hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και από ότι φαίνεται με τα ούφο (πολιτικούς :P) έτσι όπως μας έκαναν, θα ασχολούμαστε και την καινούργια χρονιά, ορίστε και το ανάλογο τραγουδάκι ;) Σχόλια όπως πάντα απαραίτητα και καλοδεχούμενα :) Καλή χρονιά σε όλους με υγεία :) Surfing_With_The_Alien_cover_by_hyperpanos.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Φοβερό!!! μόλις έχω πάρει ενα crybaby κ λέω να το μάθω λιγο (και το κομμάτι κ το πετάλι)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις το άκουσα και τρελάθηκα φίλε Πάνο!!Πάρα πολύ ωραίος ήχος,κοντά στο original και τρομερό feel σε ό,τι έπαιζες!Πολύ θα ήθελα να δω ένα δικό σου solo,αλλά αυτό είναι καθαρά δική μου προτίμηση,έτσι κι αλλιώς έπαιξες πάρα πολύ πιστά το original solo!Συγχαρητήρια λοιπόν και πάντα τέτοια και καλύτερα! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Φοβερό!!! μόλις έχω πάρει ενα crybaby κ λέω να το μάθω λιγο (και το κομμάτι κ το πετάλι)! Σε ευχαριστώ :) Ασχολήσου όσο περισσότερο μπορείς με το wah και θα σε αποζημιώσει ;) Μόλις το άκουσα και τρελάθηκα φίλε Πάνο!!Πάρα πολύ ωραίος ήχος,κοντά στο original και τρομερό feel σε ό,τι έπαιζες!Πολύ θα ήθελα να δω ένα δικό σου solo,αλλά αυτό είναι καθαρά δική μου προτίμηση,έτσι κι αλλιώς έπαιξες πάρα πολύ πιστά το original solo!Συγχαρητήρια λοιπόν και πάντα τέτοια και καλύτερα! Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ :) Ψάξε σε πιο παλιά που έχω ανεβάσει και έχω και δικά μου σόλο, σε backing track βέβαια τα πιο πολλά, αλλά έχει ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Ανταποδιδουμε τις ευχες Πανο! Σουπερ ειναι,μου φαινεται απ τα καλυτερα σου! Κατι δινει την εντυπωση οτι ειναι λιιιγο πιο ψηλα κουρδισμενη η κιθαρα σε σχεση με το μπακιν,ισως καποιο εφε-ισως να φταιει το ιδιο το τρακ-αλλα μπορει να ναι και το μυαλο μου. Τι να λεει ομως,ειπαμε σουπερ εισαι! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο ρε Πάνο, αν και πια δεν περιμένω κάτι λιγότερο από σένα. Χρόνια πολλά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Mπράβο Πάνο! Σούπερ! Α, και Χρόνια πολλά...τελικά δεν βρεθήκαμε ακόμα ... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Ανταποδιδουμε τις ευχες Πανο! Σουπερ ειναι,μου φαινεται απ τα καλυτερα σου! Κατι δινει την εντυπωση οτι ειναι λιιιγο πιο ψηλα κουρδισμενη η κιθαρα σε σχεση με το μπακιν,ισως καποιο εφε-ισως να φταιει το ιδιο το τρακ-αλλα μπορει να ναι και το μυαλο μου. Τι να λεει ομως,ειπαμε σουπερ εισαι! 8) Σε ευχαριστώ φίλε :) Ίσως να είναι το chorus ??? Καλή χρονιά :) Μπράβο ρε Πάνο, αν και πια δεν περιμένω κάτι λιγότερο από σένα. Χρόνια πολλά. Να είσαι καλά φίλε και καλή χρονιά :) Mπράβο Πάνο! Σούπερ! Α, και Χρόνια πολλά...τελικά δεν βρεθήκαμε ακόμα ... :-\ Σε ευχαριστώ Γιάννη και θα βρεθούμε, στο υπόσχομαι ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Κατι δινει την εντυπωση οτι ειναι λιιιγο πιο ψηλα κουρδισμενη η κιθαρα σε σχεση με το μπακιν,ισως καποιο εφε-ισως να φταιει το ιδιο το τρακ-αλλα μπορει να ναι και το μυαλο μου. ;) Έτσι κι αλλιώς είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει από 'σένα, άψογο πάιξιμο, φράσεις όλες μέσα στο χρόνο, μπράβο. Χρόνια πολλά! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 ;) Έτσι κι αλλιώς είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει από 'σένα, άψογο πάιξιμο, φράσεις όλες μέσα στο χρόνο, μπράβο. Χρόνια πολλά! Σε ευχαριστώ πολύ Νέστορα :) Σου εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση