Προς το περιεχόμενο

Μαγνήτες για Epiphone SG G-400

L.S.Q

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποτε πιστευετε οτι ειναι καλυτερα μια gibson sg απο τν αναβαθμιση?

Εχω πάρει 2 φορές την epi G400(wb και black) αλλά έχω και Gibson LP faded. 'Ολες είναι πολύ αξιοπρεπή όργανα και ΔΕΝ θα έλεγα ότι η gibson "τρώει για πρωινό" την epi και τέτοιες μεγαλοστομίες... Κι ας πλήρωσα τα 3πλάσια για τη gibson. Όπως είπαν σωστά και τα παιδιά, αν δε σε καλύπτουν οι μαγνήτες gibson, πάμε για άλλα 250? Κι αν βρεις μετά κάτι καλύτερο όπως gibson standard? Πάμε για χιλιάρικα?... Και δε δίνεις καλύτερα ένα 80άρι για alnico II Toneriders που αξίζουν?

http://www.fuzzville.gr/32-humbuckers

Διάβασε προσεκτικά τα θέματα όπως το "πανόραμα μαγνητών" που σου έδωσα επάνω και θα βρεις φθηνό και καλό σετ Alnico μαγνητών που θα αναβαθμίσουν την epi σου χωρίς να κοστίσουν πολλά. Ήδη προτάθηκε το πολύ καλό σετ των Duncan JB/Jazz που έχει 120ευρώ νέο.

Μπορείς να βρεις και used καλούς μαγνήτες σε τσάμπα τιμές πλέον(κοίτα αγγελίες). Παίρνεις κι επιλογέα με 5ευρώ και βρίσκεις φίλο/μάστορα οικονομικό και καλό για την τοποθέτησή τους. Υπάρχουν λογικές λύσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστός ο Sottos.

Στις αγγελίες όλο και κάτι καλό μετάχειρο θα βρείς από μαγνήτες.

Εγω που την είχα της είχa EMG 85-85 και στην άλλη έβαλα Invaders.

O ήχος της κιθάρας μου έστρωσε μόλις ξεκόλλησα και ξανακόλλησα το μανίκι σωστότερα.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Σωστος ο Sottos αλλα νομιζω οτι πρεπει να λαβεις υπ'οψιν σου και το παχος του μανικιου, το οποιο για καποιους ειναι προβλημα! Για παραδειγμα στις Epi SG ειναι συνηθως λεπτο οπως και στη Gibson Standard, στη Gibson SG Faded ομως ειναι το παχυ (φίφτυς που λεμε και στο χωριο μου) οποτε πρεπει να τα δεις ολα αυτα απο κοντα, να τις δοκιμασεις! Μη παρεις κατι στα τυφλα επειδη ειναι Gibson!

εχω σκεφτει για seymour duncan

alnico II pro)

Τους ειχα βαλει στην συγκεκριμενη κιθαρα και ειναι πολυ καλοι και σαν μονοι (καμια σχεση με τον jb που εχω τωρα σε bridge αφου ηθελα κατι πιο αγριο. )

Εξαρτάται απο τη μουσική που παίζεις για την επιλογή των μαγνητών.

Το θέμα είναι οτι καλό θα ήταν να αλλάξεις και ηλεκτρικά στην κιθάρα γιατί έχει χαμηλής ποιότητας.

Μονο twang δεν εχω αλλα αυτο ειναι περισοτερο θεμα μαονιου και οχι θεμα μαγνητων

Πρόσεχε τι λες χρονιαρες μερες  ;D

νομιζω οτι πρεπει να λαβεις υπ'οψιν σου και το παχος του μανικιου, το οποιο για καποιους ειναι προβλημα! Για παραδειγμα στις Epi SG ειναι συνηθως λεπτο οπως και στη Gibson Standard,

Μπα δεν νομιζω. Το δικο μου παντως δεν το λες λεπτο

Ασχετα παντως απο το αν ειναι φτηνη κιθαρα εμενα που μου αρεσε γενικα το μπρατσο της, αλλαξα σιγα σιγα τα παντα (ηλεκτρικα, μαγνητες, κλειδια, γεφυρα) και ειναι σουπερ. Αλλα δεν με νοιαζει και τι λεει στο headstock.

Οπως λενε και παρακατω απο μαγνητες εχεις πολλες επιλογες και σε φτηνους

Εχεις π.μ.

For Those About To Rock We Salute You

Μόνο τα ΚΣοίλλα (aka Ξύλα) δεν αλλάζουν (εύκολα) πάνω σε αυτή την κιθάρα. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει η... αναβάθμιση.

Το μπρατσάκι της είναι 60'ς slip taper κι είναι λεπτό για gibson style όργανο. Είναι βολικό και "γρήγορο" βέβαια, ειδικά όταν είναι ματ όπως γίνεται στις goth/worn βαμμένες epiphone. Φτάνεις άνετα και στα 22 τάστα λόγω διπλού cutaway(2 κερατάκια αντί για 1 της lp) και λεπτής ένωσης σώματος-μπράτσου.

Δε με νοιάζει κι εμένα καθόλου τι logo γράφει στο κεφάλι της η G400. Έχω gibson και δεν είμαι και τόσο υπερήφανος για τα χρήματα που της έδωσα...

Παλι καλα που το λεει και καποιος που εχει και τις δυο και μπορει να συγκρινει γιαι μερικοι δεν μπορουν να το χονεψουν και απλα τους καλυπτει το λογκο.  ::)

Στο μονο που φανταζομαι θα υστερει σιγουρα ειναι το φινιρισμα. Εμενα ηταν πρωτα τσερι και μαλλον ειχαν πολλες μαυρες σε παραγγελεια και την ξαναπερασαν ενα χερακι  ;D

αλλα ουτε αυτο με νοιαζει.

Παντως ειναι 50' το μπρατσο αλλα ηταν μια ... "ειδικη εκδοση"

For Those About To Rock We Salute You

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου