audiokostas Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Σχολιο απο την Κριτη: Το organ ΕΠΡΕΠΕ να ήταν farfisa με ελαφρυ overdrive και vibrato. Μπαα. Όσο και να μ' αρέσει η farfisa βγάζει μια 60ίλα που δεν κολλάει με την "ανήσυχη" μουσική των 70-80 που έχει το κομμάτι. Οι επιρροές από 2 Tone (αλλά και από την punk / new wave σκηνή) είναι προφανείς. Βέβαια το πάθος των μουσικών (βλ. ντραμς) βγάζει ένα όμορφο live αποτέλεσμα με κάποιες θυσίες στα "σωστά" πατήματα. Πολύ ωραία τα φωνητικά και ειδικά τα δεύτερα. Και το μπάσο καλά ήταν (αν και ήθελε τσικ παραπάνω και ήταν κάποιες φορές σα ναχε reverb) Πολύ μου άρεσε. Μπράβo ρε Σάμμυ... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Και γ@μώ! Με πήγε κι έμενα πίσω στα έρημα μου νιάτα. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Νόμιζα πως είχα γράψει, αλλά έκανα λάθος. Πολύ μου άρεσε. Και η σύνθεση και το παίξιμο, όλα. Πολλά μπράβο. :) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Και γ@μώ! Με πήγε κι έμενα πίσω στα έρημα μου νιάτα. Τελικά Σάμυ, όλους σε mode νοσταλγίας μας έβαλες. Πολύ ωράια μπάντα. Κρίμα που δεν άντεξε στις πιέσεις του κατεστημένου! :D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 O Sammy είναι κρυφοπανκάς και ας κρύβεται πίσω απο τα ανέμελα 60ς. ;D Ο ντράμερ ειναι ανταγωνιστικός. :P Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Μπαα. Όσο και να μ' αρέσει η farfisa βγάζει μια 60ίλα που δεν κολλάει με την "ανήσυχη" μουσική των 70-80 που έχει το κομμάτι. Διαφωνω με αυτο που λες, αλλα θα υπερασπιστω το δικαιωμα σου να εχεις αδικο και να γελάει ο κοσμος ;D Οντως η φαρφισα παραπεμπει σε 60'ς και ενίοτε σε Χαρα Βερα, αλλα στο συγκεκριμενο κομματι το περιμενα απο τη στιγμη που ξεκινησε, και μετα μπηκε το B3οειδές και αισθανθηκα οπως οταν φαγαμε το γκολ απο τον Κοντε στο 90' και για ενα τσαφ δεν πηγαμε στους 8 του τσουλου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ άπαντες για τα σχόλια ,έτσι είμαστε εμείς οι σπουδαίοι καλλιτέχνες η δουλειά μας αναγνωρίζεται πουλί μετά ;D ;D ;D @Νικ το πλήκτρο απ ότι κοίταξα σε κάτι παλιές φωτό ήταν ένα σύνθι της Κοργκ . @Ωδιοχώστα ο χρόνος που έγινε η εγγραφή δεν επέτρεψε να αντιληφθούμε μικρολαθάκια που σίγουρα υπάρχουν ,αλλά ούτε να ψιρίσουμε περισσότερο τον ήχο. Όλα γράφτηκαν λάιβ και απλά προστέθηκαν μετά κάποια σημεία μιας δεύτερης κιθάρας και κάποια δεύτερα φωνητικά. @Trolley-Πάνο ,μεγάλη μου τιμή και ευχαριστώ για τις κουβέντες . Τη πρώτη φορά που παίξαμε στο Πήγασσο με τους Αρνάκια είχε γράψει μια κριτική 10 σειρές στον ΗΧΟ ο Ζήλος ,πως ήμουν λέει ο άξονας του γκρουπ ,από τότε όλα τα κ@λ@παιδα με δούλευαν ,καλώς τον Άξονα , ο Άξων κλπ κλπ ;D ;D ;D. Αυτό βέβαια δεν αναφέρεται στην εποχή του τραγουδιού ,αλλά σε μερικά χρόνια νωρίτερα που δεν είχαμε κιμβουρδίστα και παίζαμε τρίο Όχι ποτέ δεν είχαμε παρτίδες με μουσικοκριτικούς πλην καμμιάς τυπικής κουβέντας μια και τα στέκια ,ήταν κοινά(τα λίγα γνωστά λαιβάδικα της εποχής) ,το ίδιο και οι φάτσες. Συνήθως με τους μαγαζάτορες ή με κανά άλλο γκρουπ κανονίζαμε για κανά λάιβ . Με την απόσταση του χρόνου που έχει περάσει, μάλλον αστειεύομαι περί της αδικίας και των συμφερόντων που μας έφαγαν . Κάτι οι σπουδές ,κάτι αργότερα οι δουλειές ,ο στρατός ,κάτι το ότι παίζαμε αγγλόφνο, κάτι που δεν είχαμε κύκλο γνωριμιών και δεν είμασταν ιδιαιτέρως κοινωνικοί και ειδού πως δεν καταφέραμε να ακουστούμε παραπάνω. Ωραία περάσαμε και πάνω απ΄όλα ότι κάναμε το κάναμε για το κέφι μας ,ούτε παρακαλέσαμε ,ούτε κλέψαμε εκκλησιές σαν μερικούς για το τίποτα Επειδή αυτά τα χρόνια η ζωή μου ήταν μοιρασμένη μεταξύ Αθήνας η παρέα μου και το γκρουπ και Θεσ.νίκης λόγω σπουδών θεωρώ πως τότε η Θεσ/νίκη είχε χαλαρά το πάνω χέρι σε γκρουπ Εμείς οι χαμουτζίδες ,αν εξαιρέσεις κάτι φρικοροκάδες ,δεν είχαμε και τπτ σπουδαίες μπάντες πλην κάτι ξυλοκόπων σα και του λόγου μας πανκ-μεταπάνκ,κάτι με λίγον από νεορομαντισμό .............Οι σαλονικείς βγάλαν τότε δυνατές μπάντες με δισκογραφία και καταπληκτικά λάιβ καθότι είχαν και παιχαταράδες μουσικούς . Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία τους ανθρώπους σας :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Διαφωνω με αυτο που λες, αλλα θα υπερασπιστω το δικαιωμα σου να εχεις αδικο και να γελάει ο κοσμος ;D Οντως η φαρφισα παραπεμπει σε 60'ς και ενίοτε σε Χαρα Βερα, αλλα στο συγκεκριμενο κομματι το περιμενα απο τη στιγμη που ξεκινησε, και μετα μπηκε το B3οειδές και αισθανθηκα οπως οταν φαγαμε το γκολ απο τον Κοντε στο 90' και για ενα τσαφ δεν πηγαμε στους 8 του τσουλου ;D Ευχαριστώ αδερφέ....με υποχρέωσες χρονιάρα ημέρα.... Πάνω που οι θεραπείες για το μετατραυματικό σοκ άρχισαν να αποδίδουν καρπούς μετά απο τόσα χρόνια τσουπ : έρχεται ο χρήστης neeq, πετάει την παρομοιωση και οι εφιάλτες με τον Ελευθεροπουλο να κυνηγάει τα κουνούπια επιστρέφουν... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά Σάμυ, όλους σε mode νοσταλγίας μας έβαλες. Ακόμα και σε μένα που δεν ζούσα τότε! Μπράβο και από μένα, το διασκέδασα και hats off στον drummer! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2012 Ακόμα και σε μένα που δεν ζούσα τότε! Μπράβο και από μένα, το διασκέδασα και hats off στον drummer! Αγένητε ;) τότε Σπύρο σε ευχαριστω για τη κουβέντα . Τη πραλίνα σου ακούω ,αδελφέ είχα ζόρια-και έχω-σε ανθρώπινο επίπεδο ,με ανθρώπους δικούς μου ...............είσαι βάλσαμο στη ψυχή μου 3-4 τραγούδια σου ,όλα τ' άλλα είναι αφρός που έλεγε κάποτε ,κάποιος... No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση