοι.... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 για 5 ατομα γινεται ολη αυτη η φασαρια? (και μαλιστα εγκληματιες) ειπα και εγω...νομιζα οτι ειχαν βγει παγανια και σκοτωναν οποιον ανηλικο εβλεπαν μπροστα τους.. Εγκληματίες ε; Εγκληματική είναι η άγνοιά σου και ο ασεβής τρόπος που γράφεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Μάλλον είσαι φίλα προσκείμενος σε ζαρντινιέρες που βιαιοπραγούν από μόνες τους και χουντοκαθάρματα που πυροβολούν ανηλίκους στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Εδώ συγχέεις την αναρχία με κομματικούς μηχανισμούς.. Άτομα δηλαδή που δεν ψηφίζουν τα κατατάσσεις σε κώματα επειδή έτσι άκουσες στο mega. Τα γραφεία του σύριζα στην Καλλιδρομίου δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν τζαμαρίες,φουλ του σύριζα στα Εξάρχεια λέμε.. Τελικά ακόμη και αυτός ο φελλός ο πρετεντέρης έχει ρεύμα σε αυτή τη χώρα.. @neeq χαρά στο κουράγιο σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Κύριοι, τώρα με τον Δένδια θα στρώσουν τα πράγματα. Το πρώτο καίριο πλήγμα ήταν η σύλληψη του Γέροντα Παστίτσιου. Ακολούθησε η εκκένωση του άντρου της τρομοκρατίας στη Βίλα Αμαλία και η κατάσχεση των μπουκαλιών. Επιτέλους, ένας σοβαρός υπουργός Δημοσίας Τάξεως! http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2821 I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Απο περιεργεια Neeq μια και πλεον ξεκαθαρισες οτι εισαι αναρχικος. Το προγραμμα σας οταν καταλάβετε την ΕΞΟΥΣΙΑ ποιο ακριβως ειναι? Ποιοι να καταλαβουμε ποια? Ενας είμαι, και με καμία διαθεση να εξουσιάσω οποιονδήποτε. Kαι όπως είπα, εχω πολλά καπιταλιστικά κουσουρια, για να μου αποδοθει αυτός ο ευγενης χαρακτηρισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Εγκληματίες ε; αγορι μου καλο δεν τους ξερω τους ανθρωπους...κανοντας ενα απλο google ειδα οτι ο ενας ηταν σε κλεμμενο αμαξι,ο αλλος ειχε κανει διαρρηξη και ο τριτος ειχε κλεψει και τον κυνηγουσαν.. αυτα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..κατα τον ελληνικο ποινικο κωδικα και οποιος κανει εγκληματα λεγεται εγκληματιας.. η ερωτηση μου ηταν αλλωστε προς τον Neeq γιατι ετσι πως τα εγραφε εμοιαζε να υποστηριζει οτι οι...μπατσοι σκοτωνουν καμμια 10αρια ανηλικους την ΗΜΕΡΑ....και ηθελα να ξερω αν ειναι αληθεια.. τα υπολοιπα περι ζαρντινιερας και χουντοκαθαρματων στα επιστρεφω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Εγκληματίες ε; Εγκληματική είναι η άγνοιά σου και ο ασεβής τρόπος που γράφεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Μάλλον είσαι φίλα προσκείμενος σε ζαρντινιέρες που βιαιοπραγούν από μόνες τους και χουντοκαθάρματα που πυροβολούν ανηλίκους στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Εδώ συγχέεις την αναρχία με κομματικούς μηχανισμούς.. Άτομα δηλαδή που δεν ψηφίζουν τα κατατάσσεις σε κώματα επειδή έτσι άκουσες στο mega. Τα γραφεία του σύριζα στην Καλλιδρομίου δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν τζαμαρίες,φουλ του σύριζα στα Εξάρχεια λέμε.. Τελικά ακόμη και αυτός ο φελλός ο πρετεντέρης έχει ρεύμα σε αυτή τη χώρα.. @neeq χαρά στο κουράγιο σου.. Πάρτο στην πλάκα φιλαράκο. Αλλιώς δεν παλεύεται. Ενας είμαι Κατ’ ουσίαν αναρχικός και όχι κατ’ επίφαση. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 ...τα οποια μπουκαλια ηταν μαζεμενα εκει για ανακυκλωση... Α ρε Βορεια Κορεα που θελουν μερικοι.... ;D Ε βεβαια, σε συναυλιακο χωρο - καφενειο, τι δουλεια εχουν αδεια μπουκαλια? :P Και 200ml πετρελαιο θερμανσης :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Πάρτο στην πλάκα φιλαράκο. Αλλιώς δεν παλεύεται. σε ευχαριστουμε για τη μεγαλοψυχια σου.. :P γιατι φανταζομαι οτι αν δεν το επαιρνες στην πλακα θα μας "κανονιζες" οπως οι ομοϊδεατες σου ,ετσι δεν ειναι? Και 200ml πετρελαιο θερμανσης για ΕΝΤΡΙΒΕΣ ηταν ρε εκει....καποιο "παιδι" κρυολογησε απο την υγρασια.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 ...τα οποια μπουκαλια ηταν μαζεμενα εκει για ανακυκλωση... Α ρε Βορεια Κορεα που θελουν μερικοι.... ;D Ξέχασα να προσθέσω ότι η αστυνομία βρήκε κι ένα σφυρί. Μην μου πεις ότι το είχαν για να καρφώνουν πρόκες... Ε ρε Μιχαλολιάκος που τους χρειάζεται... ::) ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση