panafana Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θα σου προτείνω να κοιτάξεις πρώτα τους AMD επεξεργαστές! 1000000 φορές καλύτεροι από την intel και σε πολύ καλύτερες τιμές ενδεικτικά σου βάζω τους 2 καλύτερους επεξεργαστές που κυκλοφορούν στην αγορά. Η διαφορά στην τιμή τα λέει όλα νομίζω Απλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να πάρεις κ μια μητρική που να ταιριάζει σε AMD! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559642 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558384 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Τι αποδεικνύει η σύγκριση που κάνεις; Είναι ισάξιοι οι δύο αυτοί επεξεργαστές σε επιδόσεις; Για ψάξτο λίγο καλύτερα... "1000000 φορές καλύτεροι"... Μάλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jazzy Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά αποφάσισα να πάρω τον i3 3220 3.3 ghz πιστεύω ότι θα ναι υπαραρκετός γι αυτά που θέλω .ο i5 μου φαίνεται overkill συν το γεγονός που απο όσο έχω ψάξει στο internet οι εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιούν 4 πυρήνες δεν με αφορούν . ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές . αν έχετε οτιδήποτε άλλο θα χαρώ πολύ να ακούσω. και γω το ψάχνω δλδ δεν έχω τίποτε φοβερές γνώσεις για να ξέρω με απόλυτη σιγουριά το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά αποφάσισα να πάρω τον i3 3220 3.3 ghz Μια χαρα. ;) Ποια Windows θα βαλεις? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Τι αποδεικνύει η σύγκριση που κάνεις; Είναι ισάξιοι οι δύο αυτοί επεξεργαστές σε επιδόσεις; Για ψάξτο λίγο καλύτερα... "1000000 φορές καλύτεροι"... Μάλιστα... από τη στιγμή που ο φίλος δεν μιλάει για παιχνίδια και αφού στα ίδια GHz θα έχει 2 πυρήνες παραπάνω (πράγμα που θα βοηθήσει στην λειτουργία του υπολογιστή γενικά) υπάρχει θέμα σύγκρισης απόδοσης τιμής Intel Core i7-3960X @ 3.30GHz Benchmark 12,890 $999.99 AMD FX-8320 Eight-Core Benchmark 8,255 $164.99 ναι ο Intel έχει μεγαλύτερη ισχύ αλλά τόση πολλή ισχύς δεν θα του χρειαστεί. να φέρω και ως παράδειγμα τον i3 που συζητιέται Intel Core i3-3240 @ 3.40GHz Benchmark 4,141 $131.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 O I7-3960X ειναι "τσιμπημενος" στην τιμη, αλλα...θεριζει. Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ Intel και AMD επεξεργαστων, μη το ψαχνεις. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jazzy Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 θα βάλω windows 7 ultimate x64 που λένε ότι χρησιμοποιούν και τους δυο πηρήνες του cpu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Οι AMD, ειδικά για παραγωγή μουσικής είναι εντελώς άχρηστοι, τους καταπίνουν αμάσητους οι intel φυσικό και επόμενο από τη στιγμή που η Intel υιοθετεί τα χαρακτηριστικά των amd που κάποια στιγμή τους έβαλαν στο χάρτη, ενώ αντίθετα η amd κάνει βλακείες με κοινά FPUs και διάφορες άλλες αηδίες. Αυτά στα generic benchmarks δεν λένε πολλά, αλλά στον ήχο πραγματικά μετατρέπουν τα amd σε πεταμένα λεφτά. Βέβαια ο jazzy για τη χρήση που θέλει το μηχάνημα, και με ένα... celeron ευχαριστημένος θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 αλλά στον ήχο πραγματικά μετατρέπουν τα amd σε πεταμένα λεφτά. Με ξενερωνεις, αλλα ετσι κι αλλιως δεν ειχα αλλη λυση :P Για home χρηση τον πηρα τον AMD, αλλα εκ των πραγματων πρεπει να σηκωσει τις μουσικες μου πλεον :P Βεβαια, σε σχεση με τον Pentium 3 που ειχα πριν για μουσικο πισι, αυτο μου φαινεται ότι πεταει :D Αλλωστε και στη μουσική απλος ανθρωπας ειμαι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 θα βάλω windows 7 ultimate x64 που λένε ότι χρησιμοποιούν και τους δυο πηρήνες του cpu! Γιατι, οι υπολοιπες εκδοσεις των Windows 7 τι κανουν? Βλεπουν ενα πυρηνα? ??? ;D ;D Σε ρωτησα τι Windows θα βαλεις για να βεβαιωθω οτι δεν θα βαλεις 32bit εκδοση, γιατι οι 32bit εκδοσεις δεν βλεπουν παραπανω απο 4GB RAM. Σε περιπτωση που δεν το ηξερες, μη δωσεις τζαμπα λεφτα. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση