Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους και μακάρι η χρονιά που πέρασε να ήταν η τελευταία τόσο δύσκολη για όλους. Μετά από διάφορες περιπέτειες, καθυστερήσεις και μικροαναποδιές, κατάφερα να ολοκληρώσω ένα project που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκειται περί έξι κομματιών μου, τα περισσότερα εκ των οποίων έχω ανεβάσει παλιότερα εδώ. Κάποια από αυτά ξαναγράφτηκαν από το μηδέν, άλλα ρετουσαρίστηκαν και διορθώθηκαν, κάποια έμειναν ως είχαν. Όλα τους όμως υπέστησαν νέα μίξη και ψευδομάστερινγκ σε στούντιο ώστε να έρθουν όσο κοντύτερα γίνεται στα πρότυπα ενός ντέμο. Στο παρακάτω σετ μπορείτε να τα ακούσετε και αν θέλετε να σχολιάσετε τι σας αρέσει και δεν σας αρέσει, τι θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα και γενικώς οτιδήποτε νομίζετε ότι χρήζει σχολιασμού. http://soundcloud.com/jazzjoker/sets/demo-1/ JJ Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ευτυχώς που έκανες μια νύξη στο άλλο σου θέμα και είδα αυτό! Μου είχε διαφύγει λόγω διακοπών. ;) Εν πάση περιπτώση τα άκουσα όλα (τα περισσότερα τα είχα ακούσει/σχολιάσει και παλιότερα). Τι να πω... Με ενθουσίασαν όλα πάρα πολύ! Ιδιαίτερα φωνητικά, πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο όπως επίσης καταπληκτικές μελωδίες. Προσωπικό μου αγαπημένο, που κάθε φορά που το ακούω ταξιδεύω, είναι το "Keeps on Raining". Δεύτερο έρχεται το "Fall". Συγχαρητήρια και πάλι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Βρε παλιόπαιδο, κι εγώ το έχασα το ποστάρισμα αυτό. Πάρα πολύ καλή δουλειά. Το δε παίξιμο, και η φωνή, σε υψηλά standards, και το κυριότερο, όπως πρέπει, χωρίς ούτε μία περιττή νότα, straight to the point (which is a heartpoint). Επίσης μου αρέσει πολύ το πώς "στήνεις" μελωδικά τις φράσεις σου, και τις αφήνεις να παίζουν με τον "χώρο" σχεδόν κινηματογραφικά. Πολύ μου άρεσαν όλα. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Εχουν "παρει"πολυ πανω πιστευω με τη νεα μειξη,μεγαλη διαφορα. Πιο "ζεστος" και γεματος ηχος. Αν πουμε κατι ετσι για να γκρινιαξουμε λιγο-ξερεις τωρα,δε φευγει το χουι-ειναι οτι ισως ηθελαν λιγο δουλεια τα φωνητικα στην αρχη του Raining,οσο προχωρα ομως στρωνει. Επισης κανενα πιατινακι παραπανω γενικως δε θα βλαπτε αλλα τι να λεει θα πεις.Οπως τ' αρεσει του καθενος. Στο ζουμι τωρα και οπως πολλακις εχομε ξαναπει,κατα τη γνωμη μου παντα,γραφεις και παιζεις εξαιρετικα.Τα κομματια εχουν τη σφραγιδα σου και μ αρεσει επισης που δεν κολλας σ ενα ειδος.Παιζεις πολλα και διαφορα,ολα ομορφα. Η φωνη σου επισης για να λες τα δικα σου τραγουδια ειναι επαρκεστατη. Λογω του οτι τα συνθετεις ξερεις και πως να τα πεις και να ακουστουν καλα. Με λιγη δουλεια ισως θα ηταν ακομα καλυτερη,αξιζει τον κοπο νομιζω. Οι προτιμησεις μου με σειρα προτεραιοτητος ;D ειναι τα Don't let nobody,Downtown,Fall,For you. Συνεχισε Σπυρο να γραφεις για να γουσταρουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Γκρινιάρη. :P :D :-* Στέλιος από Κύπρο. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ που τα ακούσατε και γράψατε μια γνώμη. Γιώργο, έχεις δίκιο για τα φωνητικά. Υπάρχουν σημεία που ήθελαν περισσότερη προσοχή/takes. Αν και ο ηχολήπτης ήταν γενικώς της άποψης "δεν πειράζουμε τίποτα", εγώ είχα τις ενστάσεις μου. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι ένα καλό μάθημα για μένα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
holyjoy Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Τέλειο!!! απο τα πιο ωραία που έχω ακούσει εδώ. η φωνή δεν είναι λίγο μπροστά ??? Τρομερός ήχος!!! Το όλο θέμα στο δεύτερο κομμάτι μου θυμίζει Markus James & The Wassonrai σε πιο lite, από τα πιο ωραία. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Εχεις πολυ ωραια μουσικη μεσα σου, εισαι φανταστικος ακουστικος και slide κιθαριστας, δυστυχως αδικεισαι απο τη φωνη (η οποια ναι μεν περναει, αλλα κατα τη γνωμη μου στο συνολικο αποτελεσμα αδικει τα τραγουδια). Πιστευω πως φωνη και τυμπανα θα επρεπε να ειναι λιγο πιο πισω σε ενταση, μιας και δεν ειναι τα "δυνατα" σημεια των κομματιων. Μου αρεσαν πολυ τα 1,4,5,6. Πιστευω πως ενας καλος τραγουδιστης και μια πιο καλη παραγωγη θα τα απογειωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 η φωνή δεν είναι λίγο μπροστά ??? Πιστευω πως φωνη και τυμπανα θα επρεπε να ειναι λιγο πιο πισω σε ενταση, μιας και δεν ειναι τα "δυνατα" σημεια των κομματιων. Ναι παιδιά και για τα δικά μου γούστα η φωνή και τα τύμπανα είναι αρκετά δυνατά. Jimmy, όσον αφορά τη φωνή μου, οι απόψεις διίστανται. Η προσωπική μου άποψη, ως ακροατής και όσο πιο αντικειμενικός γίνεται, είναι κοντά σε αυτό που γράφεις κι εσύ. Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και κυρίως για την ειλικρίνεια. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Λέγε ότι θες, εμένα αυτό μου άρεσε. Ήταν μία πρόταση, ένα ακόρντο, μια ιστορία, ένα τραγούδι. Ούτε δακτυλικοί επί τούτου ακροβατισμοί, ούτε συνεχείς αλλαγές ακκόρντων που καλά και άγια είναι (ειδικά για σας που τα ξέρετε και είστε και κιθαρίστες με αυτιά και δάχτυλα) αλλά εδώ έχω την ιστορία, την ατμόσφαιρα της και το groove της για να κουνηθούμε και πάνω στο σκαμπό της μπάρας βρε παιδί μου. Nice... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση