Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Να πάρε και μια Φώτο , από το μαγαζί που τον πήρες…για να κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solasi Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Τι να γνωρίζουν ; Τα volt για Ελλάδα/ Ευρώπη; Eννουσα εαν γνωριζουν ποιος τυπος πριζας περιλαμβανεται στο πακετο του peavey vypyr. ΜΗ ΣΚΑΣ ΛΕΜΕ Θα συνεχισω να διατυπωνω τις αποριες μου τοτε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Να πάρε και μια Φώτο , από το μαγαζί που τον πήρες…για να κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ. ;D ;D ;D Παντως πιστευω Λακη εαν εστελνε και ενα συμπληρωματικο mail δεν θα χαλιωτανε. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Mήπως να έπαιρνε κι' ένα Variac? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Παντως πιστευω Λακη εαν εστελνε και ενα συμπληρωματικο mail δεν θα χαλιωτανε. 8) Βρε ας στείλει....αφορολογητο είναι....ακόμα το e-mail ;D ;D ;D Λοιπόν ...κατα 99.9% θα σου έθρει αυτό ... Ούτε 110 v AC.... ούτε το Αγγλικό ;D ;D ;D: Θα συνεχισω να διατυπωνω τις αποριες μου τοτε ;D ;D ;D Ναι, και αν δεν απαντήσω εγώ....θα απαντήσει ο Nestoras ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solasi Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Βρε ας στείλει....αφορολογητο είναι....ακόμα το e-mail ;D ;D ;D Λοιπόν ...κατα 99.9% θα σου έθρει αυτό ... Ούτε 110 v AC.... ούτε το Αγγλικό ;D ;D ;D: Ναι, και αν δεν απαντήσω εγώ....θα απαντήσει ο Nestoras ;D ;D ;D ;D Eλπιζω να ειναι οντως αυτο,γιατι με τη φωτο απο το thomann που ποσταρες πριν ,μπερδευτηκα λιγο. ??? Ειμαι ασχετη απο πριζες αλλα εχω βαλει εδω και τοσην ωρα στη πριζα το μισο noiz(το αλλο μισο κοιμαται υποθετω :P) ;D Θα κοιμηθω λιγοτερο ανησυχη τωρα.. ;D ;D Ευχαριστω και παλι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Ειμαι ασχετη απο πριζες αλλα εχω βαλει... Συγνώμη δεσποινίς....δεν είχα αντιληφθεί ότι μιλώ με δεσποινίς :P ;D ;D. Από δω και πέρα, θα σας αναλάβει ο Nestoras, ως προείπα. Χάρηκα. ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Από δω και πέρα, θα σας αναλάβει ο Nestoras, ως προείπα. :o InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Ειμαι ασχετη απο πριζες... Συγνώμη δεσποινίς....δεν είχα αντιληφθεί ότι μιλώ με δεσποινίς. +1 ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Nestoras Ο Τζέντλεμαν Aναλαβές: (15) Star Karma: 1 Παντρεμένος Φύλο: ΑΡΡΕΝ Μηνύματα: 6969 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση