antonisg Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ και μια βδομάδα το youtube μου πρότεινε το παρακάτω βίντεο: 'wrong' notes and correcting mistakes from Victor Wooten's "groove workshop" Έχω να πώ ότι χρησιμοποιώ αυτήν την τεχνική στους αυτοσχεδιασμούς μου ( 8)χαίρομαι και εγώ σαν αρχάριος κιθαρογρατσουνιστής) και προσδίδει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο εκάστοτε κομμάτι... Μεγάλος δάσκαλος ο Victor, ο τρόπος που τα λέει είναι φανταστικός... threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίο μάθημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 όντως ωραίο μάθημα.... θενξ Αντώνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Και μην ξεχνάτε, πάνω από τρία λάθη είναι jazz! :P Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2012 η αλήθεια είναι πως ψάχνω να βρω το groove workshop για να το δω ολόκληρο! μπορεί να χει κι άλλα τέτοια "μαργαριτάρια".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίο βίντεο και ωραίος δάσκαλος When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Xaxaxa τα ρεμαλια Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ωραίο μάθημα! Ευχαριστούμε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο στον Victor που δίνει μάθημα :D Νικόδημε: πέθανα απ τα γέλια, η μουσική που ακούω γενήθηκε απο ηθελημένα λάθη :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση