Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά κρίμα... Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό του ταξίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Δεν τον ειχα συναντησει ποτε αλλα ειχα παρακολουθησει καποια απο τα θεματα του με ενδιαφερον. Ποσο κριμα. Συλλυπητηρια στην οικογενεια του. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yngwie_m Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Δεν τον ειχα συναντησει ποτε αλλα ειχα παρακολουθησει καποια απο τα θεματα του με ενδιαφερον. Ακριβώς. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και καλό ταξίδι να έχει ο άνθρωπος. I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια τι εγινε ηταν ξαφνικο,γτ θυμαμαι να διαβαζω ποστ του προσφατα!!!Κριμα και συλληπητηρια! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Μιλάμε για τον Ηλία που πίναμε μπύρες παρέα; Δεν το πιστεύω... Ναι.... Και εγω τωρα το εμαθα...πως εγινε ? γιατι ? Οτι και να πω ειναι λιγο.Τα συλλυπητήρια μου στην πολυ αγαπητη οικογενεια του Με τον Ηλια ειχαμε βρεθει ουτε πριν ενα μηνα ειχε ερθει να μας δει στην Αθηνα που παιζαμε και ειχαμε μηλησει στο τηλεφωνο πριν καμια εβδομαδα..... Εχω πεσει απο τα συννεφα πραγματικα Αντιο φιλε.Θα μας λειψεις πολυ......... think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Η είδηση πρωτοαναρτήθηκε στο facebook, παραθέτω ενα λινκ απο το φόρουμ ερασιτέχνης οργανοποιός όπου το μέλος Δημήτρης Α. συντοπίτης του Ηλία επιβεβαίωσε την είδηση.. http://www.luthier.gr/index.php?topic=929.0 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Οχι ρε παιδια....δεν ειναι δυνατον..... Συλλυπητηρια στην οικογενεια του ευγενικου αυτου παλικαριου... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Κρίμα. Κρίμα Κρίμα. Θερμά συλλυπητήρια... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 τι λετε ρε παιδια? απιστευτο! 34 ετών... αδικία! Καλό του ταξίδι και κουράγιο σ' αυτούς που αφήνει πίσω... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Όχι ρε γαμωτο. Όχι που να πάρει.... Ο Ηλίας; Απίθανο παιδί. Από τα καλύτερα. Και το πρωί διάβαζα post του σε άλλο φόρουμ. Κουράγιο στους δικούς του. Μακάρι να έχει ξύλα, εργαλεία και καλή παρέα εκεί που πάει. Πολύ στεναχωρήθηκα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση