Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Με διαφορά τα καλλίτερα videos παρουσίασης προϊόντων και από τα καλλίτερα κανάλια στο youtube, είναι αυτό της Native Instruments. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ παραγωγές…και σε video και σε ήχο, που σε κάνουν να θες να τα πάρεις ΟΛΑ! That’s what I call professionals. Μια ιδέα εδώ, αν και το subscribe επιβάλλεται. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ωραίο κανάλι όντως και τρομερή εταιρία.Βγαίνω ελάχιστα off topic και προτείνω να τσεκάρετε και το κανάλι της IK Multimedia που είναι επίσης εξαίρετο! http://www.youtube.com/user/ikmultimedia More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 .... και προτείνω να τσεκάρετε και το κανάλι της IK Multimedia που είναι επίσης εξαίρετο! ...Ωραία και αυτό, αλλά στη Native Instruments..κάνουν cinema.. :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 ...Ωραία και αυτό, αλλά στη Native Instruments..κάνουν cinema.. :P ;D ;D ;D Ετσι ειναι οι Βερολινεζοι....καλλιτεχνες με τα ουλα τους... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Ετσι ειναι οι Βερολινεζοι....καλλιτεχνες με τα ουλα τους... ;D Ναι τους κερατάδες. Αφού μου άνοιξαν την όρεξη να πάω να γενώ ντί βί ντζέις ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Φοβερό το κανάλι της NI και φοβερά και τα προιόντα της!!! ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Φοβερό το κανάλι της NI και φοβερά και τα προιόντα της!!! Πραγματικά , απίστευτη και σε προϊόντα εταιρία. :o :o Ειδικά το “guitar compos” και το “elektrik piano” ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ για το set-up μου. Και ποιο να αφήσεις έξω.. Το guitar rig, το akoustik piano……μέχρι το traktor.;;;; Μεγάλος ο κατάλογος Ξέρω ότι κουράζω, αλλά έφαγα κόλλημα… Όταν σαν εταιρία έχεις τέλεια προϊόντα …και τα λανσάρεις και τέλεια….δεν μπορώ…έρχομαι σε οργασμό ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 εχεις δικιο LK και μενα μου αρεσει η NI αλλα ειμαι πολυ fun και αυτης εδω:http://www.soundsonline-europe.com/ 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρω ότι κουράζω, αλλά έφαγα κόλλημα… Όταν σαν εταιρία έχεις τέλεια προϊόντα …και τα λανσάρεις και τέλεια….δεν μπορώ…έρχομαι σε οργασμό ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/playboy home studio καταστάσεις και ιδέες για οργασμικά οβίδεον κλιπς ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 @ foxxx Θα το ψάξω με την ησυχία μου με τον απογευματινό καφέ. Θενκς!! @ παράγκα To video σου φίλΩς λέγεται “Behind The Scenes with Elana Romanova”. Καλό δεν λέγω….αλλά μήπως έχεις κάνα που να λέγεται σκέτα : «Behind Elana Romanova»; ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση