Προς το περιεχόμενο

Η Δυναμη στο πεταλι της κάσας

geo.k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το δάσκαλο που ψάρευε μαθητές και τη μαθήτριά του που του έκανε κλάκα εννοείς; Πωπω... τι χάσαμε...

Δεν θα αρχισω καυγα για τους δυο ντραμμερ που αποχωρησαν ουτε και ξερω αν ο ενας ηταν μαθητης του αλλου  Εκεινο που ξερω ειναι οτι το δικο μας drums &percussion εγινε φτωχοτερο οσον αφορα τα καθαρα ντραμιστικα θεματα.Τωρα αγαπητε Ray ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ θα περιμενα λιγο πιο μετρημενη αποψη για τα δυο αυτα ατομα που ισως δεν τα γνωριζεις προσωπικα (και μαλλον εχω δικιο διοτι αυτην την αποψη την ειχες εκφερει και παλιοτερα ) .Τελος οι παρατηρησεις μου δεν αφορουσαν κανεναν προσωπικα (οσον αφορα την λεξη ΑΣΧΕΤΟΣ εκτος και θεωρεις τον εαυτο σου θιγομενο η πραγματικα ασχετο οποτε γιατι τσιμπας;

συμφωνώ!!!Σωστός ο Περικλής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

..... επιτρεπουν κατ'επιλογη σε αλλα μελη (κυριως κιθαριστες ) να κανουν οποια κουβεντα τους καπνισει μπαχαλο.Θα περιμενα καλυτερη διαχειριση απο τους mods  στο συγκεκριμενο section.Φανταστειτε λοιπον οι ντραμμερς μελη να αρχισουν να μπαινουν σε κιθαριστικα threads και να τα μπαχαλοποιουν.

Θα αρχισει ''πολεμος''.Προσοχη !! :-\

Σιγά με τους πολέμους, προσοχή στα αίματα.  ;D

Κανείς εδώ εν φαντάζεται πολέμους ή διαχωρισμούς ανάμεσα στους μουσικούς που παίζουν διαφορετικά όργανα. Όπως επίσης κανείς δεν θεωρεί ότι υπάρχουν "στεγανά" όπου στο section των drums θα πρέπει να γράφουν μόνο οι drummer (ή και το αντίθετο).

Προσωπικά δεν βλέπω εν προκειμένω κάποια "καζούρα" κατά του ανθρωπου που ρώτησε μήπως είναι καλύτερα να παίζει χωρίς παπούτσια - πέραν ενός δικαιολογημένου παρεΐστικου ίσως πειράγματος (αλλά όχι κατευθυνόμενο εναντίον του). Τα ίδια θα γράφονταν αν κάποιος που παίζει κιθάρα ισχυριζόταν ότι παίζει καλύτερα χωρίς παντελόνι σαν τον πρόεδρα της Βουλής.  ;D

Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή ποιο post σου σβήστηκε (ούτε από ποιον). Μήπως ήταν εμπεριστατωμένη άποψη για το συγκεκριμένο προϊόν και το πήγαν σε νέο θέμα για να μην χαθεί ανάμεσα στους τζιβάτους?

Eχω βαλει ντεντεκτιβ να το βρει!!!(το ποστ μιλαμε) Καλα εκαναν και το εσβησαν ηταν εκτος θεματος αλλα ευτυχως που ολα τα αλλα ποστ σ'αυτο εδω το thread ειναι εντος .

Οσο για τους κιθαριστες τι να κανουμε αυτοι ειναι η πλειοψηφια αυτοι κανουν και τον χαβαλε ...στα εκτος του δικου τους section Threads .Aν μπω αυριο- μεθαυριο σε ενα δικο τους θεμα (που στο κατω-κατω δεν ειμαι και γνωστης) και τα κανω μπαχαλο τι θα γινει;

Οσο για πολεμο ηταν σχημα λογου αλλα και πολυ ευκολα ξεκιναει  ;D

Τελικα ομως μετα απο οοοολα αυτα τα ωραια που ακουστηκαν παραπανω μηπως υπαρχει καποιος που να εχει παιξει με το δικο του πεταλι και σε ηλεκτρονικα και σε φυσικα τυμπανα και να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ???

Δεν με νοιαζει και ξυπολυτος να επαιξε και με πασουμακια και με γοβες και με σανδαλια και με οτι θελει. :)

Τωρα αγαπητε Ray ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ θα περιμενα λιγο πιο μετρημενη αποψη για τα δυο αυτα ατομα που ισως δεν τα γνωριζεις προσωπικα (και μαλλον εχω δικιο διοτι αυτην την αποψη την ειχες εκφερει και παλιοτερα ) .Τελος οι παρατηρησεις μου δεν αφορουσαν κανεναν προσωπικα (οσον αφορα την λεξη ΑΣΧΕΤΟΣ εκτος και θεωρεις τον εαυτο σου θιγομενο η πραγματικα ασχετο οποτε γιατι τσιμπας;

Περικλή δεν με ενδιέφεραν οι παρατηρήσεις σου και δεν τις σχολίασα.

Σχολίασα ότι από το φόρουμ δεν λείπει καθόλου ένας τύπος που υποτιμούσε τη νοημοσύνη μας ότι και καλά προσφέρει, με γνώσεις που μπορεί να βρει κάποιος παντού στο ίντερνετ, αλλά μας κότσαρε από κάτω το website του για να μάθουμε περισσότερα... Λες και όλοι οι άλλοι που προσφέρουν αφιλοκερδώς εδώ μέσα είναι μαλάκες.

Για την December... τι να πω... δεν πρόσφερε τίποτα παρά μόνο επαίνους για το αφεντικό. Αυτή και εσύ. Ο δεύτερος της κλάκας του δασκάλου.

Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που τους υπερασπίζεσαι αλλά δεν δίνω σημασία απλώς επειδή δεν σε θεωρώ υστερόβουλο αλλά απλά καλόψυχο. Αλλά μη νομίσουν ότι λείπουν από το φόρουμ επειδή λείπουν από εσένα και μας τα ξαναζαλίσουν.

Τέλος, για να ξέρεις, ναι είμαι πολύ άσχετος, και θιγόμενος - ιδιαίτερα όταν μου θίγουν τη νοημοσύνη.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Τελικα ομως μετα απο οοοολα αυτα τα ωραια που ακουστηκαν παραπανω μηπως υπαρχει καποιος που να εχει παιξει με το δικο του πεταλι και σε ηλεκτρονικα και σε φυσικα τυμπανα και να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα Huh?

Για να σοβαρευτουμε λιγακι....τα ηλεκτρονικα τυμπανα εχουν αθλιο feel σε σχεση με τα κανονικα.Και εγω που αναγκαζομαι να τα χρησιμοποιω για τις ηχογραφησεις μου στο home studio αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα στο feel με εσενα,αν σε ενοχλει απλα προσαρμοσε το πεταλι σου,φυσικα ΠΟΤΕ δεν προκειται να εχεις το ιδιο feel με τα ακουστικα τυμπανα,οπως αλλωστε δεν το εχεις και με τα pads.

Ενας τροπος για να μετριασω το κακο feel και να μη σπαω και τα ποδια μου ειναι να παιζω σχεδον παντα flat footed οταν παιζω με ηλεκτρονικα τυμπανα ,στα ακουστικα παιζω παντα heel up.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ή με παντοφλέ σκαρπινι σαν και αυτον (αν και.....μη ξυπολητος κατι ψιλοπαιζει... ;D & ειναι και 65 ετων στο συγκεκριμενο βιντεο...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου