kafetzis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Πάντως πιστεύω οτι στην κατηγορία των 30 watt, ο peavey classic είναι must,αν και ξεφεύγει λίγο η τιμουλα του.Είναι και πεταλομηχανή. Το πρώτο βιντεάκι που με τράβηξε στον classic ήταν αυτό. [flash=200,200] Ναι,οκ,κομπρεσσαρισμένος ήχος,χαμηλή ένταση και οτιδήποτε άλλο,αλλά αυτός ο τυπος με έκανε να τον παρατηρήσω και απο τότε είμαι κολλημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Αφού θες ζεστό ήχο και modern+vintage πάρε έναν Blackstar και καθάρισες... Κατά καιρούς βγαίνουν αρκετοί στις αγγελίες του Noiz και σε πολύ καλές τιμές !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Πολυ περαση ο blackstar... εφιαξα τη λιστα μ... laney vc15/30 blackstar ht5 /ή combo VHT speacial 12/20 combo fender super champ peavy classic 30 κανεις που να θελει να προσθεσει ? Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 ναι εγω!!χαχαχα αφου θες μοντερνο ηχο απεφυγε τον peavy.Το λεω ενω ειναι ο μονος ενισχυτης μου και τον αγαπω αφανταστα αλλα ειναι παλιας κοπης και οι blackstar βγαινουν σε καλυτερες τιμες και κανουν καλυτερα για την δουλεια που θες. Βεβαια ερχομαι να ταραξω τα νερα με αυτο εδω το μωρο http://smart.noiz.gr/details.php?id=116636 (δεν ξερω τον πωλητη) αλλα μιλαμε για τερας ηχου!!και εχει και δικο του delay πανω αρα εισαι συν ;) επισης η τιμη ειναι εξευτελιστικη!! Και βγαζει μοντερνους ηχους παρ απολυ ευκολα. Ψξατον λιγο. Ειναι στην κλαση peavy,blackstar htr 20 κλπ αλλα σε τραγικα χαμηλη τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Δες κ το π.μ μου που συμπτωματικα εχει σχεση με αυτο που ποσταρε ο Adamo αλλα ειναι αλλη αγγελια! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Moνο που οι blackstar (σειρα ΗΤ ) δεν ειναι λαμπατοι ενισχυτες... Και ουτε ακουγονται λαμπατοι... Ο peavey classic (αντε μαζι με τον VHT)ειναι πολυ καλυτερος ενισχυτης απο αυτους που παραθετεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Moνο που οι blackstar (σειρα ΗΤ ) δεν ειναι λαμπατοι ενισχυτες... Και ουτε ακουγονται λαμπατοι... http://www.blackstaramps.com/products/ht-studio20/ Εμενα μια χαρα λαμπατοι μου φαινονται (εκτος κι αν τα specs ειναι λαθος στο site της εταιρειας) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Moνο που οι blackstar (σειρα ΗΤ ) δεν ειναι λαμπατοι ενισχυτες... Δεν είναι τελείως αληθές. Οι του 1watt και 5 watt δεν έχουν πλήρως λαμπάτη προενίσχυση (μόνο μια 12ΑΧ7) και στο τελικό στάδιο έχουν μια ECC82 o του 1 watt και μια 12BH7 o του 5 watt. Και αυτές λάμπες είναι, αλλα συνήθως χρησιμοποιούνται στην προενίσχυση. Από 20 watt και πάνω είναι κανονικότατοι λαμπάτοι. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisbm Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 συμφωνω με τον φιλο για τον bogner τον εχει ενας φιλος εχω παιξει αρκετες φορες με αυτον,αλλα κυριως για modern ηχους,το σιγουρο φιλε ειναι οτι σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει ενισχυτης που να κανει και τα δυο πραγματα που ζητας εξισου καλα,o blackstar και ο vht ειναι κατα τη γνωμη μου πιο κοντα σε αυτα που θες,απο την αλλη βεβαια παιρνεις εναν ''καθαρο'' ενισχυτη(peavey classic-fender pro/blues-vox ac)και βαζεις οτι πεταλακι γουσταρεις,πηγαινε και ακουσε οσους μπορεις με την κιθαρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2013 απο οτι ακουσα τα review o bogner εχει ηχαρα.... ομως τελικα κατεληξα στον ac 4tv μιας και προσφερει και καθαρη πλατφορμα για πεταλακια ,και απο ενταση τι να την κανω παραπανω... Με ενα απλο tone μπορεις να φτιαξεις ηχαρα αν εχεις τα καταλληλα πεταλια και το καταλληλο παιξιμο.. Εκτος βεβαια και αν εχεις αγορασει line6 :) Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση