Ριχάρδος Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Αλλα ετσι ειναι, οταν βλεπουμε καποιον καλυτερο μας προσπαθουμε να βρουμε τα χιλια μυρια για να τον μειωσουμε. Χμφφφναι...Εγώ με τη μπάντα της πρόβας μια φορά την εβδομάδα και λάιβ κάθε τρίμηνο, βρίσκω καλύτερους τους firewind και θέλω να τους μειώσω...Μάλλον γιατί μιλάμε με την ίδια εταιρεία διανομής και θέλω να κλείσω πρώτος το deal...Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Ο κάθε καλλιτέχνης είναι δουλειά του να εκτίθεται. Ε κι όταν δεν τη βγάζει τη ρημάδα τη νότα, το αυτάκι μου θα το ακούσει, θέλει δεν θέλει. That's about it. https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2012 Ο κάθε καλλιτέχνης είναι δουλειά του να εκτίθεται. Ε κι όταν δεν τη βγάζει τη ρημάδα τη νότα, το αυτάκι μου θα το ακούσει, θέλει δεν θέλει. That's about it. Φιλε Ριχαρδε το παραδειγμα για την Καλλας ηταν μια υπερβολη για ισχυροποιηση της γνωμης μου.Δεν περιμενα βεβαια να το παρει καποιος τοις μετρητοις... :-\ Υπαρχει μια κατηγορια μουσικων-ακροατων που περιμενουν να δουν την εκθεση των καλλιτεχνων και ψαχνουν απεγνωσμενα να βρουν ψεγαδια... Δεν ξερω αν ανηκεις σ αυτη την κατηγορια,μην το παρεις ως αιχμη,εσυ ξερεις.. ;) Το πιο σωστο το ειπε ο Haryy:Κακη τεχνικη αναπνοων και χειρισμου μικροφωνου ομως οι νοτες ειναι σωστες και δεν ειχε το χρονο να ζεσταθει το λαρυγγι και..ο,τι αλλο χρειαζεται... Αλλα...ξαναλεω,σ ενα κομματι απαιτησεων απο ολους,το να βγαινει αυτο το αποτελεσμα,με αυτον τον ερασιτεχνικο ηχο,δειχνει το γιατι οι Firewind ειναι εκει που ειναι. Ας ηχογραφησουμε τους εαυτους μας one take please... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros911 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Ξεκινάμε με τα απαραίτητα respect για την παγκόσμια καριέρα τους ως μπάντα, για την καταξίωση του Καραμητρούδη και για το γεγονός ότι ενώ παίζει με ΟΖΖΥ το κεφάλι το έχει κάτω και είναι ταπεινός και δεν είναι από τους τύπους που μεγαλώνουν το μπόι με τη γλώσσα τους. Τα παραπάνω έχουν ιδιαίτερη αξία δεδομένου ότι μιλάμε για ελληνικό μέταλ όπου βασιλεύει η κακογουστιά, η δικαιολογία, ο κακώς εννοούμενος ερασιτεχνισμός, η μιζέρια, οι κακές παραγωγές... πολλά. Οι firewind σαν μπάντα δεν μου αρέσουν, αυτό που ακούω στα κομμάτια τους είναι ένα εντελώς πλαστικοποιημένο και μαζικής παραγωγής power metal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση