Abraxas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Δεν αξίζει να φτιάξεις κάτι με letraset, χαμένος κόπος. Το καλύτερο είναι να φτιαχτεί κάτι στον υπολογιστή και μετά εκτύπωση είτε σε αυτοκόλλητο είτε σε χαλκομανία νερού (σε laser εκτυπωτή, αν και γίνεται και σε inkjet) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2006 ΚΑι που μπορούμε να βρούμε χαλκομανίες νερού? Δεν θέλω για κιθάρα...αλλα με ενδιαφέρει... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν παιδιά θέλω να φτιάξω ένα μπάσο από kit.... Υπάρχει στο thomann κάτι καλό;.... Θέλω τύπου precision... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 http://www.thomann.de/gr/harley_benton_bass_guitar_kit.htm Δες και αυτό που έφτιαξα εγώ: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7276&start=0 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν Κώστα τι χρώματα χρησιμοποίησε η ζωγράφος; Και επίσης να πάρω αυτό από το musicstore ή από το thomann; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Aντί να φτιάξετε αυτοκόλλητα ακούστε μία άλλη τεχνική. Έχω ένα φίλο βιβλιοδέτη και μου άνοιξε τα μάτια. Φτιάχνεις στο computer ένα λογότυπο (γραμμικό). Κάνεις ένα καλούπι μαγνησίου με 20 ευρώ και το πρεσσάρεις ζεστό πάνω στο ξύλλο. θα σας δείξω δείγμα πρεσσαρισμένο με φύλλο χρυσού...χλύδα! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση