Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές!Θέλω για καθαρά συναισθηματικούς λόγους να modάρω τη συγκεκριμένη κιθάρα.Αρχικά θέλω να αλλάξω neck και μετά μαγνήτες.Το πρόβλημά μου δεν είναι σε τι neck θα βάλω,έχω βρει,αλλά οι μαγνήτες.Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο ευέλικτο set μαγνητών σε ένα σχετικά καλό κόστος (200 ευρώ ας πούμε)?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Κανείς ρε παιδιά?? ??? More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Εξαρτάται από τα γούστα σου, συνήθως στις φτηνες κιθάρες με HSS μαγνήτες ο bridge είναι για τις κλωτσιες, ενώ οι μονοί κάπως τρώγονται, οπότε αλλάζεις αυτόν και βλέπεις. Πάντως μην πάς σε κάτι πολύ hot για τον διπλό, γιατί θα έχεις διαφορά σε ένταση μετά με τους μονούς. Κλασικές budget επιλογές: GFS και Tonerider. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Ενας γνωστος μου αλλαξε και αυτος το μπρατσο και φορεσε τους dimarzio του Vai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχάς σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε,εγώ σκεφτόμουν σίγουρα να βάλω και στις 2 θέσεις του μονού τον HS-3 της Dimarzio και κάποιον καλό για ρυθμικά all around pickup της Seymour Duncan... More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Ανάλογα τι θέλεις για μένα ένας που βολεύεται σε πολλά είδη είναι ο Seymour Duncan SH-JB εγώ τον έχω με τον 59 neck.Υπάρχει και σε little http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/medium-output/little_59_for_s/ Σε περίπτωση που θα κάνεις θέση για humbucker για τον neck ένα πολύ καλό σετ και το αγαπημένο της Seymour είναι αυτό και φτηνό http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshjb_jazz_rodded_humbucker.htm Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Κάτι που έχασα να σου πω είναι πως ο 59 είναι για πιο paf ήχο από τον jazz Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Ανάλογα τι θέλεις για μένα ένας που βολεύεται σε πολλά είδη είναι ο Seymour Duncan SH-JB εγώ τον έχω με τον 59 neck.Υπάρχει και σε little http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/medium-output/little_59_for_s/ Σε περίπτωση που θα κάνεις θέση για humbucker για τον neck ένα πολύ καλό σετ και το αγαπημένο της Seymour είναι αυτό και φτηνό http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshjb_jazz_rodded_humbucker.htm Όχι δεν πρόκειται να κάνω τέτοια αλλαγή,θα την αφήσω με 2 μονούς-1 διπλό.Κοίταξε,επειδή θα την έχω για 2η κιθάρα (η 1η μου είναι μια Schecter Hellraiser),δε χρειάζεται να παίζει και καφρίλες,μέχρι Malmsteen καλά είναι. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 δε χρειάζεται να παίζει και καφρίλες,μέχρι Malmsteen καλά είναι. και ο Ινγκβι καφρος ειναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 και ο Ινγκβι καφρος ειναι ;D Αχαχαχαχαχα σωραίος!Καφρίλες εννοώ οτιδήποτε πιο heavy και low tuned από Metallica ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση