solasi Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα,παρηγγειλα χτες τον ενισχυτη peavey vypyr 15 απο το thomann.http://www.thomann.de/gr/peavey_vypyr_15.htm H απορια μου ειναι η εξης:Kαλωδιο για να συνδεσω τον ενισχυτη στην πριζα(δεν αναφερομαι στο καλωδιο για συνδεση κιθαρας-ενισχυτη,εχω παραγγειλει τετοιο) θα περιεχεται στη συσκευασια ή επρεπε να το παραγγειλω ξεχωριστα? :-\ Οποιος γνωριζει,ας μου απαντησει συντομα..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείς για τροφοδοσία ρεύματος; Αν, ναι, ΝΑΙ θα περιέχεται...μη σκάς . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν το πιστεύω... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν το πιστεύω... ::) Ποιό από όλα; Την απάντηση ή την ερώτηση; ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solasi Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείς για τροφοδοσία ρεύματος; Αν, ναι, ΝΑΙ θα περιέχεται...μη σκάς . Ναι,αυτο εννοω. ;) Ωραια ;D Δεν το πιστεύω... ::) Ποιο πραγμα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα….όλοι οι ενισχυτές έχουν…και φυσικά θα έχει και ο δικός σου….. Για τον «φόβο τον Ιουδαίων» ….κοίταξα και το manual…. Φυσικά και έχει…και θα το δεις στη σελίδα 22 The mains cord supplied with the unit is a heavy-duty, three conductor type with a conventional 120VAC plug with ground pin Το θεϊκό όμως είναι στη σελίδα 8! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έχω διαβάσει πολλάααα manuals....αυτό ΠΡΩΤΗ φορά το βλέπω... ;D ;D ;D ;D Παραθέτω photos Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solasi Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα….όλοι οι ενισχυτές έχουν…και φυσικά θα έχει και ο δικός σου….. Για τον «φόβο τον Ιουδαίων» ….κοίταξα και το manual…. Φυσικά και έχει…και θα το δεις στη σελίδα 22 Το θεϊκό όμως είναι στη σελίδα 8! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έχω διαβάσει πολλάααα manuals....αυτό ΠΡΩΤΗ φορά το βλέπω... ;D ;D ;D ;D Παραθέτω photos Σ'ευχαριστω πολυ!! Δεν ειχα σκεφτει καθολου να ψαξω για το manual..το κατεβασα τωρα παντως κι εγω απο το επισημο site της peavey. Mια τελευταια ερωτηση(άι προμις :-[).. Με μια γρηγορη αναζητηση στο google,ειδα οτι το 120VAC plug δεν θα ειναι συμβατο με τις πριζες στην Ελλαδα.Ενας ανταπτορας οπως αυτος εδω θα βοηθουσε? http://www.ipshop.gr/product-id-29996.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Με μια γρηγορη αναζητηση στο google,ειδα οτι το 120VAC plug δεν θα ειναι συμβατο με τις πριζες στην Ελλαδα.Ενας ανταπτορας οπως αυτος εδω θα βοηθουσε? http://www.ipshop.gr/product-id-29996.html Το δικό σου, αφού το πήρες από τον Thomann, θα είναι 220-230 V AC.....don't worry. Μήν παίρνεις τίποτις.. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solasi Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Το δικό σου, αφού το πήρες από τον Thomman θα είναι 220-230 V AC.....don't worry. Μήν παίρνεις τίποτις.. Θα στειλω αυριο e-mail μηπως γνωριζουν να μου απαντησουν και θα περιμενω να παραλαβω το δεμα και αναλογως θα πραξω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Θα στειλω αυριο e-mail μηπως γνωριζουν να μου απαντησουν και θα περιμενω να παραλαβω το δεμα και αναλογως θα πραξω. :) Τι να γνωρίζουν ; Τα volt για Ελλάδα/ Ευρώπη; Τα ξέρουν....ΜΗ ΣΚΑΣ ΛΕΜΕ ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση