Makis_K Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Συγκινηθηκα ρε φιλε...(μεγαλωσα κιολας) νασαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Λείπουν και της "διαπαιδαγώγησης" (Σωφεράκι, Ταρατατά, Ζάκουλα, κλπ) ;D ;D Χαχαχα. Το προχώρησες πολύ εσύ!!! Κι εγώ είδα το site πριν 1-2 μέρες και έπαθα πλάκα με όσα μου θύμισαν όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιότατο θεματάκι. Θυμάστε και το Camelot 3000; Aπό χτες έχω όλα τα επεισόδια του Robotech για τους 33+ ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Καλα εσυ εισαι βρεφος Κωστακη μου !!!! ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση