Stoner Jackass Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=NubIiJscBJw ;D ;D ;D ...μέγας τρολάς ;D ;D H πλάκα είναι ότι συμφωνώ με όσα λες και ας είμαι ολίγο αξύριστος,τσακωμένος με το σαπούνι και τζιβοφόρος 8) Παίζει όμως αισθητικά και μόνο η τζίβα να αρέσει σε πολύ κόσμο (ειδικά στους νέους) και να έχει μια-δυο πάνω στην κεφάλα του!Οπότε το ότι όλοι είναι πλουσιόπαιδα/χίπιδες/treehuggers/''αντιεξουσιαστές'' -αυτοδιαχειριστές ή ότι ανήκουν σε κάποιο άλλο τέτοιο καπιταλιστικογενές ρεύμα ;) δεν ισχύει. *Προς op :Συγννώμη που ξεφύγαμε.Ιτς φράιντει μπέιμπι 8) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως εγώ έχω φίλους που έχουν τζίβες και δουλεύουν και ούτε φράγκα έχουν από γονείς και παίζουν και μουσική πολύ καλά, είτε με παπούτσια είτε χωρίς! ;D Το να μην μπορεί κάποιος σήμερα να βρει εύκολα δουλειά δεν νομίζω ότι είναι θέμα τζίβας...Μπορεί και να κάνω λάθος!Με την ίδια λογική και οι μαλλιάδες δεν θα έπρεπε να έχουν δουλειά...Ή οι μουσάτοι! Οι χίπιδες ειναι άλλη ιστορία...Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν πλέον χίπιδες!Τουλάχιστον στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη πόλη εδω στην ελλάδα! ??? Επίσης, στην κατηγορία των αναρχοαυτόνομων θα μπορούσα να αναφέρω τους Incognita Sperans, ενδεικτικά και μόνο γιατί υπάρχουν ακόμα πολλές και καλές μπάντες, οι οποίοι δεν ξέρω αν παίζουν χωρίς παπούτσια, αλλά παίζουν ωραία μουσική... Μην τα μειώνουμε όλα επειδή μας έκατσε να γνωρίσουμε ένα-δυο άτομα που να είναι τελικά μ***** και απλώς να δηλώνουν κάτι από τα παραπάνω. Ξεφυγε το θέμα πάντως και το παιδί φαίνεται να μην έχει πάρει τις απαντήσεις που θα ήθελε!Εγώ πάντως δεν παίζω ντραμς για να σου πω τι είναι καλύτερο ή πιο άνετο...Παίξε εσύ όπως νιώθεις πιο άνετα και χωρίς να ζορίζεις τα πόδια σου!Όσο για τα ηλεκτρονικά ντραμς εκεί είναι που δεν έχω καμία άποψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως εγώ έχω φίλους που έχουν τζίβες και δουλεύουν και ούτε φράγκα έχουν από γονείς και παίζουν και μουσική πολύ καλά, είτε με παπούτσια είτε χωρίς! Θες να πεις οτι υπαρχει επιχειρηση (επιχειρηση οχι ο drug dealer της γειτονιας.. ;D) που θα προσλαβει ΑΥΤΟΝ για να εξυπηρετει τον κοσμο... ;D... εκτος κι αν ειναι ο.....Steve Jobs και δουλευει σε κανα ΙΤ....ΠΟΛΥ χλωμο το βλεπω στην Ελλαδα... Παντως ειναι...διεθνες το φαινομενο.. http://ihateeverythingandeverybody.blogspot.gr/2010/11/trustafarians.html www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω καν ΠΟΙΟΣ ειναι ο SW.. ;D O steven Wilson ειναι ο frontman των Porcupine tree. Porcupine Tree - The Sound of Muzak (Live) [HD 720p] Αλλα ισως γνωριζεις τον ντραμερ καλυτερα...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Gavin Harrison - Drum Solo (2nd Week) - David Letterman 8-23-11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Α τους εχω δει και live,δεν τρελλαθηκα κι ολας.....παιχταραδες βεβαια αλλα not my cup of tea musically.. Παντως απο οτι βλεπω παρα το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μαλι του τουλαχιστον ξυριζεται.... ;D edit.Τωρα ειδα και το...ξυπολητο ποδαρι του..φαντασου τι ΠΕΝΘΟΣ θα εχει στο νυχι ... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 εγω παλι δε μπορω να καταλαβω γιατι μπλεκουμε την εμφανιση με την μουσικη και επισης δε καταλαβαινω γιατι καποιος θα "Πρεπει" να ειναι καπως . ο καλλιτεχνης ειναι ελευθερος να εκφραστει οπως θελει .ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να εκφραστει οπως θελει .τωρα αν οι κοινωνικες επιταγες γραφουν άλλα ,καθενας ειναι "ελευθερος " να κανει τις επιλογες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Πες τα ρε ΣΦ, κάναμε την απλησιά άποψη. Και μ'αυτά τα κουμούτσια που παίζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν λες και είναι ζογκλέρ της κακιάς ώρας, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι κόλλημα έχουν φάει; Και σ' αυτά τα ρημαδιασμένα τα backpack που νομίζεις ότι έχουν φυτρώσει στην πλάτη τους, τι στα κομμάτια περιέχουν, τα κραγιόν τους; ;D ;D Κι εμείς είμεθα μαλλιάδες (και θα είμασταν ακόμα, αλλά η καράφλα δεν είναι επιλογή >:( :-[) αλλά ένα λούσιμο το κάναμε που και που ;D Ξυπόλητοι;; Μυκητίαση you know..... ;D Αααχ, καλό ήταν. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geo.k Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Εναν προβληματισμο ειχα σχετικα με το πεταλι μου και εδω περα εχουμε χτυπησει φλεβα. Βγαλτε το αχτι σας ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 γιατι καποιος θα "Πρεπει" να ειναι καπως Οταν αποτελει...υγειονομικο κινδυνο θα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καπως... ;D Παλια αυτουνους τους βαζανε στο Λοιμωδων και τους ψεκαζανε με φλιτ... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως με πήραν τηλέφωνο από το λοιμωδών, θέλουνε λέει αυτόν που περπάταγε ξυπόλητος στο Αν για πειραματόζωο, μάλλον θα τον προσλάβουν για να καθαρίζει αντιδραστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση