theoctapus Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Παρατήρησα ότι όσο πάμε προς την ύπαιθρο και μάλιστα ανεβαίνουμε και σε υψόμετρο, άρα μιλάμε εξ' ορισμού για αγρότες (γεωργούς ή κτηνοτρόφους), τα ποσοστά της «δεξιάς» ανεβαίνουν με τάση προς τα άκρα. Δυστυχώς όσο λιγότερες εμπειρίες απ'την αστική ζωή έχει κανείς, τόσο πιο εύκολα πείθεται απ΄τις "λύσεις" των άκρων της δεξιάς. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 -Μα καλά βρε admin μου, πορτοκαλί background στο site; -Μα είναι λαϊκό πορτοκαλί. -Αα, τότε εντάξει. ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Βλέπω πως και η δοξασμένη ΤΡΑΙΝΟΣΕ πάει για ιδιωτικοποίηση, δηλαδή πώς θα μπορούν στο εξής οι λαϊκοί υπάλληλοι να βάζουν έξτρα βαγόνια στα τραίνα εν αγνοία της διοίκησης και να εισπράττουν ακέραιο το κόμιστρο;;; ??? Ο δυνάστης ιδιώτης μάνατζερ δεν θα τα επιτρέπει αυτά... ΑΛΛΟ ένα πλήγμα στην εργατιά... >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχώς όσο λιγότερες εμπειρίες απ'την αστική ζωή έχει κανείς, τόσο πιο εύκολα πείθεται απ΄τις "λύσεις" των άκρων της δεξιάς. Τα αίτια αυτού του φαινομένου είναι πολλά. Προσωπικά για την ευρύτερη περιοχή και τα έχω εντοπίσει και τα έχω αποσαφηνίσει. Κάτι ανάλογο ισχύει και για όλη την Ελλαδική επικράτεια, πάνω – κάτω. Δεν τα σχολιάζω, απλά καταγράφω την παρατήρησή μου. Είμαι πλέον σε θέση να σου κάνω και το ψυχολογικό προφίλ του κάθε κομματικού εκπρόσωπου , που προφανώς προφανέστατα αντικατοπτρίζει και το προφίλ του κόμματος που εκπροσωπεί. Από άποψη light έως hardcore, είτε με Ascending Order είτε με Descending Order. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Είναι επικίνδυνο κόμμα γιατί έχει τραβήξει περί το 29% του εκλογικού σώμματος, αφού πάρα πολλοί δεν βλέπουν πόσο ανεδαφικά είναι όσα υπόσχεται. Εγώ πάλι βλέπω σημάδια κόπωσης και ανεπάρκειας να αντλήσει από άλλη δεξαμενή ψήφους.Νομίζω πως έχει πιάσει ταβάνι από πλευράς ποσοστού και σιγά-σιγά αρχίζει να πέφτει. Έπειτα έχει να διαχειριστεί και ένα σωρό συνιστώσες πράγμα πρακτικά αδύνατον. Οι "πατατιές" των βουλευτών του στην ιστορία με τις βίλες και η έλλειψη μιας ενιαίας πολιτικής γραμμής μάλλον το καθιστούν ακίνδυνο. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν υπαινίσσομαι πως πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό να συμβεί είναι η δημιουργία ενός ακραιφνώς κρατιστικού υπερσοβιέτ κόμματος με ολίγον από αριστερά (ΔΗΜΑΡ) αλλά με το φερετζέ του κοινωνικού φιλελευθερισμού (μόνο στα λόγια) που θα περιλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος της ΝΔ, τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ και θα έχει ηγέτη όχι τον "ολίγο" Σαμαρά αλλά τον Βενιζέλο! Προεκλογικά είχα ποντάρει στον Μάνο και αργότερα στο Τζήμερο αλλά με απογοήτευσαν και οι 2. Δηλώνω λοιπόν και εγώ όπως πριν δήλωσε και ο φίλος μου ο Παναγιώτης (Trolley) πολιτικά άστεγος. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Τα αίτια αυτού του φαινομένου είναι πολλά. Προσωπικά για την ευρύτερη περιοχή και τα έχω εντοπίσει και τα έχω αποσαφηνίσει. Κάτι ανάλογο ισχύει και για όλη την Ελλαδική επικράτεια, πάνω – κάτω. Δεν τα σχολιάζω, απλά καταγράφω την παρατήρησή μου. Είμαι πλέον σε θέση να σου κάνω και το ψυχολογικό προφίλ του κάθε κομματικού εκπρόσωπου , που προφανώς προφανέστατα αντικατοπτρίζει και το προφίλ του κόμματος που εκπροσωπεί. Από άποψη light έως hardcore, είτε με Ascending Order είτε με Descending Order. ;D ;D ;D Γιγαντοτεράστιε ;D Θα ήθελα να τα μάθω πάντως (τα αίτια) όπως τα έχεις αναγνωρίσει. Νομίζω σχετίζονται άμεσα με την συζήτησή μας. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Οσο πάει γινεται και πιο υπερβολικο ;D Αν δεχθούμε το περίφημο δόγμα πως "η ιστορία επαναλαμβάνεται", τότε ναι μεν είναι υπερβολικό αλλά είναι και μαθηματικά βέβαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Προεκλογικά είχα ποντάρει στον Μάνο και αργότερα στο Τζήμερο αλλά με απογοήτευσαν και οι 2. Δηλώνω λοιπόν και εγώ όπως πριν δήλωσε και ο φίλος μου ο Παναγιώτης (Trolley) πολιτικά άστεγος. Εάν δε, συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό και η φορολογία ακινήτων..θα είσαι και πραγματικά άστεγος...Μήπως ΤΩΡΑ, θέλεις να αναθεωρήσεις για τις αγένιές σου προς τον...ΖΑΚΕΤΑ? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Σχετικά με προηγούμενο Post και την ανάγκη διαπίστωσης επαγγελματικού/ βιοτικού επιπέδου για εξαγωγή συμπερασμάτων, μπορώ να καταθέσω, ως ένα σχετικά αξιόπιστο στατιστικό δείγμα, από την 15ετή εμπειρία μου σε εκλογές, το εξής. Παρατήρησα ότι όσο πάμε προς την ύπαιθρο και μάλιστα ανεβαίνουμε και σε υψόμετρο, άρα μιλάμε εξ' ορισμού για αγρότες (γεωργούς ή κτηνοτρόφους), τα ποσοστά της «δεξιάς» ανεβαίνουν με τάση προς τα άκρα. Σε συνθήκες αστικού περιβάλλοντος ισχύει το αντίθετο, και μιλάμε είτε για Δ.Υ., είτε για αυτοαπασχολούμενους. Εκεί η τάση είναι προς "τα αριστερά". Άρα σε καμία περίπτωση το επαγγελματικό προφίλ / βιοτικό επίπεδο δεν είναι ασφαλές κριτήριο. Σε αυτο διαφωνω...τα μεγαλυτερα ποσοστα η χρηση αυγη τα πηρε στην Κορινθο κ την Αθηνα...να κ ενα σχετικο αρθρο http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=688374 και το κομματι που μας ενδιαφερει: Αναφορικά, τέλος, με τον τόπο διαμονής και κατοικίας, το 7,5% προέρχονται απο αστικές περιοχές, το 8% από ημιαστικές και το 4,7% από αγροτικές. Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Γιγαντοτεράστιε ;D Θα ήθελα να τα μάθω πάντως (τα αίτια) όπως τα έχεις αναγνωρίσει. Νομίζω σχετίζονται άμεσα με την συζήτησή μας. Έχουν επισημανθεί πολλά, αλλά σποραδικά. Είναι και άλλα. Αν τα βάλεις σε σειρά και τα ταξινομήσεις, τα αποτελέσματα θα είναι «απογοητευτικά» έως και «τρομαχτικά» ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση