Προς το περιεχόμενο

Σταχυολόγηση posts από το thread περί Berklee

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δευτερον αν αυτες ειναι οι εκδηλωσεις σεβασμου που εσυ αντιλαμβανεσαι και χειροκροτεις, λυπαμαι.

Λυπήσου.

Και μακρυά από καθρέπτες.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πιστεύω ότι τα πανεπιστήμια στη χώρα μας θα αυτορυθμιστούν μέσω της αξιολόγησης.

Δεν χρειάζεται οι καλοί να διώξουν τους τραμπούκους γίνοντας οι ίδιοι πιο τραμπούκοι (εύστοχο το ποστ του gvelek

Γιατί οι τραμπούκοι είναι πάντα πολύ πιο αποφασισμένοι και ενωμένοι.Γιατί αν πέσεις στο επίπεδο του τραμπούκου, θα χάσεις.Και γιατί η βλακεία είναι ανίκητη.
).

Δεν χρειάζεται να βγουν από τη μέση οι εντελώς γελοίες φοιτητικές παρατάξεις  αν και θα έδινα το ένα μου νεφρό για να συμβεί αυτό..

Δεν χρειάζεται καν να καταργηθεί το άσυλο (που είναι ωραίο σαν ιδέα και ταιριάζει με την ελευθερία ιδεών και την απουσία δογμάτων από τα πανεπιστήμια).

Η αξιολόγηση θα βοηθήσει τα πανεπιστήμια να ανεβάσουν τα στάνταρντ τους και να υπηρετήσουν καλύτερα τον σημαντικό σκοπό που έχουν στην κοινωνία.

Όποια πανεπιστήμια δεν βελτιώνουν τις υποδομές τους, συνεχίζουν να είναι στάβλοι και δεν βελτιώσουν σημαντικά την λειτουργία τους, θα οδηγηθούν μέσω της αξιολόγησης στον μαρασμό. Αυτό όμως δίνει κίνητρο στους καθηγητές και τους φοιτητές να μην συνεχιστεί αυτό το σοβιετικό μοντέλο λειτουργίας, καθώς ούτε ο καθηγητής θα θέλει να διδάσκει σε ένα πανεπιστήμιο Ω κατηγορίας, ούτε ο απόφοιτος να έχει στα χέρια του ένα χαρτι που τελικά δεν θα έχει αντίκρυσμα.

Βέβαια αν υπολογίσουμε ότι ένα απαξιωμένο πανεπιστήμιο προκαλεί και μαρασμό στην τοπική κοινωνία - αφού κανένας γονιός δεν θα θέλει να στέλνει το παιδί του εκεί άρα η τοπική κοινωνία θα χάσει έσοδα από ενοίκια-καφετέριες-σούπερμάρκετ κ.τ.λ. μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι για λόγους τοπικού συμφέροντος, θα γίνει υπόθεση όλης της κοινωνίας το καλό πανεπιστήμιο (αντίθετα με τώρα, είτε κλειστό είτε ανοικτό, το ίδιο τους κάνει...) Με λίγα λόγια θα επικρατήσει η λογική και όχι οι ανωριμότητες του κάθε Δαπίτη-Πασπίτη-Εαακίτη και η βολεψιά των καθηγητών.

Ορισμένοι κρατικοδίαιτοι ή καχύποπτοι ξέρω από τώρα ότι θα μιλήσουν περί συμφερόντων που θα παίζονται όπου μη κρατικά πανεπιστήμια θα λαμβάνουν καλύτερες κριτικές, ή στο με ποιό δικαίωμα-αρμοδιότητα θα αποφασίζει ένας ευρωπαϊκός, ιδιωτικός, ορκωτός ή-δεν-ξέρω-και-γω-τι φορέας για την αξιολόγηση, και άλλα.

Για το πρώτο έχω να πω ότι αν είναι τόσο ''σούπερ'' τα πανεπιστήμιά τους, τί φοβούνται με την αξιολόγηση?

Και για το δεύτερο, ότι η ''μη υπάρξη αξιολόγησης'' είναι χειρότερη από την ''ύπαρξη μέτριας ή κακής αξιολόγησης''

Όσο για το βίντεο (για να είμαστε on topic) τί να πω...κάτι δαιμονισμένους βλέπω που βαράνε με ξυλάκια κάτι ντουβάρια.... ;D  ;D  Να βάζατε φοιτητές στο αμέρικα που φτιάχνουν κβαντικούς υπολογιστές ή φοιτητές στην ιαπωνία που φτιάχνουν ρομπότ, να πω εντάξει... ;D

+1000 σε αυτα που γραφεις Λορδε.ΑΛΛΑ εχω μια απορια :Ειλικρινα πιστευεις οτι αυτος εδω ο λαος

εχει τετοιου ειδους προοπτικη;Μακαρι και το ευχομαι να συμβει ...γιατι τελικα εδω περα 300-400000

ανθρωποι ταιζουν ολους τους αλλους (9500000;).Μην ξεχναμε οτι ειμαστε η χωρα της '' φαιδρης πορτοκαλεας ''.Την καλημερα μου !! ;D

Ρε παιδιά, ελάτε να οργανωθούμε να κάνουμε ένα θρεντ της προκοπής...

Στείλτε τα περί πανεπιστημίων σε άλλη παραλία για να μπορέσουμε να μιλήσουμε εδώ σαν άνθρωποι για τα παϊδάκια του Berklee.

Something Wicked This Way Comes

Στείλτε τα περί πανεπιστημίων σε άλλη παραλία για να μπορέσουμε να μιλήσουμε εδώ σαν άνθρωποι για τα παϊδάκια του Berklee.

Ε μα...

Το είπα κι εγώ πριν από κάποιες σελίδες... αλλά...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Μην ξεχναμε οτι ειμαστε η χωρα της '' φαιδρης πορτοκαλεας ''.Την καλημερα μου !! ;D

Καλημέρα φίλε Περικλή.

Πως ξεχωρίζουμε τις φαιδρές πορτοκαλιές από τις σοβαρές;

Υπάρχουν κάποια διακριτικά που πρέπει να προσέχουμε κατά την αγορά τους;

Έχουν διαφορά στον ήχο τα ξύλα τους;

Ο διαχωρισμός επεκτείνεται και σε άλλα δέντρα; (μηλιά, αχλαδιά, συκιά και  κοντούλα λεμονιά)

Που ευδοκιμούν οι σοβαρές πορτοκαλέες; Είναι πιο νόστιμες;

Παιδιά μην τα αφήνουμε στον αέρα αυτά. Ένας έθνος αγωνιά.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ε μα...

Το είπα κι εγώ πριν από κάποιες σελίδες... αλλά...

Το προσπάθησα.

Επί του παρόντος δε μπορώ ούτε να το ξαναδιαβάσω όλο ούτε να αλλοιώσω κόψω το off-topic και να το παραδώσω στην Παιδικά Χαρά ή την Ιστορία. ;D

Δεν απευθύνομαι σε Haris ή Ray, απευθύνομαι σε όλους μας: Αν κρίνετε ότι ορισμένοι φίλοι μας μαλακίζονται την ίδια στιγμή που απαντούν εδώ, μην παίζετε μαζί τους. Δεν είναι κανένα φοβερό βήμα προς ένα καλύτερο Noiz, αλλά

α) μπορεί να το κάνει ο καθένας μας

β) θα νομιμοποιείστε να γκρινιάζετε σε μένα ή τους λοιπούς λαντζέρηδες ότι 2 - 3 τύποι φέρνουν με τα posts τους λάσπες σε ένα μέρος που αποδεδειγμένα το προτιμάτε καθαρό. :)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

9 posts του thread αναφέρονται στο αρχικό.

Τα υπόλοιπα αναφέρονται στο αναρχικό.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Έλιωσαν στην μελέτη από τα δύο τους χρόνια; Έπεσαν μικροί μέσα στην μαρμίτα;

Πως στην ευχή στα 17 τους παίζουν έτσι,  όπως οι περισσότεροι από εμάς όσο και αν λαλήσουμε στην πρόβα, δεν θα παίξουμε ποτέ;  ??? ;D

Πως το κάνουν;  :)

Και έπεσαν στη μαρμίτα (για την ακρίβεια γεννήθηκαν μέσα σε αυτή και είναι ακόμη μέσα) και έλιωσαν στη μελέτη. Κάποιοι από αυτούς δε, είναι και εξαιρετικά ταλέντα. Ο συνδυασμός αυτών, είναι νομίζω αξεπέραστος.

Ενωμοτάρχης

Κάποιοι από αυτούς δε, είναι και εξαιρετικά ταλέντα.

Εννοείς ότι ο Τέρρης....ΔΕΝ είναι εξαιρετικό ταλέντο? :P

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου