Thkioups Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2006 1) Με χρεωστική ψωνίζουμε ένα κάρο κόσμος. No Problem...2)Κάνεις μετατροπή σε ευρώ το σύνολο της παραγγελίας σου που αναγράφεται σε δολλάρια. Αλλά τί σε μπερδεύει εδώ; Δεν θα σε κλέψουν... 3)Δεν ξέρω κάτι σίγουρο για το αφορολόγητο και μην κακομελετάς να χαρείς :P 4)Νομίζω πως ο flea είχε αναφέρει κάτι σχετικό. Σε κάθε περίπτωση' date=' ένα mail θα στον Jay θα στο ξεκαθαρίσει αυτό. Ειδικά αν τον ρωτήσεις ευθέως και επιγραμματικά σε λίγες γραμμές θα το εκτιμήσει φαντάζομαι-οι απαντήσεις του είναι πάντα λες και δεν προλαβαίνει ούτε βήξει, που δεν μου ακούγεται παράλογο... :wink:[/quote'] 1) Ε, αυτό εννούσα κι εγώ (Επειδή πιστωτική δεν έχω). ¶ρα δέχεται χρεωστική (γιατί δεν τη δέχονται παντού). 2) Οχι οτι θα με κλέψουν αλλά εννοώ ότι αν είναι έτσι όπως τα είπα, συμφέρει να ψωνίζεις σε δολλάρια (Παλαιότερα είχαμε συνηθίσει το 1 δολ=1 ευρώ και ότι βλέπαμε σε δολλάρια πιστεύαμε ότι είχε ίδιο κόστος και σε ευρώ) 3) Ναι, μακριά σου/μας (φτου φτου) .Γι αυτό όμως παρέθεσα το link. 4) Εσύ τι έκανες? Το ποσό της παραγγελία σου ξεπερνούσε τα 50 ευρώ? Του ζήτησες να δηλώσει λιγότερο? Αν όχι πάμε στην περίπτωση του 3 (φτου φτου και πάλι). :wink: :lol: P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wildchild Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ είχα παραγγείλει τον Ιούλιο ένα πακέτο με τον crunchy paf και άλλα parts. Πλήρωσα 47 ευρώ με paypal που κάνει αυτόματα τη μετατροπή σε $. Τα μεταφορικά ήταν γύρω στα 18 $ με air mail και ήταν στην πόρτα μου σε 10 μέρες, όλα μια χαρά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ παρήγγειλα χθές τους 1960's repros pickups από GFS για την κιθάρα που έχω στα σκαριά... Για να δούμε τι θα δούμε... :roll: :wink: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 για την κιθάρα που έχω στα σκαριά Εμείς δεν κάνει να μάθουμε..; :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Εμείς δεν κάνει να μάθουμε..; :D Όταν τα λέω δε με προσέχετε...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Μέχρι κι ο Juanes (που θέλει να συνουσιαστεί με νέγρα...:lol:) με τέτοια παίζει και δεν θα έχω ΕΓΩ??? :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Α, τότε εντάξει. Εγώ έλεγα ότι έφαγες καμιά πιό φρέσκια πετριά. Αυτό το project το είχα υπόψιν μου... :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Refresh: Μόλις έλαβα το ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ για να παραλάβω το πακέτο αύριο. Η παραγγελία έγινε 01/09, άρα έχουμε 10 μερούλες γεμάτες (5-6 εργάσιμες ουσιαστικά) με Air Letter Post... Το review τουμόρωου... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 ¶ντε με το καλό ;) Εμένα η παραγγελία έφυγε το Σάββατο 09/09. Για να δούμε... :roll: (Ελπίζω να θυμήθηκαν να δηλώσουν χαμηλότερη τιμή, μη με σκίσει το τελωνείο...!!!) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 (Ελπίζω να θυμήθηκαν να δηλώσουν χαμηλότερη τιμή' date=' μη με σκίσει το τελωνείο...!!!)[/quote'] Α, να σας πω, ένας ο Thkioups κι άλλος ένας εσύ με τα τελωνεία! Αν εγώ για 50 τόσα ευρώ βρώ καμιά...λυπητερή αύριο, θα έρθω πρώτα στα Γιάννενα να σε...βασανίσω (να πάω κι απ'τον Ντούκα μια βόλτα) και μετά θα πάω στον Thkioups στη Σύρα να τον βάλω να ανέβει στην ¶νω Σύρο με τα πόδια ( 8O είναι χοντρό αυτό, πιστέψτε με, το έχω κάνει) και να φάω μετά το παγωτάκι μου στο Django (τί μάστορας ήταν αυτός...) στην πλατεία που δόξασε η Ρούλα Κορομηλά... :D Γιατί να σε σκίσουν ρε Λιάκο, τί φέρνεις; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση