Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά δε χρειάζεται να υπάρχουν τέτοιες εντάσεις,από τη στιγμή που το θέμα είναι εντελώς υποκειμενικό.Εγώ μεγάλωσα (και μεγαλώνω ακόμα) με τον RR,αν και γεννήθηκα το '95.Ο blackie μεγάλωσε με EvH,λογικό είναι να του αρέσει τόσο και να μη βλέπει ορισμένα πράγματα για τον RR,όπως κι εμείς δε βλέπουμε για τον EvH,γιατί αλλιώς ακούν τα αυτιά του fan ;) Όσον αφορά το θέμα για τα ναρκωτικά,από όσες πηγές έχω διαβάσει (και έχω διαβάσει αρκετές) δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά,το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι ο RR ήταν καπνιστής!Αυτά! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 παντως ο Ozzy δεν γνωριζει την μελωδια του "ειμαστε καουμποηδες απο το Μεξικο", μολις το ακουει λεει "what's this?" με απορια Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση