Garage Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Γεια! κάπιος μου χάρισε ενα casio CK-500, μαλον εχει να πεξει χρώνια. το άνηξα λοιπον και επαιξα μια φορα, πιγα να το ξανα-ανηξω και δεν άνιξε. καηκε? αξιζει να κανω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά τα Κάζιο mod kaike αν δεν τα βάλεις να λαλήσουν σε Μακ ,δεν τραβάνε ;D ;D ;D ..................Και διάφορα άλλα τέτοια θα ακούσεις αν συνεχίσεις να γράφεις γρικλις ;D Ελπίζω να πρόλαβα να το παίξω ξύπνιος εις τον άνθρωπα 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα vintage keyboards…..ΠΑΡΑ πολύ. Στη θέση σου θα το έκανα με τα 1000 και θα ήμουν και πολύ χαρούμενος ευτυχισμένος. Αν δεν σε ενδιαφέρει για συλλεκτικούς λόγους….τότε έσυ ξέρεις. Έχει και αρπιχόρδιον! Θείκον! FM radio και double cassette deck! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Garage Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 ποσα λεφτα θα μου παρουν? σιγουρα καηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 ποσα λεφτα θα μου παρουν? Δεν έχω ιδέα. σιγουρα καηκε? Δεν έχω ιδέα. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Garage Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 χαχα ευχαρηστω! το κριμα ειναι οτι το επαιξα μονο μια φορα για καμια ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Επικοινώνησε αρχικά με το επίσημο service του εισαγωγέα και ρώτησε πόσο περίπου θα κοστίσει. Τηλ. 210 20 02 200 & 210 20 02 300 Διαφορετικά το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό που γνωρίζει απ'αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση