Προς το περιεχόμενο

Πολιτικά σχόλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

@harilatron

Από επαγγελματική διαστροφή ρώτηΞα….διότι άλλο η «καταστροφή» και άλλο η «βλάβη» , τα οποία φυσικά  αμφότερα αποτελούν «φθορά», αλλά να είμεθα ακριβολόγοι  :P ;D

@fusiongtr

Εσύ προσεγγίζεις τον λόγον φιλολογικά , εγώ επιμένω να μην μπορώ να απεμπλακώ από το εργασιακό ego μου ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Θέλω να τον ακούσω να περιγράφει πως το κατέστρεψε. 

Να λέει πως η συνεργάτιδά του "έβγαλε το παπούτσι και το χτύπαγε με το τακούνι στη γωνία του γραφείου... να... εδώ... βλέπετε?" ;D

Μπα εγώ έμαθα άλλα, από τον μπατζανάκη, του κουμπάρου, της ξαδέρφης, του κολλητού, της θείας της συνεργάτιδας  ;D

Όπως μου είπε έγινε ως εξής:

Βασικά ήταν ατύχημα. Όπως καθόταν στο γραφείο του και το επεξεργαζόταν ήταν πολύ προβληματισμένος. Το κρατούσε στα χέρια και ίδρωνε...

Τι να κάνω με τούτο, μονολογούσε...

Νωρίτερα όμως είχε φάει κάτι γαρδουμπάκια και τον είχαν θερίσει. Άρχισε να τον πηγαίνει «ζωμός»  ;D

Μετά από μια ηχηρή εκκένωση αερίων, έφυγε τρέχοντας για το WC...

Έλα όμως που μέσα στην φούρια του τα έφερε έτσι η κατάρα και το στικάκι του έπεσε και από μια σατανική σύμπτωση έκατσε κάθετα σε μια πτυχή της καρέκλας...

Μόλις επέστρεψε ανακουφισμένος έκατσε και συνέβη το μοιραίο... Βλέπεις μαύρη η καρέκλα, μαύρο το στικάκι... χάθηκε στην μαύρη τρύπα  ;D

Και δυστυχώς κάπως έτσι καταστράφηκε...

ΥΓ: Τα άνωθεν αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας. Αλλά και οι επίσημες «εκδοχές» προϊόντα μυθοπλασίας είναι  ;)         

all this has happened before and will happen again

Πιο γελοία (και με γελοίο χειρισμό) υπόθεση, είχαμε καιρό να ασχοληθούμε.

Το ζήτημα είναι ότι ασχολούνται τόοοοσο πολύ με το ποιος και πως άλλαξε το στικάκι, που έχουν ξεχάσει να ζητήσουν τα λεφτά (και αναδρομικά) από αυτούς που είναι/ήταν στο στικάκι.

Βέβαια και να τα ζητήσουν πάλι στα @@ θα τους γράψουν όπως αποδεικνύεται οι Έλληνες καταθέτες εξωτερικού.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Χαλαρά. Προσωπικά μου άρεσε πολύ η δικαιολογία "δεν έχω γνώσεις υπολογιστή". Κορυφαίο.

Όμως, το γεγονός ότι κάποιος είναι στην λίστα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι χρωστάει και λεφτά στο κράτος. Θέλει πρώτα έλεγχο.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Όμως, το γεγονός ότι κάποιος είναι στην λίστα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι χρωστάει και λεφτά στο κράτος. Θέλει πρώτα έλεγχο.

Μπαα. Κάντο με τον κλασσικό Ελληνικό τρόπο δημοσίου. Άσε τον πολίτη να κάνει τη δουλειά σου.

"Είχατε τόσα και χρωστάτε φόρο τόσα. Αν τον είχατε καταθέσει στην ΔΟΥ σας, παρακαλώ προσκομίστε τις σχετικές αποδείξεις."

Το ζήτημα είναι ότι ασχολούνται τόοοοσο πολύ με το ποιος και πως άλλαξε το στικάκι, που έχουν ξεχάσει να ζητήσουν τα λεφτά (και αναδρομικά) από αυτούς που είναι/ήταν στο στικάκι.

Η δικιά μου εντύπωση είναι πως, εξαιτίας της πίεσης της κοινής γνώμης αλλά και της τρόικας, έχουν κινητοποιηθεί, όχι μόνο για τη λίστα των 2.000 προσώπων αλλά και γενικώτερα.

Ενδεικτικά:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=492803

• Moderator

Ναι, αλλά εδώ και το ζητούμενο: Το να ασχοληθούμε με ένα (τεχνηέντως) γελοίο ζήτημα, για να μην ασχοληθούμε με τα πραγματικά ζητήματα  ;)

Δεν λέμε για το φορολογικό του «γερό λαδά» Στουρνάρα, που μας αλλάζει τον αδόξαστο ή τις αυξήσεις της ΔΕΗ που θα μας αλλάξει τα φώτα εφέτος...

Αναπαράγουμε την «στικιάδα»...   

all this has happened before and will happen again

Stick to the topic please :P

Especially when the topic is the stick.  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου