geodimitri Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Το συμπλήρωσα κι εγώ! Πολύ ωραίο ερωτηματολόγιο. Αναμένουμε τα αποτελέσματα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλά μίλάς για την κιθάρα των ονείρων σου. Θα ήταν σαν να λές ότι Η γυναίκα της ζωής σου είναι 2 γυναίκες. ;D Πάντως υπάρχει παραθυράκι. Εγώ στην ουσία περίεγραψα την κιθάρα μου (LP) και στο τέλος είπα ότι θα αγόραζα tele ;) Μα η γυναίκα της ζωής μου θα ήθελα να είναι 2 γυναίκες ;) 1 μελαχρινή και μ1 ξανθιά :P Το είπα αυτό γιατί τα αγαπημένα μου σχήματα είναι Jaguar & LP και πιο παλιά γούσταρα HH ενώ τώρα SSS αλλά Τζάγκουαρ ή LP με SSS δε θα έπαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 μολις το συμπληρωσα. τελικα ειναι κατα 80% η τελευταια κιθαρα που εφτιαξα. μαλλον πρεπει να ξεκινησω αλλη για το 100% ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Ενδιαφερον! Αλλα λεω αλλα κανω βεβαια! ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Δε θα το συμπληρώσω γιατι απλά τις θέλω ΟΛΕΣ ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 εβαλα και εγω αντε με το καλο τα αποτελεσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 νταν Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 ωραια φαση! :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 ...εγώ κατάλαβα ότι την κιθάρα που θέλω πρέπει να την φτιάξω...δεν υπάρχει >:( www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnfox07 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία ιδεα, το συμπλήρωσα κ εγω!! Πιστευω τα αποτελεσματα θα ειναι ανατρεπτικα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση