green Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 σε μια στιγμη βαριεμαρας ειπα να γρατσουνισω λιγο. με καποιες αλλαγες προς το τελος και φυσικα με τα λαθακια της βαριεμαρας. καλη ακροαση https://www.box.com/s/1mvrqhyvalztfl88ysbw
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Θα παρατηρήσω ότι σε όλες σχεδόν τις φράσεις, μπαίνεις πιο γρήγορα από ότι πρέπει ;) Τα υπόλοιπα ας τα πούνε οι άλλοι, μην φανώ μόνο εγώ ο κακός ;) ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!!
green Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 για ακου αλλη μια και πες μου. εαν το ακους σωστα τωρα θα σου πω τι εγινε. https://www.box.com/s/3wepm0jfbg2pa7kexds1
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Συγνώμη, το ίδιο μου ακούγεται ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
green Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 ενα λαθος στο export το ειχα κανεις παντως και ειχα κουνησει το δευτερο καναλι του σολο αθελα μου. εαν σου ακουγεται λαθος εγω παω πασο ;D εμενα δεν μου ακουγονται πιο γρηγορα οι φρασεις παντως ::) και σε ευχαριστω για την ακροαση!
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 ενα λαθος στο export το ειχα κανεις παντως και ειχα κουνησει το δευτερο καναλι του σολο αθελα μου. εαν σου ακουγεται λαθος εγω παω πασο ;D εμενα δεν μου ακουγονται πιο γρηγορα οι φρασεις παντως ::) και σε ευχαριστω για την ακροαση! Τρέχεις πολύ και βιάζεσαι. (Ωραίο κομμάτι του Κόυτρα). Καλός ήχος παντως. InfluenSir!
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες στο ότι βιάζεσαι λίγο. Επίσης κάποια σηκώματα (bends) δεν έφταναν τη νότα προορισμό. Με λίγη προπόνηση βέβαια βελτιώνεται αυτό. Πέραν τούτων η προσπάθειά σου ήταν πάρα πολύ καλή!
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 με τα λαθακια της βαριεμαρας. Συγγνώμη, αλλά με αυτό που έγραψες τα "κατέστρεψες" όλα. Όταν δεν θα βαριέσαι, άκουσέ το μερικές φορές, τραγούδησε από πάνω, και ξαναπιάστο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση