antouan_z Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον' date='θελω καποιον που να ειναι1.οχι καπνιστης 2.με μακρυ μαλλι 3.οχι αλκοολικος 4.οχι ασχημος 5.οχι τρεντυ 6.με χιουμορ 7.στη θεσσαλονικη. και αμα υπαρχει τετοιο ατομο εμενα να με...[/quote'] Ας υποθεσουμε οτι εισαι γυναικα.εγω θα μετεφραζα τα παραπανω ως εξης: 1.Οχι τσιγαρο.....Μα κανενα πουρο που και που σιγουρα...για να ξεχωριζει απο τον φοιτητακο και απλο εργαζομενο...Γυναικα ειμαι....οχι εφηβη 2.Βαρεθηκα πια τους καραφλους...ελεος....Τι ο πατερας μου...τι ο γκομενος μου... 3.Ενα OYΙΣΚΙ θελω ομως στην παρεα να το ανοιγει..ετσι για ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ...και ας μην πινει γουλια.... 4.Δεν βλεπομαι που δεν βλεπομαι εγω...να ειναι και αυτος τα μαυρα του τα χαλια;;; 5.Το τρεντυ εχει καταντησει το προσωπειο καθε κραγμενης αδελφης...φοβαμαι τους τρεντυ!!! 6..Δεν θα αντεχα ενα ατομο με σκεψη και σοβαρο...αλλωστε το Lipstick,ο Gucci kαι ο Μαζωνακης... ειναι τα πεδια συζητησεως που κινουμαι.... 7.Βεβαια Σαλονικιος.....οταν μου κανει ερωτα και με μιλαει....... το βαρυ Λ ειναι που αναβει τα αιματα...... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixies Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 προλαβαινεις να το κοψεις. παστελιους παιδι μου,που πας τρεντυς με τσιγαρο,κοντο μαλλι και ασχημος να βγαλεις γκομινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Για σενα και Θεσαλλλλλονικιος γινομαι..... (just kidding) παντα.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον' date='θελω καποιον που να ειναι1.οχι καπνιστης 2.με μακρυ μαλλι 3.οχι αλκοολικος 4.οχι ασχημος 5.οχι τρεντυ 6.με χιουμορ 7.στη θεσσαλονικη. και αμα υπαρχει τετοιο ατομο εμενα να με...[/quote'] Ας υποθεσουμε οτι εισαι γυναικα.εγω θα μετεφραζα τα παραπανω ως εξης: 1.Οχι τσιγαρο.....Μα κανενα πουρο που και που σιγουρα...για να ξεχωριζει απο τον φοιτητακο και απλο εργαζομενο...Γυναικα ειμαι....οχι εφηβη 2.Βαρεθηκα πια τους καραφλους...ελεος....Τι ο πατερας μου...τι ο γκομενος μου... 3.Ενα OYΙΣΚΙ θελω ομως στην παρεα να το ανοιγει..ετσι για ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ...και ας μην πινει γουλια.... 4.Δεν βλεπομαι που δεν βλεπομαι εγω...να ειναι και αυτος τα μαυρα του τα χαλια;;; 5.Το τρεντυ εχει καταντησει το προσωπειο καθε κραγμενης αδελφης...φοβαμαι τους τρεντυ!!! 6..Δεν θα αντεχα ενα ατομο με σκεψη και σοβαρο...αλλωστε το Lipstick,ο Gucci kαι ο Μαζωνακης... ειναι τα πεδια συζητησεως που κινουμαι.... 7.Βεβαια Σαλονικιος.....οταν μου κανει ερωτα και με μιλαει....... το βαρυ Λ ειναι που αναβει τα αιματα...... . Για άλλη μια φορά θα το πω: ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε antouan έχείς σκεφτεί πότε να βγάλεις βιβλίο με τις σκέψεις....Ακου ένα βαρύγδουπο τίτλο... "Confessions of the greek lover" Καλόοο Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Κίρμα ρε γμωτο αν ειαχ κοψειτο ποτο θα ήουνα τλέλειος γιασ ενα τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixies Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον' date='θελω καποιον που να ειναι1.οχι καπνιστης 2.με μακρυ μαλλι 3.οχι αλκοολικος 4.οχι ασχημος 5.οχι τρεντυ 6.με χιουμορ 7.στη θεσσαλονικη. και αμα υπαρχει τετοιο ατομο εμενα να με...[/quote'] Ας υποθεσουμε οτι εισαι γυναικα.εγω θα μετεφραζα τα παραπανω ως εξης: 1.Οχι τσιγαρο.....Μα κανενα πουρο που και που σιγουρα...για να ξεχωριζει απο τον φοιτητακο και απλο εργαζομενο...Γυναικα ειμαι....οχι εφηβη 2.Βαρεθηκα πια τους καραφλους...ελεος....Τι ο πατερας μου...τι ο γκομενος μου... 3.Ενα OYΙΣΚΙ θελω ομως στην παρεα να το ανοιγει..ετσι για ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ...και ας μην πινει γουλια.... 4.Δεν βλεπομαι που δεν βλεπομαι εγω...να ειναι και αυτος τα μαυρα του τα χαλια;;; 5.Το τρεντυ εχει καταντησει το προσωπειο καθε κραγμενης αδελφης...φοβαμαι τους τρεντυ!!! 6..Δεν θα αντεχα ενα ατομο με σκεψη και σοβαρο...αλλωστε το Lipstick,ο Gucci kαι ο Μαζωνακης... ειναι τα πεδια συζητησεως που κινουμαι.... 7.Βεβαια Σαλονικιος.....οταν μου κανει ερωτα και με μιλαει....... το βαρυ Λ ειναι που αναβει τα αιματα...... . αντουαν αγορι μου,εισαι αστειος. να δουλεψεις στο τσιρκο μολις βγεις απτα ποδια της κειτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 προλαβαινεις να το κοψεις.παστελιους παιδι μου' date='που πας τρεντυς με τσιγαρο,κοντο μαλλι και ασχημος να βγαλεις γκομινα?[/quote']Εεεεεεεεεε...Ειπαμε,οχι και τρεντυ..Εγω σε βριζω? Δεν ειμαι και τοοοσο ασχημος πια.Τρωγομαι(σε περιοδο πεινας...) :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Ας υποθεσουμε οτι εισαι γυναικα.εγω θα μετεφραζα τα παραπανω ως εξης: 1.Οχι τσιγαρο.....Μα κανενα πουρο που και που σιγουρα...για να ξεχωριζει απο τον φοιτητακο και απλο εργαζομενο...Γυναικα ειμαι....οχι εφηβη 2.Βαρεθηκα πια τους καραφλους...ελεος....Τι ο πατερας μου...τι ο γκομενος μου... 3.Ενα OYΙΣΚΙ θελω ομως στην παρεα να το ανοιγει..ετσι για ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ...και ας μην πινει γουλια.... 4.Δεν βλεπομαι που δεν βλεπομαι εγω...να ειναι και αυτος τα μαυρα του τα χαλια;;; 5.Το τρεντυ εχει καταντησει το προσωπειο καθε κραγμενης αδελφης...φοβαμαι τους τρεντυ!!! 6..Δεν θα αντεχα ενα ατομο με σκεψη και σοβαρο...αλλωστε το Lipstick' date='ο Gucci kαι ο Μαζωνακης... ειναι τα πεδια συζητησεως που κινουμαι.... 7.Βεβαια Σαλονικιος.....οταν μου κανει ερωτα και με μιλαει....... το βαρυ Λ ειναι που αναβει τα αιματα...... .[/quote'] O επτάλογος του ιδανικού άντρα;;; :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Antouan αγορίνα μου, είσαι ανυπέρβλητος, απεριόριστος και ανεπανάληπτος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αγαπητή pixies, σε παρακαλώ μην κάνεις το λάθος που έχουν κάνει αρκετοί, και το οποίο είναι να λαμβάνεις τελείως flat τα λεγόμενα του παλικαριού μας. Ο άνθρωπος (θα το καταλάβεις στην πορεία) είναι μορφή, είναι CULT! Επίσης, απερρίφθην και εγώ λόγω κοντού μαλλιού και Αθήνας κυρίως. Α, είμαι και μοντέρνο παιδί αλλά όχι κανένας τρελός τρέντουλας. Εννοείται ότι είμαι ωραίος, με χιούμορ και όλα τα σχετικά προτερήματα... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση