Προς το περιεχόμενο

Οι Firewind στο Ράδιο Αρβύλα

geodimitri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά ήταν τα παιδιά.

Εντάξει, διαχείριση ήχου ράδιο αρβύλα ήταν, μη τρελλαίνεστε, σε ένα κομμάτι πατ κιούτ και αντε γεια.

Δεν μάσησαν καθόλου όμως και τα χωσαν.

Οι κατηγορίες που τους άκουσαν ήταν:

α) Ναι ρε Firewind. Τους ξέρω χρόνια, δεν ήταν στα καλύτερά τους αλλά είναι μπαντάρα γουστάρω να τους δω.

β) Ωχ τι μπαντάρα είναι αυτή ρε φίλε. Δεν τους ήξερα. Γαμάνε... Που παίζουν;

γ) Τι φασαρία είναι αυτή ρε συ; Πω πω Χεβιμέταλ σατανιστές είναι αυτοί, ε; Κοίτα πως κάνουν.

Το άλλο 40% είχε ήδη αλλάξει κανάλι με το που τέλειωσε με το hilarious clip η Χριστενία η Προικισμένη.

Άρα κανείς ουσιαστικά δεν χαλάστηκε.

Ωραίος (για με) και ο χορδοσφίχτης Χριστοδουλίδης που βγήκε (αν τα θυμάμαι καλά γιατί δεν μπορώ να δώ τώρα) με (σχεδόν) λευκό (!!) traditional P μπάσο. Σχεδόν traditional δηλαδή καθότι έχω την εντύπωση ότι τον extra J πρέπει να τον έχει βάλει αυτός (σε σώμα που για κάποιο απροσδιόριστο λόγο μου φέρνει Japan) και το neck ήταν tele P και όχι standard.

Και ήταν ωραία κουμπωμένος με τον πάρα πολύ καλό Nunez.

All in all, πολύ καλό group (με όποια βαρύτητα μπορεί να έχει αυτό προερχόμενο από κάποιον που δεν είναι θιασώτης του είδους).

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μια χαρά ήταν τα παιδιά.

Εντάξει, διαχείριση ήχου ράδιο αρβύλα ήταν, μη τρελλαίνεστε, σε ένα κομμάτι πατ κιούτ και αντε γεια.

Δεν μάσησαν καθόλου όμως και τα χωσαν.

Οι κατηγορίες που τους άκουσαν ήταν:

α) Ναι ρε Firewind. Τους ξέρω χρόνια, δεν ήταν στα καλύτερά τους αλλά είναι μπαντάρα γουστάρω να τους δω.

β) Ωχ τι μπαντάρα είναι αυτή ρε φίλε. Δεν τους ήξερα. Γαμάνε... Που παίζουν;

γ) Τι φασαρία είναι αυτή ρε συ; Πω πω Χεβιμέταλ σατανιστές είναι αυτοί, ε; Κοίτα πως κάνουν.

Το άλλο 40% είχε ήδη αλλάξει κανάλι με το που τέλειωσε με το hilarious clip η Χριστενία η Προικισμένη.

Άρα κανείς ουσιαστικά δεν χαλάστηκε.

Ωραίος (για με) και ο χορδοσφίχτης Χριστοδουλίδης που βγήκε (αν τα θυμάμαι καλά γιατί δεν μπορώ να δώ τώρα) με (σχεδόν) λευκό (!!) traditional P μπάσο. Σχεδόν traditional δηλαδή καθότι έχω την εντύπωση ότι τον extra J πρέπει να τον έχει βάλει αυτός (σε σώμα που για κάποιο απροσδιόριστο λόγο μου φέρνει Japan) και το neck ήταν tele P και όχι standard.

Και ήταν ωραία κουμπωμένος με τον πάρα πολύ καλό Nunez.

All in all, πολύ καλό group (με όποια βαρύτητα μπορεί να έχει αυτό προερχόμενο από κάποιον που δεν είναι θιασώτης του είδους).

o πραγματικος φαν περιμενει το τελος της εκπομπης που χειροκροταει χοροπηδωντας....!

(η παραπανω προταση δεν προκυπτει απο προσωπικη εμπειρια) :o

Slow must go on....!!!!

o πραγματικος φαν περιμενει το τελος της εκπομπης που χειροκροταει χοροπηδωντας....!

(η παραπανω προταση δεν προκυπτει απο προσωπικη εμπειρια) :o

Ναι σαν τον Σερβετα που φωναζε στο τελος Μπραβο Κωστα

For Those About To Rock We Salute You

Παικταράς και πραγματικά νοιώθω περήφανος και χαρούμενος που έφτασε στο "τρελό" επίπεδο ένας Έλληνας (και Σαλονικιός  ;D) να είναι ο κιθαρίστας του Ozzy και κυριολεκτικά να ζει το όνειρό του... :o  

χμμμ....Kαλαμαριώτης...παρακαλώ  8) :P ;D

Ναι σαν τον Σερβετα που φωναζε στο τελος Μπραβο Κωστα

ε τωρα αν χοροπηδαει η Χριστινα και κοιτας τον Σερβετα,το χασαμε το κορμι πατριωτη ;D

Slow must go on....!!!!

εγω αν κ δεν μου αρεσει η εκπομπη Ραδιο αρβυλα,το χαρηκα που βγαλανε τους firewind να παιξουν...ενταξει ο ηχος ηθελε φτιαξιμο,αλλα αυτο το προσπερναω...απλα θα προτιμουσα να παιξουν καποιο αλλο κομματι (εχουν πολυ καλυτερα κομματια απο αυτο που διαλεξανε να παιξουν),αλλα προφανως το κανανε για λογους προμοσιον...

Λογικα ο Παναγιωτοπουλος θα ειπε τον gus να βγουν στον Αντενα κ αυτος θα επεισε την εκπομπη....

Τον Κωστα ετυχε να μιλησω μαζι του στο rockwave του 2006 κ ειναι πολυ ωραιος τυπος,προσγειωμενος κ κατασταλαγμενος σε αυτο που κανει....μακαρι ο ozzy να του δωσει την ευκαιρια να γραψει τιποτα για το καινουργιο του αλμπουμ (εαν βγαλει)...

Tούμπανο η εμφάνισή τους...τα τύμπανα τριγκαρισμένα πρέπει να ήταν, αλλά για την περίσταση, καλά έκαναν. Ο τραγουδιστής κατά τη γνώμη μου δεν έχει καλή τεχνική στο μικρόφωνο ούτε και καλή διαχείριση στις ανάσες του. Θέλει βοήθεια από τον ηχολήπτη που δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Φάλτσος δεν είναι πάντως σε καμία περίπτωση. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το σύνολο.

ε τωρα αν χοροπηδαει η Χριστινα και κοιτας τον Σερβετα,το χασαμε το κορμι πατριωτη ;D

Οχι αλλα μου εκανε εντυπωση

Εκεινη την ωρα σκεφτηκα ποσο πολυ θα πρεπει να του αρεσαν

Μαλλον θα τον εβαζα στην τριτη κατηγορια (για κανα μπουζουκι τον κοβω)

Ασε που δεν την εδειξε να χοροπηδαει

For Those About To Rock We Salute You

Αυτο ειναι το μπασο, τα παιδια εχουν συμβολαιο με την ESP μαλλον :) ενταξει δεν ειναι και ασχημο ε ?

http://www.espguitars.com/basses/esp-standard/vintage4-maple.html

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου