ratman Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 φίλε τσέκαρε κ λίγο την κιθάρα σου είχα κ εγώ τ ίδιο πρόβλημα με έναν στα 5w π έχω φτιάξει κ έπαιξα με άλλη κιθάρα κ όλα κομπλέ... όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ManosMegathrash Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως επειδή βλέπω οτι οι περισσότεροι μου λέτε οτι είναι θέμα λυχνλιας θέλω να τονίσω οτι οι λυχνίες είχαν αλλαχτεί σχετικά πρόσφατα! Τις έβγαλα απο έναν άλλο προενισχιτή στον οπίο τις είχα αλλάξει πρόσφατα..δηλαδή οι λυχνίες είναι ζήτημα να είναι ενος χρόνου...γιατί να εμφανίσουν πρόβλημα τόσο νωρίς? ??? Όσο για να το να δοκιμάσω μια λυχνία σε όλες τις θέσεις σε όλες έτσι κι αλλιώς έχω την ίδια...αυτήν εδω : http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/12-AX-7/Mesa-Boogie-12AX7/ECC83-Spax-Tubes-/art-SER0000475-000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Μια προενισχύτρια μπορεί να είναι μικροφωνική και καινούργια από το κουτί της. Γι'αυτό και σε αρκετούς προμηθευτές βλέπεις ότι πουλάνε και "διαλεγμένες" low mic πιο ακριβά. Προσοχή στα βγάλε-βάλε στον Triaxis μην σπάσεις το pcb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ManosMegathrash Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Μια προενισχύτρια μπορεί να είναι μικροφωνική και καινούργια από το κουτί της. Γι'αυτό και σε αρκετούς προμηθευτές βλέπεις ότι πουλάνε και "διαλεγμένες" low mic πιο ακριβά. Μάλιστα...Λές να δοκιμάσω πάλι boogie λάμπες ή έχεις να προτίνεις καμία καλύτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Κατ'αρχάς θα σου πρότεινα να δεις αν το πρόβλημά σου είναι όντως κάποια λυχνία. Αν έχεις ακόμη τις παλιές θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να αλλάξεις κάποιες στην τύχη ξεκινώντας με την V4 η οποία είναι του Lead 2 (όπως βλέπεις τον Triaxis από πίσω την τέταρτη από δεξιά), αν διορθωθεί το πρόβλημα σου τότε θα δεις και ποια λυχνία έχει θέμα. Μόλις βρεις ποια είναι, δεν χρειάζεται να πάρεις ολόκληρο σετ καινούργιες λυχνίες, αλλάζεις μόνο αυτή μιας και οι υπόλοιπες όπως λες είναι 5-6 μηνών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ManosMegathrash Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2012 Κατ'αρχάς θα σου πρότεινα να δεις αν το πρόβλημά σου είναι όντως κάποια λυχνία. Μόλις βρεις ποια είναι, δεν χρειάζεται να πάρεις ολόκληρο σετ καινούργιες λυχνίες, αλλάζεις μόνο αυτή μιας και οι υπόλοιπες όπως λες είναι 5-6 μηνών. Σε περιπτωση που χρειαστει να αλλαξω αυτη τη μια να παω παλι με 12AX7 ή να δωκιμασω καμια ECC83 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2012 Σε περιπτωση που χρειαστει να αλλαξω αυτη τη μια να παω παλι με 12AX7 ή να δωκιμασω καμια ECC83 ? Είναι οι ίδιες λυχνίες. 12ΑΧ7 = ECC83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση