Προς το περιεχόμενο

Υποκατάσταση μπασίστα κ ντράμερ στη σκηνή.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

 

Λίγο παλιότερα ζήτησα τα φώτα σας (ξαναευχαριστώ για τις απαντήσεις σας) περί του τί θα πρέπει να κάνει ένας κιθαρίστας κι ένας πιανίστας για να προσθέσουν οτιδήποτε σε "πλάτες" στο παίξιμό τους. Κατάλαβα ότι οι λύσεις είναι εξειδικευμένες και το ερώτημά μου πολύ γενικό.

 

Για να ξεκινήσω από κάπου, μήπως μπορείτε να μου πείτε τους πιθανούς τρόπους για να υποκαταστήσω αρχικά το ντράμερ και το μπασίστα (live, σε πραγματικό χρόνο) σε μερικά τραγούδια? Πώς μπορώ σε πραγματικό χρόνο να έχω ντραμς και μπάσο στο stage ενώ δεν έχω ντράμερ και μπασίστα? Laptop με κάποιο software? Κάποιο controller ίσως? Γίνεται με DAW και τα 2 εν λόγω όργανα σε πχ VST instruments?

 

Έχω το Cubase 6, λογικά θα υπάρχει τρόπος μέσω αυτού. Ποιός όμως? Ξέρω να το χρησιμοποιώ για recording, όχι για real time καταστάσεις. Πώς θα πρέπει να κινηθώ στο Cubase?

 

Αν το Cubase πιστεύετε ότι δε μου κάνει, προτείνετέ μου οτιδήποτε κρίνετε εσείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mε cubase δεν έχω ασχοληθεί, και δεν ξέρω τι παίζει αλλά μπορώ να σε προτείνω τα παρακάτω. Π.χ. το maschine της native instruments ή το ableton σε συνδιασμό με το novation launchpad ή το traktor με το f1. Mπορείς να δημιουργήσεις real time loops με samples ή να έχεις αναθέσει απο πριν προηχογραφημένα τα tracks που θες και απλά να τα κάνεις trigger τη στιγμή που θες να μπούν. Αυτό μπορεί να γίνεται κάλλιστα και με το cubase αλλά δεν γνωρίζω προσωπικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

....another day.....another corpse....another reason...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου