Προς το περιεχόμενο

Εορταστικόν ασμα...

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Άντε χρόνια πολλά!

Ό,τι επιθυμάς!!!

cool track!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από αυτά που έχω ακούσει από σένα το πιό classic rock σου (μου θυμίζει,σε μερικά σημεία, Neil Young στο Cortez the killer).Ισως γι'αυτό μου άρεσε περισσότερο απ΄ότι έχεις ανεβάσει εδώ.Καλά, μίξη-παραγωγή αλλού!!! 8),ωραίο το bigsby,μόνο το flanger δεν μου άρεσε πολύ αλλά γούστα είναι αυτά ;)                                                                                        Υ.Γ. Χρόνια πολλά γιά την ονομαστική σου εορτή :)

Χρονια πολλα σε σε και σε ολους οσους γιορταζουν!

Το κομματι πολυ ωραιο.Ωραιες κιθαρες επισης.

Μ αρεσε και του λογου μου,οπως ειπε και ο cigaret13,που ναι πιο"'βρωμικο"απο προηγουμενα σου.

Τελικα εισαι κι εσυ ροκενρολλας! ;D

Χρόνια πολλά!

Εύχομαι ο...iΒασίλης να σου φέρει μιά από αυτές και ένα ωμό demo των... quadcoresatanic ultraviolent-speeddeathmetalgods για χαρούμενες και γαλήνιες γιορτές... ;D ;D

ace.jpg.bdcfa89d668234a6ce0966025d2c1ed2.jpg

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Χ.Π, με υγεία, αν και φοβάμαι πως το έχεις γράψει σε ΜΑΚ και αυτά είναι ακριβά μηχανήματα της πλουτοκρατίας που παρασέρνουν τη φτωχολογιά της εργατικής τάξης σε πλέρια αποχαύνωση στις ορέξεις των καπιταλΗστών  ;D ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου