Nestoras Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Θα ήθελα να πω στον πιο πάνω επιστρατευθέντα νεανία ότι είμαι οπαδός του Γκαίμπελς. Όσο πιο πολύ ασχολείστε μαζί μου, εγώ θα γίνομαι γνωστότερος. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Θα ήθελα να πω στον πιο πάνω νεανία ότι είμαι οπαδός του Γκαίμπελς. Όσο πιο πολύ ασχολείστε μαζί μου, εγώ θα γίνομαι γνωστότερος. ;) ;D ;D ;D ;D ;D Και ως γνωστόν (από την αλήστου μνήμης κινηματογραφική ατάκα)... Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rook Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Μπααα Νεστορας, πιστευω οτι οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι, θα ασχοληθουνε με την pic του προφιλ σου :DDDDDD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Συγγνώμη που βγαίνω λίγο off topic,άκουσα το κομμάτι και όχι μόνο μια φορά,μου άρεσε αλλά δε μπήκα να γράψω γι'αυτό.Θέλω να πω κάτι για τον Νέστορα,που χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο,βλέπω ότι γενικά τον παρεξηγείτε.Θυμάμαι όταν είχα ανεβάσει ένα μικρό clipάκι,το πρώτο μου,ο Νέστορας είχε γράψει ένα σκέτο ''από το Ξεκουρδιστάν είσαι?'' χωρίς κάποιο άλλο σχόλιο για το παίξιμό μου.Στην αρχή με πείραξε που δεν είχε τίποτα άλλο να πει,μιας και είναι γνωστό μέλος του forum,αλλά έκτοτε πριν από πρόβες,recordings,ακόμα και practice 15 λεπτών,προσέχω το κούρδισμά μου.Η κριτική πάντα καλό κάνει λοιπόν,μην τρελαίνεστε! Thank you Νέστορα,μου έμαθες κάτι πολύ σημαντικό εκείνη τη μέρα! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλα, ξεκουρδιστος επαιζες ολη την ωρα; ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλα, ξεκουρδιστος επαιζες ολη την ωρα; ;D ;D Όχι,απλά σε εκείνο το clip έπαιζα από λα φαλτσόρε και από τότε προσέχω 100 φορές περισσότερο! :P ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DanAgg Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2012 Ε φιλε μου να μου πει καποιος για το κομματι οτιδηποτε που θα με βοηθησει και θα του πω ευχαριστω. Ασε που δεν παρεξηγιομαστε με τον Νεστορα, ουτε αυτος ουτε εγω :D . Μπορει να ειμαστε και συνομηλικοι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση