messalion Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Ο Ηλιας δεν ηταν μονο ανθρωπος που μοιραζοταν το μερακι και τις γνωσεις του πανω στα "δικα μας" θεματα αλλα ηταν και ο ανθρωπος που αντιμετωπιζε το καθε προβλημα του αλλου σαν δικο του και εβρισκε ΠΑΝΤΑ λυση.Λιγοι ανθρωποι το εχουνε αυτο. Θεωρω τον εαυτο μου ΠΟΛΥ τυχερο που τον γνωρισα,που εγινα φιλος του,που γνωρισα την οικογενεια του,που με καλεσε στο σπιτι του,που μοιραστηκαμε χαρες,πλακες,γελια,στεναχωριες και προβληματα μαζι. Φιλε μου εκει που πας ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καλυτερα απο εδω. Κουραγιο στην οικογενεια του και το πανεμορφο αγορακι του Νικολα.... Μια φωτο για οσους δεν γνωριζαν το προσωπο πισω απο το avatar. think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silver Guitars Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του Ηλία, στους φίλους και γνωστούς του. Καλο ταξίδι... www.silverguitars.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Ευγενέστατος και χαμογελαστός Άνθρωπος απο αυτούς που θα λείψουν στην κοινωνία μας και φυσικά εδώ μέσα. Την τελευταία φορά στο Le Roi πετάχτηκε για πολύ λίγο να μας δει (έμενε στην Κόρινθο) και ανταλλάξαμε 2-3 ενθουσιώδεις κουβέντες για τις κιθάρες και την αγάπη του για τα αρρωστιάρικα bulldogs του και μια εγκάρδια χειραψία. Μεγάλο κρίμα! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά είναι άσχημα νέα! :( Όντως από τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα, κρίμα που έφυγε από κοντά μας και πόσο κρίμα που έφυγε από την οικογένεια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Αντίο και από μένα και ας μην τον είχα γνωρίσει. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Είμαι σίγουρος πως μια μέρα το παλικάρι του, ο γιόκας του, θα νιώσει υπερήφανος για τον άξιο πατέρα του. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικα κριμα - ειναι σιγουρο οτι θα λειψει απο ολους, ακομα και σε εμας που δεν τον γνωριζαμε προσωπικα παρα μονο ως ενα μελος του forum. Τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Επειδη οι κιθαρες δεν ηταν το κοινο μας σημειο, τον γνωρισα και τον συμπαθησα ιδιαιτερως απο το θεμα με τα κατοικίδια. Φαινεται ο ευγενικος ανθρωπος απο τετοιες πράξεις. Μια παρεα ειμαστε εδω μεσα, και ειναι συγκλονιστικό να φευγει καποιος απ'αυτη. Καλό ταξίδι Ηλία :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Καλό ταξίδι κι από μένα... Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στους δικούς του που άφησε πίσω... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε εγώ τον γνώριζα ,αλλά δεν έχει καμμία σημασία.Είναι πολύ κρίμα να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι.Κουράγιο στους δικούς του :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Από τα λίγα ποστ του που είχα διαβάσει φαινόταν εξαίρετος άνθρωπος. :-\ Καλό κουράγιο στους δικούς του. Ελπίζω η πάροδος του χρόνου να απαλύνει το πόνο τους. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση