Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατι παρακαλω? 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί ...η γάτα έχει ένα αυτί. ;D ;D ;D Τέσπα, απαλλάσσεσαι λόγω έλλειψης δόλου. ;D Εγώ δεν το ξερα, και έψαχνα στα τυφλά...ήταν η τρίτη μου επιλογή, και αυτή που δούλεψε.... ...Αλλά πάντα έτσι ήμουν γκαντέμης... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Να σου πω την αληθεια δεν μου περασε καθολου απ'το μυαλο αυτο το προγραμμα για να στο προτεινω. Και γω σε Wins XP το ετρεχα. Ηταν μεσα στη συσκευασια του UPS με CD και κανονικο manual σε διαφορες γλωσσες, αρκετα χοντρο manual, σαν μικρο βιβλιο ηταν, κι αυτο οχι γιατι εγραφε πολλα κατεβατα, απλα το ειχαν γραψει σε 800 γλωσσες. :P Το νεο μου UPS δεν ειχε προγραμμα μαζι, και το Winpower δεν το εβλεπε, οποτε εφαγε σουτο. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Μη με ευχαριστεις βρε, δεν κανει τιποτα, χαρηκα που σε βοηθησα να βρεις το καταλληλο προγραμμα για το UPS σου χωρις να χασεις τον χρονο σου ψαχνοντας στο internet... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 No worries... ;D ;D ;D Περίεργη φάση πάντως. Μπορεί καταρχάς να μην ήταν freeware, αλλά μετά κάτι να έγινε και να το έδωσαν....γιατί και εμένα μου έκανε εντύπωση, που στο set-up, μου ζήτησε κωδικό. Και Τσουπ, ο κωδικός στο Manual. Το έψαξα πριν το ανεβάσω, διότι ξέρω τους κανόνες του forum, αλλά πλέον είναι freeware. Τα downloads είναι από το official site. Και όλα τα link το βγάζουν freeware...και τον κωδικό φάτσα κάρτα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Great... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως, μιας και το έφερε η συζήτηση, και για να μην τεθεί κάποιο θέμα, ανεβάζω και το "user manual", όπου στη σελίδα 10, δίνουν τον κωδικό. WinPower_Manual.pdf Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστουμε Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστουμε Δεν τελείωσα ακόμα.... :P ;D ;D το password: Administrator , το οποίο το δίδουμε εδώ System => Act as Administrator =>, για να κάνουμε log in ως admin...προκύπτει επίσης, από το ίδιο το help desk του προγράμματος (φώτο) . Τώρα τελείωσα ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλα, τι κολλημα εφαγες με το προγραμμα και το password? ;D ;D Ησουν παντως κατατοπιστικοτατος και αναλυτικοτατος. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση