nectarios Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2004 *Edit since greeklish is not allowed here.* I hope I did not upset you Gianni. My opinion is based only on my experiences with software and hardware. Tsiou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2004 Δεν αντιλέγω καλέ μου φίλε..Το ηχητικό αποτέλεσμα μετράει.Όχι το ab synth. Και στο πιο τρελό studio να σε με τα πιο τρελά synth αν δεν έχεις "αυτό το κάτι......δεν ξερω αν το λενε ταλεντο η δουλεια,???? Και το λεω αυτό γιατί σε μερικά χρονάκια θα έχει καθιερωθεί το software για τα καλά.Βέβαια πάντα υπό την συνοδεία ενός καλού hardware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nectarios Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2004 Agreed. Just contributing to this thread since the question was which software we are using and why. Off course it all comes down to the person making the music. I'm talking from the raw producer's point of view, but I am also expressing my love for the real analog sound as an artist. Tsiou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maxos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2004 1) Logic 5.5 giati kata thn tapeinh mou gnwmh.........................ena MS2000' date=' ena Virus B, kai ena Nord Lead alla ta esteila ola mias kai sxedon panta antikathistousa ta V.A. patches, me ena apo ta analog synthia mou. Tsiou.[/quote'] Εμένα με ικανοποιεί ο ήχος του software, το μόνο μου πρόβλημα το ανέφερα… Το Pro53 ούτε εμένα μου αρέσει (καμία σχέση με το prophet) Το moog modular, πολλά καλώδια για το τίποτα, το mini μου αρέσει περισσότερο (δεν θα με χάλαγε φυσικά να είχα το voyager) Το absynth, τα ιδια με το modular... (καλό είναι αλλά και πάλι με λιγότερο ψάξιμο με ένα άλλο synth βγάζεις τον ήχο που θες) όντως το wavestation είναι πάρα πολύ καλό και παραμένει το βασικό samle based softsynth μου… Και το λεω αυτό γιατί σε μερικά χρονάκια θα έχει καθιερωθεί το software για τα καλά.Βέβαια πάντα υπό την συνοδεία ενός καλού hardware... Σίγουρα, ήδη έχουν αρχίσει οι σοβαρές προτάσεις από εταιρίες λογισμικού... Ευτυχώς η δυστυχώς τα hardware synths μια μέρα θα τα χρησιμοποιούν μόνο "φετιχιστές" και νοσταλγοί... http://www.myspace.com/mahospaterakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2004 1) Logic 5.5 giati kata thn tapeinh mou gnwmh.........................ena MS2000' date=' ena Virus B, kai ena Nord Lead alla ta esteila ola mias kai sxedon panta antikathistousa ta V.A. patches, me ena apo ta analog synthia mou. Tsiou.[/quote'] Εμένα με ικανοποιεί ο ήχος του software, το μόνο μου πρόβλημα το ανέφερα… Το Pro53 ούτε εμένα μου αρέσει (καμία σχέση με το prophet) Το moog modular, πολλά καλώδια για το τίποτα, το mini μου αρέσει περισσότερο (δεν θα με χάλαγε φυσικά να είχα το voyager) Το absynth, τα ιδια με το modular... (καλό είναι αλλά και πάλι με λιγότερο ψάξιμο με ένα άλλο synth βγάζεις τον ήχο που θες) όντως το wavestation είναι πάρα πολύ καλό και παραμένει το βασικό samle based softsynth μου… Και το λεω αυτό γιατί σε μερικά χρονάκια θα έχει καθιερωθεί το software για τα καλά.Βέβαια πάντα υπό την συνοδεία ενός καλού hardware... Σίγουρα' date=' ήδη έχουν αρχίσει οι σοβαρές προτάσεις από εταιρίες λογισμικού... Ευτυχώς η δυστυχώς τα hardware synths μια μέρα θα τα χρησιμοποιούν μόνο "φετιχιστές" και νοσταλγοί...[/quote'] όταν λεω hardware file μου εννοώ κάρτα ήχου dsp prossesor και τα λοιπά.Σίγουρα δεν είναι το ίδιο μια RME και μια Creative.Πάντως εγώ τσίμπησα μια M-AUDIO και είμαι κομπλέ.Με την καθυστέρηση γύρο στα 2.2ms να σκοτώνει :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maxos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2004 όταν λεω hardware file μου εννοώ κάρτα ήχου dsp prossesor και τα λοιπά.Σίγουρα δεν είναι το ίδιο μια RME και μια Creative.Πάντως εγώ τσίμπησα μια M-AUDIO και είμαι κομπλέ.Με την καθυστέρηση γύρο στα 2.2ms να σκοτώνει :oops: Μιλώντας για software αναφέρομαι για συσκευές που μπορούν να υλοποιηθούν σε μορφή software, τα αλλά εξυπακούονται ότι θα υπάρχουν... έργο ζωγραφικής χωρίς καμβά δεν υφίστανται... p.s. Όταν λες "μια" M-Audio??? Ρωτάω γιατί υπάρχει "sumbaru 600άκι" και "sumbaru impreza WRC", τι απΆ τα 2 έχεις? 8) :mrgreen: http://www.myspace.com/mahospaterakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2004 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2004 8) κάτι στο ενδιάμεσο!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexx decode Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Cubase SX 2.0 συνήθως rewired με Reason 2.5 - το Reason συνήθως αναλαμβάνει το drum section (.wav drum & FX samples και REX loops) Για Loop Construction το Fruity Loops 4 και για mixing loops το ACID (κλασσικά). Για Loop Cutting το Soundforge 7 και για επεξεργασία audio το Wavelab 5. Από Soft Synths (με σειρά προτίμησης) : Atmosphere V-Station KORG Legacy Vanguard Hypersonic Albino (για bass) z3ta+ Superwave P8, + Professional (Bundle+Trance Pro) PRO 53 και FM7 RM IV (για drums + audio effects) ή εναλακτικά το Battery Μοοg Modular V (CPU eater και δύσχρηστο, αλλά με πολύ καλό ήχο) Pentagon I Terra Cube D' cota Sampletank (με όλα τα Refills) EDIROL Discovery Helga Fatsondo Waldorf Attack (analog drums) Absynth (CPU eater το άτιμο και κατά τη γνώμη μου δύσχρηστο) Slayer 2 (για virtual κιθάρες και αρκετό editing) CS-80V (CPU eater και επίσης δύσχρηστο) Polyblit Delta III PPG Wave 2.3 (με FX και αρκετό editing) και καμιά δεκαριά ακόμα... Για sampler : HAlion 2 Kompact και Phatmatic Pro για διαχωρισμό ήχων από λούπες Από VST FX : Waves (για mixing και mastering) Antares (όλα, αλλά κυρίως το Autotune και Mic Modeler για φωνητικά) OhmForce (όλα, κυρίως το OhmBoyz για delay+modulation FX) IK Multimedia - Amplitube PSP 84 Lexicon PSP 42 PSP Vintage Warmer TC Works (όλα) db audioware - Quantum FX digitalfishphones - Endorphin Elemental Audio Systems - Firium Kjaerhus Audio (όλα) + many more... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maxos Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Και τα χρησιμοποιείς όλα αυτά? Σε ρωτάω γιατί τα χω και γω αλλά είπαμε να ανοίξουμε μια συζήτηση με θέμα ποιο είναι το καλύτερο, όχι τι software έχουμε στην συλλογή μας... Επί την ευκαιρία, το Discovery μπορείς και το χρησιμοποιείς? Γιατί πήγα να το ανοίξω και δεν ακούγεται ήχος, όχι τίποτα άλλο, μΆ αρέσει το interface του (μοιάζει με το Lead και όσο να ναι θα το προγραμματίζω πιο εύκολα) αλλά από ήχο δεν μπορώ να το κρίνω... Επίσης με το moog modular είμαι προκατειλημμένος, το ανέφερα και πιο πάνω, ναι μεν δείχνει να έχει κάποιες δυνατότητες παραπάνω αλλά στην πράξη μη σου πω ότι το minimoog v μου αρέσει περισσότερο και στον ήχο και στο interface... Το RM IV κάνει την δουλειά του Battery και του Attack ταυτόχρονα, έχοντας το δεν θες τίποτα άλλο... Για Loop Construction το FL είναι για πέταμα, είναι ένα μπλιμπλίκι της μαύρης ώρας, προτιμώ το Live αντί αυτών των 2 που ανέφερες... και τα beat να τα φτιάχνω με drum editor στο Cubase. Βλέπεις ότι δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε με ένα σορό προγράμματα που μόνο χώρο στον σκληρό καταλαμβάνουν, αυτό το θεωρώ απληστία, είμαι κάθετος σε αυτήν την άποψη, λίγα και καλά, και αυτό γιατί βλέπω ότι χρησιμοποιείς αρκετά προγράμματα τα οποία κάνουν την ίδια ακριβός δουλειά. ποιος ο λογος? :?: :roll: http://www.myspace.com/mahospaterakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maxos Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2004 ΑΣΧΕΤΟ By the way, ωραιο site alexx decode, http://www.synthpopavenue.gr/ εσυ το χεις ανεβασει? εχει ενα προβλημα, δεν τρεχει σε Opera :? http://www.myspace.com/mahospaterakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση