Προς το περιεχόμενο

Άτιμη ζωή μας αδίκησες

samy paraga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα πάντως μου άρεσε...

Αν υπάρχει και κάποια επιπλέον πληροφορία/ιστορία για τη μπάντα, καλοδεχούμενη κι αυτή.

Θα σας πω εγώ.  ;D

Φωνητικά κάνουν ο Steve Solamar με τον τραγουδιστή των Clock DVA-μόνο που δεν θυμάμαι τ' όνομά του. ;)

Εξαιρετικό τραγούδι, μου θύμισε τα νειάτα μου.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Oυ να μου χαθεις..

Αφησες την καριερα στο σκα,για να γινεις επαλληλος.. ;D

Πολυ ωραιο το ασμα!

Καλα τη βαρας τη Ντο αλλα ωρες ωρες σου ακουγεται και η απο πανω σολ στο μπαρε.. :P

Τα σεβη μου στον ταμπουρλατζη που το νιωθει το ασμα...

Με αρεσε που εισαι μεινστριμ τυπος.Βγαζεις γκομενες με ακκορντα οπως ολοι οι εξυπνοι μουσικοι...Κιθ,Πλιατσικας,Σαμυ... :P ;D ;D ;D

Δωσε ντοκουμεντα στο λαο!

υγ.Ωραια ηχογραφηση!Στο Αγροτικον το γραψατε? :D

Ευχαριστώ σας όλους δια τα καλά σας λόγια ,ήμασταν γεννημένοι δια να γεμίζουμε στάδια παρέα με το Πλιάτσικα που λέει κι ο ξάρφος του ξάρφου, αλλά μας έφαγαν τα συμφέροντα ;D ;D ;D

Γκρεγκ υπάρχουν κι άλλα τραγούδια ανεβασμένα ,όσα αντί για τίτλο γράφουν τρακ 11 πχ κλπ

Από στούντιο δεν έχω πολλές εμπειρίες 2 φορές είχαμε μπει ,όμως δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φιλοξενία του ανθρώπου και τον αγώνα του να καταλάβει αυτά που θέλαμε . Ουσιαστικά ήταν ηχολήπτης ,αλλά και παραγωγός μας και έκανε ότι πέρναγε απ το χέρι του μέσα σε 8 ωρίτσες να μας φτιάξει 6 τραγούδια εγγραφή,μίξη και μάστερ. Πριν κανά 2 χρόνια τον ξαναεπισκέφτηκα προκειμένου να ψηφιοποιήσει τη μπομπίνα μια και οι κασσέτες μας πλέον ήταν μουσιακά είδη και θα χάναμε τη δουλειά μας . Είναι το στούντιο 111 στα Πετράλωνα και ηχολήπτης ο Τάκης .Το αναφέρω σαν ευχαριστώ στον άνθρωπο και όχι σαν διαφήμηση ,αφού μετά από τόσα χρόνια δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο μπορεί να είναι καλός στη δουλειά του ο ίδιος και τα μηχανήματά του.

No one wants an alien

• Moderator

Στα έχω ξαναπεί….τόσο για το style της ex-μπάντας σου, όσο και για το style της μουσικής,που παίζετε.

Επεκτείνω σκέψη:

ΔΕΝ θα ερχόμουν ποτέ σε live σας , στην Ελλάδα τουλάχιστον  (Αθήνα/ Θεσσαλονίκη), μόνο και μόνο για να αποφύγω τον κόσμο (τις φάτσες τους δηλαδή), που θα ερχόταν να σας ακούσει. ;D ;D ;D ;D

ΔΕΝ θα το άκουγα ΠΟΤΕ στο σπίτι, μόνος.

Κατά τα άλλα, θωρώ και στο style και το παίξιμό σας….ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, και για εφαρμοσμένες τέχνες…..π.χ. διαφήμιση, μουσική επένδυση σε ταινία…etc,…..

Θα μου άρεσε επίσης πολύ να το ακούσω και έτσι άξαφνα , ως επιλογή τρίτου (π.χ. dj) , εκεί που πίνω καφέ.

Αυτά    ;D

edit:

Και η ηχογράφηση μου άρεσε.

Στα έχω ξαναπεί….τόσο για το style της ex-μπάντας σου, όσο και για το style της μουσικής,που παίζετε.

Επεκτείνω σκέψη:

ΔΕΝ θα ερχόμουν ποτέ σε live σας , στην Ελλάδα τουλάχιστον  (Αθήνα/ Θεσσαλονίκη), μόνο και μόνο για να αποφύγω τον κόσμο (τις φάτσες τους δηλαδή), που θα ερχόταν να σας ακούσει. ;D ;D ;D ;D

Μην ανησυχείς για το κόσμο ,αφού δεν είχαμε  ;D ;D ;D. Γενικά σαν χαρακτήρες δεν ήμασταν ιδιαιτέρως κοινωνικοί με γνωστούς ,φίλους κλπ ,τους δε λίγους γνωστούς μας και φίλους δεν μπορούσαμε να τους τραβολογάμε κάθε λίγο και λιγάκι  ;D  Το ενδεχόμενο κοινό που σε φοβίζει δεν ανήκε ποτέ στο τάργκετ γρουπ μας και η πλάκα είναι πως εκείνα τα χρόνια οι σκινάδες είχαν  μεγάλη πέραση  ;D, αλλά εντάξει ,δεν ήταν και όλα τα άσματα τέτοια ,ας πούμε κάτι σε μεταπάνκ ήχο  :P

ΔΕΝ θα το άκουγα ΠΟΤΕ στο σπίτι, μόνος.

Καλά φίλως ειδοποία όποτε κάνεις ακρόαση να σου στέλνω τπτ αααααααααβάδιστα για παρέα  ;D

No one wants an alien

• Moderator

Καλά φίλως ειδοποία όποτε κάνεις ακρόαση να σου στέλνω τπτ αααααααααβάδιστα για παρέα  

Αυτές ωρε δεν τις πληρώνεις για να σου κάμουν παρέα....τις πλΕρώνεις για να φύγουν μετά. ;D ;D ;D ;D

Πολυ ωραιο κομματι, και ενδιαφερον.

Σχολιο απο την Κριτη: Το organ ΕΠΡΕΠΕ να ήταν farfisa με ελαφρυ overdrive και vibrato.

Πολυ ωραια η κιθαρα και τα τυμπανα απο παιξιμο και ηχο...μπασο δεν ακουω στο λαπτοπ μου :-\

Φωνητικά κάνουν ο Steve Solamar με τον τραγουδιστή των Clock DVA-μόνο που δεν θυμάμαι τ' όνομά του. ;)

Adi Newton... :) :)

Μπράβο στον παράγκα και στους συν' αυτώ για το κομμάτι που άκουσα..

Τι τα κάνατε τότε... τα τρέχατε στο Ζήλο και το Λυμπερόπουλο για μια δεύτερη γνώμη ή απλώς αρχειοθετούσατε τις κασσέτες του τετρακάναλου με τη βεβαιότητα ότι κάποτε θα κυκλοφορήσουν ως bootlegs με αμύθητη αξία; Όπως και αν έχει, ευχαριστούμε.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου