Randime Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Flawless Melody: Journey On The Other Side: Kαι τα 2 είναι demo. ONe shot recording χωρίς editing οποτε καποια λάθη τα έχει. Ειναι τα μέρη του σόλο μόνο, απο κομμάτια που ηχογραφουμε με τη μπάντα που είμαι μέλος. Με εκτίμηση, Devil Randime fecebook.com/devilrandime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Randime Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Aπλά να προσθέσω (επειδή δε μπορώ να κάνω edit στο πρώτο κείμενο), ότι οι κιθάρες που ακούτε ειναι γραμμένες με 8χορδη κιθάρα και συγκεκριμένα IBANEZ RGA8. Ξαναλέω πως τα κομμάτια δεν είναι instrumental, απλώς τα μέρη του σόλο απο επερχόμενα τραγούδια. Με εκτίμηση, Devil Randime facebook.com/devilrandime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BASSKILLER Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 πολυ ωραια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία lead φίλε, μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Randime Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Τιμή μου :) Νά'στε καλά! :) Ετοιμάζω άλλο ενα σόλο αυτές τις μέρες. Απο βδομαδα θα το ανεβάσω και αυτό :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Randime Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 μιας και το thread ειναι για E minor, πάρτε και ενα 8finger tapping σε Ε μινορε Ε minor (8 finger tapping) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Randime Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=Tvap0p5SElE https://www.youtube.com/watch?v=XRU8xUcCJeY To Serrana το έχω αλλάξει καπως για να μπορω να το παίξω στην 8χορδη. Παιζω τις καντινι περισσοτερο και στο τελος βαζω tapping γιατι δε με παιρνει το cutaways της κιθάρας... Το παιζω αρκετα πιο γρηγορα απ' ότι μου παν αρκετοι πάντως. τέσπα Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση