epikouris Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Παρακαλώ τους Mods να το διαγράψουν αν θεωρηθεί ότι αντιβαίνει κατ’ οιονδήποτε τρόπο στους κανόνες του forum (π.χ διαφήμιση). Γνωρίζω προσωπικά το Γιώργο Το Ζαμπετάκη που έχει την εταιρία μουσικών οργάνων TELESOUND (το παράρτημα στο Αιγάλεω-αντιπροσωπεία της Schecter). Εκεί πηγαίνω τις κιθάρες μου για Service εδώ και πολλά χρόνια. Πέρα από το ήθος, την τιμιότητα αλλά συνάμα και τη σχολαστικότητα του Γιώργου στη δουλειά του, ο εν λόγω επιχειρηματίας βιώνει και αφουγκράζεται τα σημεία των καιρών. Πριν λίγη ώρα λοιπόν εμφανίστηκε ένας μαθητής μου με μια πανέμορφη κιθάρα τύπου telecaster, την Schecter PT. Για το τι όργανο είναι και το πώς παίζει, δεν αρκεί κανείς να διαβάσει τις κριτικές που είναι όντως εξαιρετικές αλλά να παίξει με αυτό το υπέροχο όργανο. Αν και μη παίχτης αλλά απλός γρατζουνιστής, μπορώ να καταλάβω πως η συγκεκριμένη κιθάρα είναι σπουδαίο κομμάτι. Δεν θα σταθώ όμως ούτε εδώ. Ο μαθητής μου αγόρασε την κιθάρα 590 ευρώ όταν ο Thomann τη διαθέτει στα 645!!!!. http://www.thomann.de/gr/schecter_pt_bk.htm Του τηλεφώνησα λοιπόν να τον ρωτήσω για αυτό που μόλις μου είχε μεταφέρει ο μαθητής μου και αφού ο Γιώργος μου το επιβεβαίωσε, μου είπε: « Δεν βαριέσαι, αν βάλουμε όλοι μας λίγο νερό στο κρασί μας, ίσως τα πράγματα να πάνε καλύτερα». Αυτή η φράση του Γιώργου, είναι και ο κύριος λόγος που άνοιξα αυτό το thread. Tην καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικά πιστεύω οτι δεν χρειάζεται τα ελληνικά μαγαζία να είναι πιο φτηνά απο μαγαζια του εξωτερικού. Αν έχουν τις ίδιες τιμές εννοίεται οτι θα το αγοράσω απο Ελλάδα και ας μη μου δίνει το δικαίωμα της επιστροφής σε 30 ημέρες ή μεγαλυτερη εγγύηση. Όλοι ετσι βγαίνουμε κερδισμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Ο συγκεκριμένος κάνει και αρκετές άτοκες δόσεις πράγμα που δεν γίνεται στο εξωτερικό. Το ξέρω γιατί από εκεί αγόρασα την κλασσική κιθάρα του γιου μου. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Οι schecter έχουν γενικά στα περισσότερα μαγαζιά της ελλάδας καλύτερες τιμές από thomann broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Στην telesound στο γαλάτσι που έχω πάει και για σέρβις (ο Δημήτρης μου είχε κάνει) αλλά και όταν ζαχάρωνα μία hellraiser c1 (την οποία πράγματι είχε πιο φθηνά και από thomann), για τους ανθρώπους εκεί μέσα, μόνο θετικά έχω να πω. Επιβεβαιώνω τα παραπάνω και για τις τιμές και την εξυπηρέτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2012 Ο Γιώργος είναι αστέρι και το μαγαζί του επίσης! Τον ξέρω 10 χρόνια και ναι, μακάρι να ήταν όλοι οι έλληνες επαγγελματίες έτσι, να βάζανε λίγο νερό στο κρασί τους, τότε όλα θα ήταν μια χαρά...Γιώργο αν ακούς (διαβάζεις) σε περιμένω Καβάλα ρε μπαγάσα !!!! www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση