Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Βάλε το emulated output στη κάρτα σου και θα γράψεις ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Θες μόνο ένα καλώδιο..Το έχω κάνει άπειρες φορές... Το δοκίμασα χθες αυτό.Δεν ήταν άσχημο το αποτέλεσμα,θέλει όμως αρκετό editing και eq-ing! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 πίστεψέ με, με μια ωραιότατη διπλοεγγραφή και το κατάλληλο paning, eq, compressing, mixing (10 λεπτά υπόθεση) μέσα στη μίξη με τα υπόλλοιπα όργανα δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Νομίζω πως το αποτέλεσμα απο την έξοδο αυτή είναι λίγο μουντό και θέλει λίγο πριμάρισμα, αν θυμάμαι καλά...αν δεν σου αρέσει βρες ενα φτηνο δυναμικο μικρόφωνο απο τις αγγελίες και ξεκίνα να πειραματίζεσαι. Με κανα 50ρικο θα βρεις κάτι αξιόλογο. www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 πίστεψέ με, με μια ωραιότατη διπλοεγγραφή και το κατάλληλο paning, eq, compressing, mixing (10 λεπτά υπόθεση) μέσα στη μίξη με τα υπόλλοιπα όργανα δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα. Νομίζω πως το αποτέλεσμα απο την έξοδο αυτή είναι λίγο μουντό και θέλει λίγο πριμάρισμα, αν θυμάμαι καλά...αν δεν σου αρέσει βρες ενα φτηνο δυναμικο μικρόφωνο απο τις αγγελίες και ξεκίνα να πειραματίζεσαι. Με κανα 50ρικο θα βρεις κάτι αξιόλογο. Μετά από αυτό το vid νομίζω ότι δε χρειάζεται μικρόφωνο,ψάξιμο θέλει και καλό editing! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ηθελα να σου στειλω... όταν ειχα πάρει τον ενισχυτη και το πρωτο ειδα λεω...τι μαλακιες δείχνει....μούφα είναι, τα έχουνε γράψει με μικροφωναρες σε καμπιναρες κτλπ κ μας κοροϊδεύουν... ένα μήνα μετά κατάλαβα ότι ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!! www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ηθελα να σου στειλω... όταν ειχα πάρει τον ενισχυτη και το πρωτο ειδα λεω...τι μαλακιες δείχνει....μούφα είναι, τα έχουνε γράψει με μικροφωναρες σε καμπιναρες κτλπ κ μας κοροϊδεύουν... ένα μήνα μετά κατάλαβα ότι ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!! Άρα όπως έχουν πει κι άλλα παιδιά πιο πριν,καλό μου κουράγιο και κάψιμο! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 δες το ινμποξ σου στο φειςμπουκ..σου έχω στείλει κομματι μου ολο ηχογραφημένο έτσι..πολυ ευκολο είναι...κανένα κάψιμο... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση