theoctapus Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 fenderiarhs και spy, με δέκα αράδες λέξεις τα είπατε ΟΛΑ. Δεν θα πω μπράβο, θα πω ευχαριστώ. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Μήπως επειδη ένα εν πολλοίς κομμουνιστικό κόμμα έχει προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις και είναι πολύ πιθανόν να είναι η επόμενη κυβέρνηση; ??? Είμαι σίγουρος πως αν βγει ο Συριζα, δε θα εκτελεστεί κανεις για πολιτικές αποψεις. Οπως δεν εκτελουνται κουμουνια κατα την «κυριαρχία των γκριζ'λυκ'» (οι νδιτες κατα τον παππου μου ;D) Αντιθετως σήμερα, εχουμε συλλήψεις αναρχικών, με το κατηγορητήριο της φιλίας με κατηγορουμενο για σχεδιασμο τρομοκρατικής ενεργειας, τους οποίους ξεχνάνε κανα 2 χρονια προφυλακισμένους, αφου έχουν δώσει όλα τα στοιχεια τους στη δημοσιότητα. Επίσης, επειδή το είπες 2η φορα...Δεν επιτρεπω ουτε στο σύστημα σου, ουτε στου Σαμυ, ούτε στου Ζαρντίμ....να μου «επιτρέπει» πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον Laughαζάνη, το απόσπασμα που παραθέτει ο Χαρίλαος είναι απόλυτα συνεπές με τις τοποθετήσεις του ανδρός όσα χρόνια τον θυμάμαι. Απ' ό,τι ξέρω, οι τοποθετήσεις αυτές δεν εκφράζουν την κεντρική γραμμή του κόμματός του, ούτε είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην (πασοκογενή) εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Ψυχραιμία. Το προβλημα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ακριβως οτι μια ηγετικη μεριδα εγνωσμενης ανεπαρκειας και τυχοδιωκτισμου εχει να διαχειριστει ως κορμο του κομματος τους , το λιγοτερο υγιες και εξοχως σαστισμενο κομματι της εκλογικης βασης που ειναι αυτο ακριβως που αναφερεις......εκρηκτικο μιγμα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Χαίρομαι κατ' αρχάς που "μυγιάζονται αυτοί που έχουν τη μύγα". H Διαχείριση έχει επίγνωση του εύρους των γνώσεών μου σε ζητήματα μουσικής τεχνολογίας και - αν ενδιαφέρεται θα σε διαβεβαιώσει ότι - είναι άνω του μέσου όρου. Αν ποτέ περνάγαμε γραπτές εξετάσεις για να παραμείνουμε μέλη στο φόρουμ με όρους μουσικής τεχνολογίας εγώ θα τις πέρναγα άνετα. Εσύ; Η παρούσα πολιτική συζήτηση διεξάγεται με απόλυτη ευπρέπεια σε μία γωνίτσα, και είμαι βέβαιος ότι δεν θα είχες καμία αντίσταση αν η ζυγαριά έγερνε προς τις πεποιθήσεις σου. Δε συμβαίνει όμως, όπως δε συμβαίνει και στη κοινωνία, οπότε για ψάξε στις τσέπες σου μήπως η μύγα έχει αράξει μέσα και έχει γίνει φραγκόκοττα... Από εκεί και έπειτα, δεν είδα αντίστοιχη ευαισθησία εκ' μέρους σου στο να εγκαλέσεις πολιτικούς ομοϊδεάτες σου (ορισμένοι από τους οποίους έχουν δηλώσει απόλυτη άγνοια σε ζητήματα μουσικής τεχνολογίας), προφανώς διότι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί είναι οι ίδιες οι απόψεις και όχι αυτός που τις εκφέρει. Γιατι πανω στον αναιδεστατο και θρασυτατο τροπο σου,σου διαφευγει οτι και αυτες οι χωρες εχουν τον αγαπημενο μας καπιταλισμο... Με Βόρεια Κορέα βολεύεσαι; Πληρώνω και για εκεί αν θέλεις... Βενεζουέλα μήπως; Άλφα του Κενταύρου; Κάτι τέλος πάντων... Εκτός αν εννοείς ότι πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχει το επιλεγμένο από 'σένα πολίτευμα οπότε σε παραπέμπω στο γνωστό ανέκδοτο για τον τύπο που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Αν θεωρουσα εαυτον αριστερο (που δεν με θεωρω) πολυ απλα θα απαντουσα σε ολους τους κατεχοντες το ευκολο επιχειρημα της Σοβιετικοποιησης της κουβεντας, οτι οπως φιλελευθερισμος δεν ειναι ο Ροκφελερ ετσι και η αριστερα πλεον δεν ειναι ο Μπρεζνιεφ, οτι αν μιλαμε για συγχρονη αριστερα, εννοουμε αυτην η οποια αντιλαμβανεται την οικονομια της αγορας, δρα μεσα σε αυτην, απλα δειχνει μεγαλυτερη μεριμνα σε χαμηλοτερα εισοδηματικα στρωματα, πιστευει σε μεγαλυτερο βαθμο στο ρυθμιστικο ρολο του κρατους, ριχνει μεγαλη βαρυτητα σε θεματα κοινωνικης ασφαλισης κ.λ.π. Φίλως, ευρωπαϊκή αριστερά είναι αυτή που έχεις κατά νου, όχι την ελληνική αριστερά. Για την ελληνική αριστερά, η ευρωπαϊκή αριστερά είπε ευθαρσώς τη γνώμη της λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές (και δεν της άρεσε, της ελληνικής αριστεράς). :) Μπορώ να είμαι και εγώ λακωνικός octapus theoctapus, αλλά θέλω να με καταλαβαίνουν και οι αριστεροί... :) :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Επίσης, επειδή το είπες 2η φορα...Δεν επιτρεπω ουτε στο σύστημα σου, ουτε στου Σαμυ, ούτε στου Ζαρντίμ....να μου «επιτρέπει» πράγματα... Σε ένα κομμουνιστικό σύστημα, έστω και αυτό του Λαφαζάνη, δεν θα σε ρωτήσει (*) κανείς πριν σου απαγορεύσει το ένα και το άλλο. Εξ ορισμού. Εδώ στο δεξιό σημερινό πολιτικό σύστημα, τα στρατιωτάκια κραδαίνουν ρόπαλα και κλείνουν λιμάνια και αποκλείουν κτίρια, τι λες να γίνει αν και όταν ποτέ κυβερνήσουν;;;; Μην τρελαθούμε τελείως... (*) ή μάλλον δεν θα ΜΕ ρωτήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 όλες οι γνωμές/γνώσεις είναι καλοδεχούμενες είτε προέρχονται από κάποιον που ανεβοκατεβαίνει την ταστιέρα με την ταχύτητα του φωτός και έχει γράψει εγκυκλοπαίδειες γνώσης στο noiz είτε από κάποιον που δεν ξέρει να βαράει την ΛΑ. Άσε που είναι λίγο άκομψο να λές "όλοι εσείς που δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα, πάρτε τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία." :) Συνεισφορά τα πάντα, είναι και οι εντός θέματος απορίες, δεν έπεται ότι πρέπει να είναι ο άλλος ο Bethoven, ο Malmsteen ή ο Albini για να γράψει, προς θεού από που το συνάγεις αυτό; Εκτός αν με θεωρείς κάτι αντίστοιχο, οπότε δεν μπορώ να κρύψω ότι κολακεύμαι ;D Άλλο να μην έχεις κάτι μα συνεισφέρεις λοιπόν, έστω μια απορία βρε αδερφέ, κι άλλο να μη σε απασχολεί καθόλου το ζήτημα. Πιστεύω είναι αντιληπτό. Και εντάξει, όλα να τα δεχτώ, αλλά άκομψος; Ε, jamais! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 :) Μπορώ να είμαι και εγώ λακωνικός octapus, αλλά θέλω να με καταλαβαίνουν και οι αριστεροί... :) :) :) :) Είναι theoctapus όχι σκέτο octapus ;D. Εγώ σε λέω lley? ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Είναι theoctapus όχι σκέτο octapus ;D. Εγώ σε λέω lley? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 ..... Με Βόρεια Κορέα βολεύεσαι; Πληρώνω και για εκεί αν θέλεις... Βενεζουέλα μήπως; Άλφα του Κενταύρου; Κάτι τέλος πάντων... .... Καλυτερα κρατα τα λεφτακια σου,θα σου χρειαστουν πιο συντομα απο οσο νομιζεις... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση