geodimitri Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο παίδες φοβερό το τραγούδι! Πολύ ωραίος ήχος και βίντεο! Σταύρο τρομερό σόλο με άρεσε πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Μαμώ τα ρεφρέν... Μπράβο ρε μάγκες κομματάρα Σε mp3 τίποτα; (Πάντως το τσιγάρο δεν είναι πια μαγκιά... :( Τι το θέλατε;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Μπραβο παιδες,παντα τετοια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα και απο μενα . :D Αρχιζω με Λακη :αδυνατο σε βλεπω μικρε (κατι σε τρωει εσενα ) Αν ειναι αυτο που φανταζομαι εισαι σε καλο δρομο .Μουσικα ,κινηματογραφικα κλπ παιρνεις αριστα ( να περασεις με τον καινουργιο χρονο απο το ταμειο να πληρωθεις ;D ;D ;D) Ο ξαδερφος -Σταυρος- μου εχει ψιλοπαχυνει τελευταια (το ειπε και μονος του ολο τρωει και κοιμαται εκει στα πεθερικα του για ;D ;D ;D) Απο μουσικη ,παρουσια κλπ επισης παιρνει αριστα με ενα + στην απιθανη ποζεραδικη προφορα του ;D ;D ;D. Αντε καλη χρονια παιδια με υγεια και καλη μουσικη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Eυχαριστουμε απαντες τους αποκριθεντες! Βασιλη-Σπυρο, η Γκιμπσον επιλεχτηκε γιατι ηθελα να δοκιμασω την καινουρια του Λακη με τα σαπουνια.Καλη ειναι στο χερι,λιγο στρουμωγμενη μετα το 14ο. Απο ηχο,δεν κρινω αν δεν τη χωσω καρφι στον Μαρσαλ μου. ;) Οι κιθαρες ειναι Guitar rig. Το κασκολ δωρο απο περιοδικο. :D Οντως πολυ καπνα εχει το βιδεο τωρα που το βλεπω αποστασιοποιημενα... Δε βαριεσαι,την υγεια μας να χουμε να καπνιζουμε.. :D Αρχηγε Περικλη θενκς για τα καλα λογια,εισαι παρατηρητικοτατος...εχω βαλει 5 κιλα σε 7 μερες αλλα δε γινεται αλλιως μ αυτα που με τραταρουν δω πανω.. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά συγχαρητήρια,είστε καταπληκτικοί και οι 2,μου άρεσε πάρα πολύ το κομμάτι!Επίσης Λάκη σ'ευχαριστούμε εμείς η νεολαία που περιέγραψες ακριβώς τη δουλειά που κάνατε,να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά! Υ.Γ:ΤΡΟΜΕΡΟ legato στο solo,μου έπεσε το σαγόνι! Πάντα τέτοια παιδιά,καλές γιορτές! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 @gvour Γεώργιε και Στράτο…θα συμφωνήσω για την έλλειψη κοριτσιών….χρειαζόταν τελικά. ;D Και απ οτι φαινεται Λακη τη φυλαγες του αλλουνου απο τοτε που σου χε παρει την κιθαρα βιαιως. Το έπιασες βλέπω το υπονοούμενο.. ;D ;D Κοίτα, την κιθάρα μπορεί να μου την αρπάζει, αλλά δεν μπορεί να μου παίρνει το στυλό. Το στυλό είναι το εργαλείο μου. Δεν λέγω, και αυτός δάσκαλος είναι, τα χρησιμοποιεί…αλλά άλλο να βάζεις βαθμούς….και άλλο να τεντώνεις υπογραφές….. ;D ;D ;D ;D @ hyperpanos Πάνο σε ευχαριστούμε πολύ. Για ακόμη μια φορά διδάξατε ;) ….πως ανάβουν το τσιγάρο και άλλα κόλπα με zippo. ;D ;D @ APOS ...... λες και ηχογραφήθηκε σε στουντιάρα. Toν είδες τον καναπέ….ε , εδώ θα σε στρώσω να κοιμηθείς όταν θα έρθεις….όλο λόγια είσαι βέβαια… ;D ;D ;D @epikouris Δημήτρη μου, σε ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάς! Καλή χρονία και σε εσένα και τους δικούς σου. @kbasilis Θενς!!!! ...το νοσταλγώ όπως επίσης και με τον καφέ. Ωχ…καλά που μου το θύμισες….πάω να κάμω και έγω έναν … γλυκι βραστο.. ;D ;D ;D @ Vasmar… Bill να είσαι καλά τα’ αγόρι μμμμ…. ps:Lakis,το.. παραπέτασμα που δεν ξέρω πώς λέγεται ,κάνει δουλειά στην εγγραφή φωνής ? Δηλαδή ,μειώνεται η "δωματιίλα" ? :D Να σου πώ, πιστεύω ότι με πυκνωτικά που «τσιμπά»/ «αρπάζει» εύκολα…π.χ. με το MXL V67G, που έχω, είναι πολύ βασικό. Στο συγκεκριμένο session, χρησιμοποίησα επίτηδες το Tbone, γιατί ήξερα με ποιον έχω να κάνω (Ο Παπαδόπουλας όταν ηχογραφεί φωνή…τον ακούν 2 τετράγωνα παρακάτω ;D ;D) . Σε κανονικές συνθήκες, δεν θα έβαζα το screen στο Tbone…αλλά είπαμε , τώρα ήταν ειδική περίπτωση… ;D Πάντως πάρε το…και αν δεν σου κάνει δουλειά….γίνεται φανταστικό μαξιλάρι. ;D ;D @ geodimitri Να σαι καλά αδερφέ! Καλή χρονιά να έχομεν. @ RayDTutto Κοίτα Ρέυ. Οφείλω να παραδεχθώ ότι το να δείχνεις τα πλάνα με το τσιγάρο….φλερτάρουν άγρια με την καγκουρίλα ;D ;D…(καλά το να καπνίζεις είναι η ύστατη χαζομάρα…αλλά εμείς τα πρεζάκια δύσκολα το σταματάμε πλέον) . Αν πρέπει να «απολογηθώ» με ένα επιχείρημα γι΄ αυτά τα πλάνα , είναι ότι «σκηνοθετικά» ήθελα να "capture δε μόμεντ"…..από την ηχογράφηση. ….Και επειδή είσαι από τη Ζαλονίκη…για να καταλάβεις το κλίμα….θυμάσαι κάτι ντέρμπυ ΠΑΟΚ –ΑΡΗΣ,στο παλέ ντε σπόρ…..που ΔΕΝ έβλεπες ματς από την κάπνα…ε …κάπως έτσι… ;D ;D @ georgekz750 Γεώργή…θενκς. Τέλος τώρα με τις συνθέσεις και σκηνοθεσίες….και τα ανούσια καλλιτεχνικά ;D ;D. Ώρα να πιάσομε κατσαβίδια και κολλητήρια….να κάνουμε καμία σοβαρή πατέντα στουδιακή…..να συνδέσομε κάνα βύσμα ρε αδερφέ… ;D ;D @ pericles Περικλή μου , σε ευχαριστούμε….. Ναι το φαγητό το έκοψα…..δεν παέι άλλο να τρώω κάθε μέρα… ;D ;D Καλή χρονία!!! @ BillTrantos Να σει καλά Βασίλη! Επίσης Λάκη σ'ευχαριστούμε εμείς η νεολαία που περιέγραψες ακριβώς τη δουλειά που κάνατε,να μαθαίνουμε κι εμείς σιγά σιγά! και να ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ εσείς οι νεολαίοι. ;) ;D Οι κιθαρες ειναι Guitar rig. Έλα , μην κάνεις και εσύ σαν τη γιαγία μου , που όλα τα cartoon τα έλεγε « Μίκυ Μάο» … :P :P :P ;D ;D ;D Οι κιθάρες είναι «ΝΙ Guitar Combos»….. ίδια εταιρία μεν….πολύ καλλίτερο εργαλείο κατ΄εμέ… http://www.native-instruments.com/index.php?id=bcombo&L=1 Το μπάσο είναι amplitube 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 @ BillTrantos Να σει καλά Βασίλη! και να ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ εσείς η νεολαίοι. ;) ;D Εννοείται!Μακριά από μας! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Έλα , μην κάνεις και εσύ σαν τη γιαγία μου , που όλα τα cartoon τα έλεγε « Μίκυ Μάο» … :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Φαντασου..ουτε με τι επαιζα δεν ξερω.. :D Το μπασο ηταν αμπλιτουντ ειπες? :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Φαντασου..ουτε με τι επαιζα δεν ξερω.. :D Το μπασο ηταν αμπλιτουντ ειπες? :D Όχι βρε, αντιμπλούντ λέγεται. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση