Προς το περιεχόμενο

Πολιτικά σχόλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχαχαχα...πολυ καλο :D

Δηλαδή τι μου λες τώρα, ότι τα δεκάδες δημοσιεύματα που δίνουν στοιχεία για τις πολλές 10άδες χιλιάδες ασφαλισμένων που "εισπράττουν" σύνταξη ενώ έχουν προ πολλών ετών πεθάνει, έχεις βρει κάποιο τρόπο και τα φιλτράρεις ώστε να μην τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι, και σου χαλάει και το παραμύθι ότι μόνο οι πολιτικοί και η παρέα τους τα τρώνε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καλά , αυτή είναι η Μύκονος;;; Και εγώ που έχω πάει αν είναι;

Κοιταμε και λιγο το ...τοπιο ρε αρχηγε μου οταν παμε στα νησια...οχι μονο τα γκομενακια.... ;D

Κανεις λαθος, εγω ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ την θυμαμαι τη Μυκονο (απο το 1972 που την επισκεφθηκα για τελευταια φορα..και επειδη δεν ειχε λιμανι μας εβγαζαν απο το πλοιο με τις λαντζες, ενω οι ντοπιοι ,που ψιλοπειναγανε, μας παρακαλουσανε να αγορασουμε ...κρεμμυδοπιτες και να νοικιασουμε κανα δωματιο και οχι να το...αγορασουμε οπως κανουν τωρα  ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Guru

Κατόπιν όλων αυτών, εκείνο που μένει πλέον είναι να προτείνετε τι -και ποιούς- να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές.

Δεν υποκρύπτεται καμμία ειρωνική διάθεση στην πρόταση μου.

Απλά πιστεύω, πως απο τη στιγμή που η διαχείριση έκρινε -καλώς κατά την άποψη μου- να υπάρχει αυτή η κουβέντα και συχνά αναφέρονται πολιτικά πρόσωπα, χρήσιμο θα ήταν να περάσει η συζήτηση σε επόμενο -και μάλλον πιό "πρακτικό"- επίπεδο.

Τα σοβαρά επιχειρήματα που είχαμε την ευκαιρία να "ακούσουμε" απο πολλούς συζητητές σίγουρα προσέθεσαν γνώσεις και προβληματισμούς στους περισσότερους απο μας που δεν έχουμε ειδικές γνώσεις και βαθύτερες προσεγγίσεις σε όλα εκείνα που άπτονται πολιτικών χειρισμών κι επιλογών. Νοιαζόμαστε όμως.

Κι επειδή "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"  ;D, η δική μου αόριστη κι απλοϊκή σκέψη -εν γένει αλλά και τα τελευταία χρόνια ειδικότερα- είναι, εφόσον αποδεδειγμένα τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα που άσκησαν και ασκούν εξουσία απέτυχαν -εκτός αν δεν συμφωνείτε- στο να φέρουν ισορροπία στις ψυχές και τις τσέπες των κατοίκων της χώρας, πρέπει να δοκιμάζουμε προτάσεις που προέρχονται απο χώρους εκτός των "δοκιμασμένων" ούτως ειπείν...με όλους τους κινδύνους -και όλες τις επιφυλάξεις...

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Δηλαδή τι μου λες τώρα, ότι τα δεκάδες δημοσιεύματα που δίνουν στοιχεία για τις πολλές 10άδες χιλιάδες ασφαλισμένων που "εισπράττουν" σύνταξη ενώ έχουν προ πολλών ετών πεθάνει, έχεις βρει κάποιο τρόπο και τα φιλτράρεις ώστε να μην τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι, και σου χαλάει και το παραμύθι ότι μόνο οι πολιτικοί και η παρέα τους τα τρώνε;

Γενικα δε στεναχωριέμαι για πραγματα που δεν εχω κανει εγω, ή που δε μπορω να αλλαξω. Ουτε εχω φάει κανενα παραμύθι.

Απλα ειμαι πεπεισμένος, πως απο τη στιγμή που υπαρχει εστω κι ΕΝΑΣ ανθρωπος, που ήταν μια ζωή σωστος, και πληρωνει παραπανω απο τον μεγα Γιαννο Παπαντωνίου, τότε η προσπαθεια "διάσωσης" είναι αδικη και κατ'επεκταση κατακριτα.

Αν συμφωνουμε ότι δεν φταίμε ολοι το ίδιο, γιατι συμφωνουμε να πληρωσουμε όλοι το ίδιο?

Παραπλευρες απωλειες εχουν οι πολεμοι και οι τρομοκρατικες επιθεσεις. Οχι οι διασώσεις και οι εξυγιανσεις.

• Moderator

Κοιταμε και λιγο το ...τοπιο ρε αρχηγε μου οταν παμε στα νησια...οχι μονο τα γκομενακια.... ;D

Κανεις λαθος, εγω ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ την θυμαμαι τη Μυκονο (απο το 1972 που την επισκεφθηκα για τελευταια φορα..και επειδη δεν ειχε λιμανι μας εβγαζαν απο το πλοιο με τις λαντζες ενα οι ντοπιοι ,που ψιλοπειναγανε, μας παρακαλουσανε να αγορασουμε ...κρεμμυδοπιτες και να νοικιασουμε κανα δωματο  ;D)

Εσύ…και ο Ζάχος! ;D ;D ;D

Ρε συ και γω για το τοπίο σΕ μιλάω…πιο «ξεπλυμένη» μου φάνηκε. :P

Τα γκομενάκια , μια χαρά ήταν!  ;D

Εδω φτανουμε στο σημειο να γεμιζουμε ενοχες, ανθρωπους που σε ολη τους τη ζωή δουλευαν σα σκυλιά (απο τα 5 τους), επειδή δεν πεθαναν αρκετα νωρις...

Σόρυ, αλλά ειδικά αυτούς καλά κάνουν και τους γεμίζουν τύψεις αφού είχαν την ευκαιρία ΑΠΕΙΡΕΣ φορές να πετάξουν έξω όλα τα μπουμπούκια της πολιτικής αλλά αντ' αυτού τους ξαναέβαζαν μέσα. Γιατί άραγε;

πρέπει να δοκιμάζουμε προτάσεις που προέρχονται απο χώρους εκτός των "δοκιμασμένων" ούτως ειπείν...με όλους τους κινδύνους -και όλες τις επιφυλάξεις...

Χμμ,

- Γιατρέ, τα φάρμακα δεν δουλεύουν.

- Το ξέρω. Δεν γνωρίζω κάποιο άλλο.

- Μήπως να πιώ χλωρίνη; Ποτέ δεν ξέρεις.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

χρήσιμο θα ήταν να περάσει η συζήτηση σε επόμενο -και μάλλον πιό "πρακτικό"- επίπεδο.

Δύο ενστάσεις:

1. ελάχιστοι είναι πρόθυμοι να εκμυστηρευτούν με τόση ακρίβεια τις πολιτικές προτιμησεις τους... ειδικά αν...

2. ... είναι ΤΟΣΟ δύσκολο (έως απολύτως αδύνατο) να βρεις κόμμα που να σε εκφράζει κατά, έστω, 60%

Παραπλευρες απωλειες εχουν οι πολεμοι και οι τρομοκρατικες επιθεσεις. Οχι οι διασώσεις και οι εξυγιανσεις.

... σε ένα ουτοπικό κόσμο (συμπληρώνω)

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomiki_krisi/roympini_h_ellada_eite_twra_eite_ligo_meta_tha_xreokophsei.1784812.html

για να δουμε...

εγώ απλά συμφωνώ με αυτόν τον άσχετο καιροσκόπο....   :)

Όσον αφορά την ''άλλη μεριά'', όσοι τυχόν είστε ρητά κατά των μνημονιών και των μεταρρυθμίσεων, απλά δείτε τι συνέβη στην΄Κύπρο και με τον Κομμουνιστή Πρόεδρο, όπου, δάκρυα στα μάτια μεν, Μνημόνιο δε... Ή απλά πείτε μια χώρα που να την θεωρείτε ως πρότυπο, να εξετάσουμε το πόσο μπροστά είναι σε μεταρρυθμίσεις, υποδομές, φορολογικό κ.τ.λ. (αλλά κάτι μου λέει ότι αν τις συνειδητοποιήσετε, θα γίνεται fan του μνημονίου αν το διαβάσετε... ;D )  

Ωχ θεε....  ::) ::)

Η Κυπρος δεν ειναι κομμουνιστικο κρατος.. Ουτε ενα κρατος μετατρεπεται αυτοματα σε κομμουνιστικο επειδη εκλεγεται κομμουνιστης(?!?!?!) προεδρος.

Να προσεχουμε και λιγο τι λεμε... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82

Εγω δεν εχω διαβασει το μνημονιο, εσυ το εχεις διαβασει?

Μπάτε να γιομίσω..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου