Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Guys,πρόσφατα άρχισα να ακούω τη συγκεκριμένη μπάντα γιατί μου είχε έρθει ένα CD τους ως δώρο και γιατί μου αρέσει πολύ η φωνή του Myles Kennedy.Άκουσα λοιπόν όλα τους τα CDs και είδα όλα τα lives τους.Αδίκως έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ πιστεύετε? ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Μ'αρέσει το στυλάκι που γράφει τα τραγούδια του ο κιθαρίστας τους (mark tremonti) αρπίσματα και βαρβατίλα που κρατάνε τα τραγούδια με μία κιθάρα ,αλλά τον έχω ακούσει ποιο πολύ στο προηγούμενο συγκρότημα του. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα δεν με ενθουσιασαν,αν κ αναγνωριζω οτι ο τραγουδιστης ειναι απο τις καλυτερες φωνες.Το στυλ τους ειναι λιγο απ'ολα..κανα-δυο κομματια που μου θυμισαν Sabbath μου αρεσαν Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Όταν είχε πρωτοβγεί το ''One Day Remains'' είχα κολλήσει και εγώ, και άκουγα αρκετά συχνά το άλμπουμ, όλα τα κομμάτια του δίσκου ήταν άψογα, δεν υπήρχε ούτε ένα filler. Από τα άλλα άλμπουμς έχω ακούσει μεμονωμένα τραγούδια, και ήταν αντίστοιχου επιπέδου. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση πέρα από τον Myles Kennedy ήταν το παίξιμο του Mark Tremonti. Στους Creed μας είχε συνηθίσει σε απλά τραγούδια, με ένα πιασάρικο θεματάκι. Στους Alter Bridge δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που παίζει εξαιρετικά leads, και γράφει εξαιρετικά riffs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Από τις καλύτερες μπάντες. Φωνάρα, riff-άρες, πολύ καλές συνθέσεις, best of the best. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Ναι ο Tremonti όντως έχει αλλάξει πολύ style από αυτό που είχε στους Creed.Πιστεύω ότι έχουν ταιριάξει απόλυτα όλοι μεταξύ τους,ειδικά ο Kennedy με τον Tremonti.Αν ακούσετε το Blackbird που έχει 2 guitar solos,πρώτα του Kennedy και μετά του Tremonti,θα καταλάβετε.Γενικά τους έχω λιώσει,όλη μέρα εδώ και 2 βδομάδες ακούω AB. ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexandro Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ μπορείς να ακούσεις το full album του Tremonti αν ενδιαφέρεσαι.. [HD] Tremonti-All I Was FULL ALBUM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ μπορείς να ακούσεις το full album του Tremonti αν ενδιαφέρεσαι.. [HD] Tremonti-All I Was FULL ALBUM Το έχω ακούσει και αυτό,όχι όσο όμως έχω ακούσει των AB.Πολύ ωραίος δίσκος επίσης! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση