Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να εννοεί το αντίθετο,όσο πιο λίγη παραμόρφωση τόσο πιο πολύ προσεχτικός πρέπει να είσαι γιατί δεν έχεις το gain να σε ¨ψιλόκαλύψει" αν κάνεις κανένα ψιλολαθάκι. Οπότε όσο πιο λίγο gain τόσο πιο πολύ βασίζεσαι στο παίξιμο και μόνο και είσαι πιο προσεχτικός. Ωραίος Bill :D Καταρχάς σ'ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να ακούσεις την προσπάθειά μου και να σχολιάσεις.Τώρα όσον αφορά το gain,πάντα πίστευα ότι σε clean παιξίματα ακούγονται περισσότερο τα λάθη...Μάλλον κάνω λάθος! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχάς σ'ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να ακούσεις την προσπάθειά μου και να σχολιάσεις.Τώρα όσον αφορά το gain,πάντα πίστευα ότι σε clean παιξίματα ακούγονται περισσότερο τα λάθη...Μάλλον κάνω λάθος! ;D Άνα γειά σου και ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο προσπαθείς να είσαι πιο πολύ προσεχτικός και μετά από προσπάθειες βγαίνεις σωστός,όχι ότι ήσουν λάθος και εμένα όπως και τον geodimitri μου άρεσε η προσπάθεια καιτο μόνο που με χάλασε ήταν το κούρδισμα το οποίο μπορεί να συμβεί σε όλους. Όσο αφορά το θέμα με το gain σχολιάζω μόνο και μόνο για μούμε στον ειρμό σκέψης του hyperpanos,αν είναι αυτός γιατί μπορεί και εγώ να κατάλαβα λάθος,αλλά ναμίζω πως εκεί θέλει να καταλίξει δηλ όσο πιο λίγο gain τόσο πιο πολύ εξάσκηση και προσοχή πάνω στο σόλο και αυτό δείνει ένα καλύτερο αποτέλεσμα Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Άνα γειά σου και ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο προσπαθείς να είσαι πιο πολύ προσεχτικός και μετά από προσπάθειες βγαίνεις σωστός,όχι ότι ήσουν λάθος και εμένα όπως και τον geodimitri μου άρεσε η προσπάθεια καιτο μόνο που με χάλασε ήταν το κούρδισμα το οποίο μπορεί να συμβεί σε όλους. Όσο αφορά το θέμα με το gain σχολιάζω μόνο και μόνο για μούμε στον ειρμό σκέψης του hyperpanos,αν είναι αυτός γιατί μπορεί και εγώ να κατάλαβα λάθος,αλλά ναμίζω πως εκεί θέλει να καταλίξει δηλ όσο πιο λίγο gain τόσο πιο πολύ εξάσκηση και προσοχή πάνω στο σόλο και αυτό δείνει ένα καλύτερο αποτέλεσμα Σ'ευχαριστώ πολύ!Επειδή λοιπόν ανεβάζω κομμάτια για να βελτιώνομαι από τα σχόλια σας,προς το παρόν κρατάω 2 πράγματα : 1)Πρώτα κούρδισμα,μετά ηχογράφηση. 2)Λιγότερο gain! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ!Επειδή λοιπόν ανεβάζω κομμάτια για να βελτιώνομαι από τα σχόλια σας,προς το παρόν κρατάω 2 πράγματα : 1)Πρώτα κούρδισμα,μετά ηχογράφηση. 2)Λιγότερο gain! ;D Σωστός! ;D Επίσης Bill ξέχασα να το γράψω πιο πριν. Είχες υπερβολικό βάθος ή μου φάνηκε εμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Σε μερικά σημεία μου ακούγεται πολύ,σε άλλα όχι...Γενικά πρέπει να ψαχτώ ΚΑΙ με τον ήχο μου,γιατί προτεραιότητά μου είναι το παίξιμο ακόμα.. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Το λαθος στη προταση του hyperpanou νομιζω ειναι οτι λειπει ενα 'δεν' στη προταση: Όσο λιγότερη παραμόρφωση χρησιμοποιείς, τόσο περισσότερο δεν καλύπτονται τα λάθη Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 1)Πρώτα κούρδισμα,μετά ηχογράφηση. Καλά αυτό σίγουρα γιατί ήταν ωραίο και δεν το απολαύσαμε ;D Το πολύ gain είναι σχετικό για τον ήχο που αρέσει στον καθένα,απλά καμιά φορά γίνεται ο χαμός από gain (γενικά το λέω)και δεν βγάζεις άκρη τι παίζεται. Οπότε την εξασκησή σου με λίγα gain και όταν παίξεις κανονικά βάλε τα gain που σου αρέσουν και εννοώ πάντα ακουστικά,το gain δυναμώνει το σήμα αν δεν το μπουκώσει και βοηθάει στο παίξιμο άρα άν είσαι ΟΚ με λίγα gain στην εξάσκηση και στο "κανονικό" παίξιμο βάζεις πιο πολύ gain θα σου φανεί πιο παιχνιδάκι το παίξιμο. Η διαφορά με τα πολλά gain του τώρα και του "να το εξασκήσεις με λίγα gain και στο record να παίξεις με πολλά" θα είναι πως θα ακούγεσαι πιο καθαρός στο παιξιμό σου και ΑΝ τώρα σε κάποιες φάσεις "ιδρώνεις" να προλάβεις κάποια αλλαγή ή κάποια ταχύτητα, μετά από εξάσκηση θα είσαι πολύ πιο άνετος Το λαθος στη προταση του hyperpanou νομιζω ειναι οτι λειπει ενα 'δεν' στη προταση: Όσο λιγότερη παραμόρφωση χρησιμοποιείς, τόσο περισσότερο δεν καλύπτονται τα λάθη Παίζει να υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο ποτέ δεν ξέρεις Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλά αυτό σίγουρα γιατί ήταν ωραίο και δεν το απολαύσαμε ;D Το πολύ gain είναι σχετικό για τον ήχο που αρέσει στον καθένα,απλά καμιά φορά γίνεται ο χαμός από gain (γενικά το λέω)και δεν βγάζεις άκρη τι παίζεται. Οπότε την εξασκησή σου με λίγα gain και όταν παίξεις κανονικά βάλε τα gain που σου αρέσουν και εννοώ πάντα ακουστικά,το gain δυναμώνει το σήμα αν δεν το μπουκώσει και βοηθάει στο παίξιμο άρα άν είσαι ΟΚ με λίγα gain στην εξάσκηση και στο "κανονικό" παίξιμο βάζεις πιο πολύ gain θα σου φανεί πιο παιχνιδάκι το παίξιμο. Η διαφορά με τα πολλά gain του τώρα και του "να το εξασκήσεις με λίγα gain και στο record να παίξεις με πολλά" θα είναι πως θα ακούγεσαι πιο καθαρός στο παιξιμό σου και ΑΝ τώρα σε κάποιες φάσεις "ιδρώνεις" να προλάβεις κάποια αλλαγή ή κάποια ταχύτητα, μετά από εξάσκηση θα είσαι πολύ πιο άνετος Παίζει να υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο ποτέ δεν ξέρεις Έχεις δίκιο,αυτός είναι ο σωστός τρόπος εξάσκησης! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο,αυτός είναι ο σωστός τρόπος εξάσκησης! Κατά την γνώμη μου ο τρόπος εξάσκησης έχει να κάνει καθαρά με το όργανο και τον παίχτη χωρίς άλλους παράγοντες. Με λίγα λόγια κιθάρα στην ξέρα,αλλά καμιά φορά μπορεί να το παίζεις στην ξέρα μια χαρά και όταν καρφώνεις την κιθάρα στον ενισχυτή να σε "κόβει",αυτό το έκανα με τον παλιό μου ενισχυτή και γυρισμένο σε OD αλλά με πολύ λίγα gain που έκλανε επάνω του και μου έκανε πιο δύσκολο το παίξιμο,για εξάσκηση ήταν καϊμάκι. Επίσης η σωστή εξάσκηση είναι να είσαι σωστός και στον χρόνο,το πιο καλό είναι να πας στην ταχύτητα που παίζεις όσο το δυνατόν πιο τέλεια όσο αργή και αν είνα αυτή και μετά σιγά σιγά να ανεβαίνεις,άσε που μετά από λίγο καιρό θα πηγαίνει μόνο του το χέρι γρήγορα και σωστά. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Συγνώμη παιδιά, λάθος μου :-[ Εννοείται ότι εννοώ το αντίθετο ;) Όσο λιγότερη παραμόρφωση χρησιμοποιείς τόσο λιγότερο καλύπτονται τα λάθη κ.λ.π... Συγνώμη εάν εκτράπηκε η κουβέντα από αυτό το λάθος :-[ όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση