pmatsios Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω να ρωτήσω το εξής: Σε synth KORG, σε κάποιους εργοστασιακούς ήχους πατώντας ένα από τα δύο assignable switch SW1/SW2 ενεργοποιούνται κάποια parts του combi και απενεργοποιούνται κάποια άλλα, με αποτέλεσμα ο ήχος να αλλάζει ριζικά. Πως μπορώ να το προγραμματίσω αυτό σε δικό μου combi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Ποιο Korg synth εχεις? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pmatsios Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 KORG M3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Οταν εισαι στα Combinations, πηγαινε στην καρτελα Controllers / σελιδα Combi P1: DT/XY/Ctrls. Παρακατω μια φωτο απο την αντιστοιχη σελιδα για το setup των SW1/SW2 στα Programs. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pmatsios Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το κομμάτι μέχρι εδώ το έχω καταλάβει. Μετά όμως, πως καθορίζω ποιο part θα ενεργοποιείται και ποιο θα απενεργοποιείται; Έχει να κάνει με επιλογή midi channels; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThS Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το κομμάτι μέχρι εδώ το έχω καταλάβει. Μετά όμως, πως καθορίζω ποιο part θα ενεργοποιείται και ποιο θα απενεργοποιείται; Έχει να κάνει με επιλογή midi channels; Πηγαινεις στο Menu και κάπου εκεί πρεπει να έχει ενα Tab που λέγεται "Edit - Midi Filter". Από εκεί καθορίζεις για κάθε ένα από τα Channels που έχεις στο Combi σου ποια assignables (SW1,SW2, Sliders, Aftertouch, Footswitch κτλ) θα λειτουργούν. Forgive me Lord for I have synthed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα εδω: http://alturl.com/h8o5f Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση