samy paraga Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 ;D http://soundcloud.com/samy-paraga/10-track-10 ........ήμουνα έτοιμος ρόκι σταρ και τπτ ,με φάγαν τα συμφέροντα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Βγάλε τη δίεση από το λινκ. The Specials, Madness ε; Με το κιλό; Πολύ καλά στέκεται - ιδίως για ελληνικό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιος και ωραιος ντραμμερ! Η παραγωγη ειναι ολιγον ψυχεδελικη αλλα wgaff.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα πάντως μου άρεσε... Αν υπάρχει και κάποια επιπλέον πληροφορία/ιστορία για τη μπάντα, καλοδεχούμενη κι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίοι! f*in' R'n'R! Πες κανένα στοιχείο να μην είμαστε αστοιχείωτοι. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο ρε Σάμυ. Πολύ ωραίο. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2012 Και πολλά μας και καλά μας ,ηχογράφηση 1989 https://soundcloud.com/#samy-paraga Επειδή ρώτησε ο ΣΦ για το δράμερ .........είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εδώ και 10 χρόνια ψάχνει δουλειά και κανείς μας δεν μπορεί να τον βοηθήσει ,κομμουνιστικό μούδ....... για τον άνθρωπο που ρώτησε περί ιστορίας του γκρουπ ,δεν έχουμε δεδομένα ,υπήρξαμε κάποτε ,προσπαθώ να μην παραπονοιέμαι για κάτι τυχαίους που έκαναν ''καρριέρα'' Βρέθηκα πριν 2,5 χρόνια να έχω ένα μηχάνημα του διαβόλου ,έτσι και ξανασχολήθηκα με τη μουσική . Υπάρχει ένα άσμα στο σάουντκλάουντ που παίζει ο Terry roscobeck ,τον ευχαριστώ έστω κι αν δεν έχω βγάλει κάτι ακόμα που να το θεωρώ αντιπροσωπευτικό,έχψω αργήσει κιόλας ,είναι σπουδαίος άνθρωπος No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι λέει ο φίλος Samy ου παράγκας, αλλά κάνει ωραίο καφέ και είναι άριστος ( και χαλαρός) συνεργάτης ;) 8) Χαρά μου να κάνωμεν τέχνη καθότι είναι είναι ο ορισμός του αγνού και πηγαίου καλλιτέχνη- και δεν κάνω πλάκα. Παίζει αυτό που νοιώθει, χωρίς φρου- φρου και αρώματα. Και αυτό κάνει τον φίλο Samy ένα πολύ «σπάνιο φρούτο» στις μέρες μας (με την καλή έννοια). Και γουστάρω που μας πετάει στα μούτρα την «αλήθεια» του, χωρίς φιοριτούρες και ωραιοποιήσεις. Αυτά τα ολίγα φίλος και keep on rockin in free world 8) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο ρε Samy, τα άκουγα χθες και μου άρεσαν αλλά ξέχασα να το γράψω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση