respecttheo7 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας συμφορουμίτες και χρόνια πολλά! Ξεκινώ με το βασικότατο..ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ...Δεν έχω ξαναδοκιμάσει μια ηχογράφηση μόνο μια φορά σε σπίτι γνωστού μου είπε πάρε την κιθάρα παίξε οτι θες και θα σε ηχογραφήσω.Σχετικά πρόσφατα αγόρασα την boss me 70(παρεπιπτόντως φοβερό εργαλείο)και θα ήθελα να ξέρω έαν με έναν σταθερό υπολογιστή,την boss me 70 μια κιθάρα και καλώδια για να την συνδέσω όπως λέει ο φίλος στο How to connect the Boss me-70 to a computer μπορώ να ηχοφραφήσω αξιοπρεπώς(δε ψάχνω κάτι το φοβερό).Να σημειώσω ότι τα ηχεία μου είναι οτι να ναι (κατι logitech) και ότι δεν έχω εξωτερική κάρτα ήχου που απο οτι διάβασα χρειάζεται.Αυτό που ζητώ προς το παρόν είναι ηχογράφηση μόνο μιας κιθάρας.Χρείαζομαι κάρτα ήχου γι'αυτό που θέλω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnfox07 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που λεεί και στο βιντέο μπορείς να το κανεις αλλα θα εχεις μαλλον καθυστερηση στον ηχο και οχι ιδιαιτερα καλη ποιοτητα. Με μια εξωτερικη καρτα ηχου θα εχεις μικροτερη καθυστερηση και καλυτερη ποιοτητα. Αν απλος θες να πειραματιστεις αρχικα και με το καλωδιο κανεις τι δουλεια σου, που ετσι κ αλλιως δεν ειναι ακριβο οποτε αν δεν εισαι ικανοποιημενος περνεις αργοτερα καρτα ηχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Με αυτο θα κάνω δουλειά?Τι ακριβώς είναι και σε τι διαφέρει απο την κάρτα ήχου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Με αυτό http://www.behringer.com/DE/Products/UCG102.aspx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση