Earendil Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Χαζεύοντας εχθές το forum του www.everythingsg.com, έπεσα πάνω σε ένα topic για την Epiphone Japan Limited SG. Και έμεινα έτσι: 8O ¶σε που δεν είχα ιδέα ότι πέρα από τις γιαπωνέζες Elitist υπάρχει και η Epiphone Japan...Η οποία αν και κοστολογεί αρκετά φτηνότερα από τις Elitist (κοντά στις Epiphone Custom ας πούμε) είναι σκέτη μπόμπα απ'ότι φαίνεται. Το link της SG είναι: http://www.gibson.jp/epiphone/products/detail.php?item_no=10460&name=japan Στο εν λόγω forum, ο τύπος που τις δοκίμασε έκανε πολύ θετική κριτική, τυχαίνει δε να είναι κι από τα σοβαρότερα μέλη (ίσως επειδή δεν είναι Αμερικανάκι αλλά Γιαπωνέζος)...Ανέφερε μάλιστα πως την δοκίμασε και του άρεσε πολύ-ΔΕΝ την αγόρασε, αλλά κι εγώ αν είχα δυό-τρεις Gibson μπορεί να μην καιγόμουνα... Φαίνεται πολύ προσεκτική δουλειά, χώρια που επουλώνει τις μόνιμες πληγές των Epiphone (απουσία neck binding και "κολοβό" headstock). Κοστολογούνται δε περίπου 80000 JPY (γεν) δηλαδή χοντρικά 535 ευρώ! Για να δούμε πως θα αντιδράσουν κάτι παλιόπαιδα τύπου Abraxas που έχουν...παλιές αμαρτίες με SG... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Για να δούμε πως θα αντιδράσουν κάτι παλιόπαιδα τύπου Abraxas που έχουν...παλιές αμαρτίες με SG... Τσου ρε Λάκη! :P :lol: :lol: :lol: Εμένα η SG αμαρτία μου ήταν η Yamaha SG2000 (τελείως άλλο πράμα) και τρελλαίνομαι που όσο πάει αυξάνει η τιμή της reissue... :cry: :cry: Αλλά να πω ότι δε μ'αρέσει τούτη εδώ η SG που έδειξες; Μ'αρέσει η ρημάδα... :P Είναι και κάτι παιδικά απωθημένα με τον Angus Young και τον Buck Dharma... τι να λέμε... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι και κάτι παιδικά απωθημένα με τον Angus Young και τον Buck Dharma... τι να λέμε... 8) Έτσι...Απελευθερώσου... :lol: :lol: :lol: Χωρίς πλάκα' date=' η τιμή είναι μπόμπα. Μου είπαν ότι τις έχει το Ishibashi αλλά δεν βγάζω άκρη με τα γιαπωνέζικα, εγώ μιλάω παραδοσιακά κινέζικα... :lol: Σε αυτή την τιμή εγώ θα ρίσκαρα και το παρα φύσιν του τελωνείου... Αν δεν υπήρχε σενάριο να πάει το χειμώνα στην Ιαπωνία η κοπέλα μου... :D :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Σε αυτή την τιμή εγώ θα ρίσκαρα και το παρα φύσιν του τελωνείου... Αν δεν υπήρχε σενάριο να πάει το χειμώνα στην Ιαπωνία η κοπέλα μου... :D :D Πρεπει να μαθεις να παιζεις πρωτα feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτή είναι; http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/epiphone/61sg_lq.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτή είναι; http://www.ishibashi.co.jp/webshop/guitar/epiphone/61sg_lq.htm Ακριβώς. Όσο για σένα pastelius... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 ..."κολοβό" headstock... Πώς και το επέτρεψε αυτό η Gibson?? Κι εμένα να πω την αλήθεια με ψιλοχαλάει το κουτσουρεμένο headstock των Epiphone... (Κάτι που δεν ισχύει στην αντίστοιχη σχέση Fender-Squier...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εμένα να πω την αλήθεια με ψιλοχαλάει το κουτσουρεμένο headstock των Epiphone... (Κάτι που δεν ισχύει στην αντίστοιχη σχέση Fender-Squier...) ΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΙΟΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εμένα να πω την αλήθεια με ψιλοχαλάει το κουτσουρεμένο headstock των Epiphone... (Κάτι που δεν ισχύει στην αντίστοιχη σχέση Fender-Squier...) ΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΙΟΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ε να μη πεταχτώ???:lol: :lol: Θα πω ένα μυστικό: Η πρώτη μου ηλεκτρική ήταν Epiphone Les Paul... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Η πρώτη μου ηλεκτρική ήταν Epiphone Les Paul... Ναι, πιο μικρά να τα γράφετε, να στραβωθώ, γέρος άνθρωπος... 8) Σ'αυτή τη σειρά Limited έχει και μια Junior LP, πολύ αστεράκι φαίνεται. Πιο φτηνή από την SG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση